日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
唔該巴打

我租nissan,只可以係佢網頁問野
Anyway, 啱啱留左inquiry 睇佢點覆
有冇人成功用會員book到Toyota rent a car?
我成功做完會員但login唔到
佢知email無activation嘅link
得一條link話TOYOTA/LEXUSの共通ID
https://portal.id.toyota/services/
入左數字
之後收到個email係ID登録完了のお知らせ
但就登入唔到 forget password又收到佢reset個email
我都想租馬3,第一次租,邊個網最無伏?

book唔到 Pruis 2023
河口湖出沒中
今日應該去大石公園、西湖、精進湖、本栖湖
budget都ok啦, 年頭租過一部岩岩落地既fit ehev
我book toyota rent a car book左1300拎(熊本租,4日後福岡機場1800還) , 因為搞kep, 搞呢搞路最尾1330先拎到車,之後最尾果日早左還車1630,還車果日主動計我1330起計退返兩個鐘錢比我,感覺十分好,用visa仲有9折
想問下有冇人試過租駅レンタカー?
識少少日文就navitime
因為溝通問題,kep張etc同普通etc唔同佢拎左比我又要換返,之後kep 張卡唔可以係原本個地方還,又要改機場還。

kep可以指定日子,要自己計下,我租5日車剩係買左2日pass, 圍返好似慳左1000定2000yen. 租etc都抵玩本身好似比cash 已經平少少(唔肯定)
有無巴打去過北海道道東
我唔經札幌
係唔係都唔駛買hep

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞