日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
咁好彩又有新車
Toyota Rent a car
貴少少但乾淨企理
個價好飄忽,有時某區有特價,有時又有 coupon,某間公司都可能有特價
我都想知,一定要第二代添!
渣快車真係唔好k car….個brake咁快剎唔住的
試過市區揸50-60 前車突然dup 我深踩brake 都差d撞埋屎忽 心都離一離
估計啲大廠租車啲新車過咗一段時間之後比其他廠嘅租車公司?
垃圾嚟 得個殼 入面係普通版偈
係都GR86
都真係幾正 咁岩姐 之前都用過 紅色牌既rent car都冇問題

咁岩今次toyota rent a car 有做promotion咪試一試
budget同縣異地還車, 點樣做到免費
但係咪最多只可以book到兩個月內嘅預約?我見到10月打後book唔到
exactly
以為自己覆緊
兩個人去當兩個29吋kcar 根本冇問題
如果就你三個人去三個29吋就放唔落
但當你有架細車Corolla都唔見會放得落冇分別
首先日本公路限速80 一定冇問題先
再上就後果自負冇得怪人
anyway 大風係會feel到少少飄
但唔係 80 嘅事囉
你行到120 然後屌架車飄做乜鳩啫

行細街同內街轉灣係好正
仲有啲停車位係kcar專用
咁又唔清楚 因為我都係出發前1個月book
你驚既話 可以睇定其他租車公司 好多都係信用卡資料都唔洗留(免費取消)

到見到toyota有你個期可以book 再取消另一邊
toyota rent a car幾好
係貴少少但係買左全保
還車佢車都唔使check就走得
冇事嘅
日本好多時訂野都係 trust based
或者外國去M記買個餐都係
買完拎張單但唔洗對單個叫號都可以拎餐,係香港文化先on99乜都要deposit 同對 number 之類
所以如果你唔去嘅話,真係send番email同人講,唔好no show 唔出聲影衰香港人
攞黎格價係ok, 不過去返最平嗰間既官網租, 咁先係最平
真 唔好no show 真係取消 就提早同人講
times 都半收皮?
日本高速多數已經限100,有d提到120啦
日本人自己好多時係揸到140樓上
不過anyway kcar係有優勢既,特別行山路同內街,同埋香港小揸車個班係覺得安心d, 因為車頭一定短,易睇位
不過諗住多行高速既真係唔好租kcar
有etc好好多
tabirai見到toyota無包租etc卡
係到時可以即場加定佢本身無租etc服務
你睇下佢東京都仲有幾多間舖?

以前二十間以上
service x 執
同外國牌子合作執
全部news 都係閉店通知
Toyota 打電話過去留卡

但係通常有貨即場租
我依家暫時book咗budget 嘅 raize
但係喺toyota官網個價錢比起budget 貴差唔多兩萬幾yen
即場租 冇記錯個陣330yen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞