日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
Toyota 有GR Yaris 租
住大阪租過幾次
只講外國人租車
Nissan最平,而且價格浮動較細
但9成係比舊車你,不過我唔介意
力水都唔會有咩問題
Toyota就多數會比新d既你
力水好d又乾淨d
不過如果2人以上就唔推薦compact款
後坐會比Nissan細
thanks
唔知點解上日產嘅官網睇過啲車款仲貴過豐田
Orix 有R洲車
見過鬼就怕黑
之前喺紐西蘭road trip, 貪平無買全保
泊喺超市出面比人hit & run 花左bumper
租車公司一黎即刻喺信用卡扣8k 港紙
搞左差唔多7個月先拎得返舊錢

自此以後租親車都一定買全保
喺日本揸歐洲車太貴喇
咁你真係唔好彩有時真係唔係唔相信自己技術,而係真係買個安心
我都係比個平均感覺你
但所有價格都係跟貨存同時間有關
如果你mon一排
就會發覺Nissan算波動得比較少
真好正 推薦 去咁多次都係揀佢
最正既 上年12月去長野最後一日先出事
炒咗落堆雪上唔返又自救唔到
咁岩得咁橋房東嚟咗 佢即係幫我打去toyota centre
講我地係最後一日係日本,而且下午要上機
果時已經早上11點 之後吊車1點嚟到 好撚快
你要知雪山地區又滑地下咁都咁快嚟到 好佩服
因為我估好多地方都有類似意外要處理都未必同其他車房協調到派多架吊車嚟 同埋都好多謝個房東幫手講
之後好彩趕得切由長野返去名古屋機場

下次我都會揀toyota
想租 但租5日成7萬
更正係12點嚟到 吊起架車都係用左幾個字就搞點
痴線你有咁嘅待遇真係好好
白馬村返名古屋機場 七人車 淨係爛咗頭bomber左邊角
珍 出得去旅行最緊要玩得開心唔洗心掛掛
自己技術好都無用,有時黑起上黎, 跌粒果實樹枝落黎都可以裂玻璃或者整花車身
租過 自動波嚟
副偈同普通yaris一樣
thanks
Toyota rent a car
一條龍服務最好
係呀
即係同普通版無分別
用tabirai jp 揀間最平
thanks
我budget租
租左架新Honda fit
體驗幾好 服務都ok 喎
價錢都好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞