日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
我見去阿蘇車程都幾遠下
應該要在熊本 stay 一晚吧?
由博多渣去由布院都應該有d遠
暫時個計劃係:

day 1 褔岡
day 2 攞車 褔岡 去由布院 宿:由 揸約2個鐘 hwy 諗住去到邊停到邊
day 3 由布院 去阿蘇 宿:蘇
day 4 阿蘇 上火山 宿:蘇
day 5 阿蘇 去熊本 還車 宿:熊
day 6 熊本 宿:熊

之前揸開加拿大啲hwy road trip 希望啲經驗可以幫到手
day 7 熊本 上番褔岡
暫時個計劃係:

day 1 褔岡
day 2 攞車 褔岡 去由布院 宿:由 揸約2個鐘 hwy 諗住去到邊停到邊
day 3 由布院 去阿蘇 宿:蘇
day 4 阿蘇 上火山 宿:蘇
day 5 阿蘇 去熊本 還車 宿:熊
day 6 熊本 宿:熊
day 7 熊本 上番褔岡

之前揸開加拿大啲hwy road trip 希望啲經驗可以幫到手
Toyota rent a car 開account係唔係入英文名就ok?
想問下異縣還車租邊間最好?
想問有無ching經tabirai 租車?
諗住2個人租部fit/corolla揸去由布院同阿蘇
Toyota
多分店
有無ching 係呢到租過車?話係授權代理
https://toyotarent.hk/
隔縣還車隨時貴過你租多日揸返福岡先還車
直接去日文網頁做會員有得平啲,唔難架
想問下,我喺toyota rent a car租左部suv,etc同gps係唔係標配?因為我book完都唔見有得揀
請問Toyota Rent a car C2 果個Class係咪全部都冇手枕? 之前租過架AQUA冇, 黎緊都係想租返C2, 但想睇下邊部有手枕, 上次楂得耐隻手真係好攰
唔該晒
etc去到櫃位同佢講就有,330円一次
上個排香港個網好似話唔撈啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞