日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
諗住9月 係Toyota 租兩日 Alphard hybrid 由新宿去富士山 然後第二日係富士山再返東京市區還車 想請教hybrid 係咪唔洗入返滿油就可以還車 拎車滿油既話 唔知夠唔夠用兩日
加埋都兩三百公里
都好難唔入油wor
還車前要打爆油缸是常識吧
唔入都冇野既,佢另外事後計返數啫,當然佢計條數一定唔係正常油價條數囉
因我見佢官網話hybrid 唔洗入滿還都可以 我知平時d 要入滿 有d亂
係喎,toyota官網有講
新野嚟未玩過
佢有條方程式計入面係包含平均耗油,我估都係環保野,想你省油d
租車公司計既油錢貴過油站好多

你大把錢唔旨在既話就另計
試過成田還車
沿途除左要落高速或者入返terminal 區域之外
都冇油站

硬食租車公司還車
最後佢仲平過出面油站大約10yen/ 升
冇收你附加費咩
無, 淨係計油錢
Toyota rent a car 租非混能車
放行李就gg, 放完一個大喼就冇位
5個大人 一個小朋友租咩車好?
準備八月尾去想租架GR86,呢期有冇做緊咩Duscount
準備10月尾北海道租車揸6日車
想問下2個人係TOYOTA 租C-1 夠唔夠坐?
兩個喼
Alphard / Vellfire
訓低後排櫈背一定夠 北海道個人覺得C-2舒適啲
想請教綠色個標誌係咩意思
我用Rentalcover.com.好多次
啲車都幾OKAY,未試過租到舊車。

跟佢買埋全保,有優惠。 全部加埋,我覺得抵玩。

唯一唔好係,唔係個個機場有舖,有時要坐穿梭巴,要預多少少時間。但價錢可以接受。
著左防過線系統啫
佢拉左手制唔會detect

toyota 車無記錯係over 30km/h 先開始detect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞