日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
佛係部車大部
但啲seat 位都厚過noah 嗰啲
所以車箱空間實際差唔多

拆2部5人車啦, hiace 要巴士牌
同埋hiace 好拋, 坐得唔舒服
咁我吹大左d,實際係行左18X公里左右
新一代Hybird 堅屈機,如果家用/通勤用 買PHEV
點對點有得差電既話,基本上幾個月都唔洗入一次油
巴打係咪Toyota rent a car租
年尾去東京想過吓癮
唔轉酒店既話,可以試吓5個人加行李去酒店先,另外2條友自己坐鐵,中間個幾日就坐7個人周圍去。不過都係辛苦架啦
想試吓部rav 4 hev ,日文網話要打去book ,想問下有冇其他方法,email得唔得?
FYI, RAV4 HEV 全國得少部分地區有,仲唔可以異地還車
目前得多摩市有得揀黎租(睇SUV3)

https://cmjprfestaren03.blob.core.windows.net/rent-type1/pdf/chiiki_gentei.pdf
但唔轉酒店好似又失去左自駕意義咁

除非係沖繩
Thanks 唔可以異地還就可以放棄lu, 但個表唔係有黑點就有果隻車型?本身諗住岐阜拎金澤還
建議你打電話or email 問,地域限定既車都幾煩
輕輕一推
後面擺唔擺到大GIP?

想問下係咪即係c3 呢隻
2個人既話係咪唔使揀呢隻
放到兩隻29吋,加多隻細疊係面都ok
用過晒 感覺冇乜分別
如果租唔長又唔會跨縣,租1300cc 樓下個堆都夠
不過高速踩油超車/合流真係唔得,要小心

Pruis 1~3人都好OK
呢部咩車?
我應該租6日北海道
可能會有機會去得多山路
定山溪去洞爺湖
想問吓toyota 果封確認mail係點樣?

呢封係咪就係確認信?
用日文網做埋會員好似平d
咩時間去?我疫情前去青森都係揸Puris,無咩問題
Puris 坐得唔算舒適,長途幾費腰力
不過d輔助功能好方便,佢幫你揸曬
灣都同你轉埋
算啦,差少少姐應該都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞