[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係,可能生活好大壓力,你鐘意可以一齊玩嫁,幾減壓嫁
對呢類相冇咩講究既話真係35150一支過夠晒

利申網上圖
有時有埋觀眾入鏡真係有氣氛好多
佢勁nice膽粗粗問佢可摸耳同佢影張相真係肯
佢係咪等緊你攞電話 我覺得外國人對陌生人影相接受度高些少
咪多得條on9小學雞係度嘈生晒
條友自我感覺良好 你地一日繼續理佢佢就會繼續嘈
我呢D mon po撚直接block就算
其實有d好奇
https://youtube.com/@chinur_1
呢條友係咪佢黎
用緊邊個ver OS? 同你部相機係邊部?google 下你個OS同部相機raw 係咪compatible
2015 應該可以升到去Monterey,除左r5 唔知update 到未其餘應該都開到
你用LR PS係開到?
Monterey ,a74 ,ps 同lr 都開到,我上網睇話Preview 都會開到,但photo 同preview 都係show黑色
Monterey ,a74 ,ps 同lr 都開到,我上網睇話Preview 都會開到,但photo 同preview 都係show黑色
係咪呢度個個用佢個名咋 台灣人wo
想入支35-150
唔知平幾多
似偷人名用
livehouse都唔會用2470啦
咪玩啦
應該會長期都係70個度
有一兩張影氣氛先回
條傻閪盲推到仆街仲想兜
正賤種黎
應該儲左幾個月糧唯一買完2470GM2就要日日瘋狂吹奏黎平衡下自己想回返本
除非係職業做個場既攝影可以埋到去貼哂台就話姐
但我諗係出job要做既都唔洗上黎連登問意見掛...

如果唔係既livehouse逼撚到仆街
莫講話插住枝咁貴咁重既鏡上去比人撞撚爛
要影相既咪又係死死地氣去返最後黎影
唔緊要啦,嫌煩就block is ok
佢一定係現實好壓抑先搞到自己咁
我都block左佢了
希望佢身邊啲人關心下佢一定無乜朋友先咁唔識同人溝通

唔講以為支鏡佢懷胎十月痾出黎一有人讚就好似啲總理剪彩咁
會唔會係唔夠ram
照計應該唔會咁
或者香港show咁,大家咁乖坐定定就勉強,
如果唔係就算你頭排,扣左保安欄杆果幾米,台邊唔行果幾米,台同觀眾席果幾米,都無乜得淨

上次用24105都crop得好緊要
今次70200叫做crop少左,但角度唔靚
所以我覺得50樓下唔洗用嫁喇,坐得夠前70crop都有得睇下嘅
其實而家啲演唱會可以帶大機去影相?
我以前試過帶單反入場俾啲保安叫收埋,只可以用電話影
睇邊D
日本D Idol Live有D係專登分左影相位出黎
通常果D入到場個個拎住枝大炮
想問下而家A7R5係咪大貨? price.com.hk見到好多間標24900, sony自己做27590, 想睇下邊到買最抵, 又驚的細鋪平得嚟有伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞