日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
budget 價錢平啲,但聽人講車嘅質素好參差,到時候揸唔揸到架新車或者冇乜花痕嘅車要撞手神,兼且冇得指定型號。。。

另一個toyota rent a car ,價錢稍為貴少少,但確保車嘅歲數係零至三年,新車多而且保養得好,又可以指定型號。

如果畀你揀你會揀咩?

ps.同一款嘅車可以兩間嘅價錢相差兩萬至三萬yen

有冇人分享下你哋租車嘅經驗
Toyota rent a car
貪佢冇野煩
budget 服務態度好似冇咁貼心
本身有諗過ots ,但我都會租豐田,不如直接去豐田租車,價錢可能又抵啲
大brand 穩陣, 差千零蚊者就算啦,日數拉勻就少事啦
喺樂天同 jalan 租開,全部冇指定車型,但係見過指定3年內新車。配合平台嘅優惠券應該係最平,12hr 包 NOC 保險都係 5500 円至 6000 円左右。
暫時所見 times 同 budget 可以免費同縣異地還車,times 又同時好多分店冇 etc 卡租借服務,異地還車亦可能唔可以租 etc 卡,所以要問定。
其他大公司例如 orix、日產、Nippon、toyota 都冇咩問題,幾好,起碼唔會租晒 etc 卡走咁柒嘅情況先,係衰在冇得免費同縣異地還車。
細公司會有驚喜,九州有間叫 sky 試過免費 upgrade,但係租幾次都係手頭冇晒 etc 卡租畀我。
Toyota 啦
一係times
Toyota Rent a car
用過非常好
你有冇印象當時係幾多年車齡?
同埋係咪可以講廣東話或者國語?
去日本rakuten (用日文version)
訂nissan rent a car, 車有保證,價錢平過toyata, 好多時有discount仲平過去果d中文字網站訂
TOYOTA D車真係KEEP得好D。羊毛出自羊身上
果陣佢畀部新車我,行咗3000km
我主要用Googlemap,所以冇咩印象
去邊 租幾多日?
沖繩,6-7日
我用樂天book toyota rent a car
因為樂天特價
本身book細車
但去到日本佢畀架長車corolla fielder
架車7萬幾咪
內外都幾舊
唔知係咪因為唔係direct book toyota rent a car
所以畀架殘車我

下次畀貴啲book suv算,揀得快無咁飄
thanks
我看看
有得畀你揀年份?
orix
除非你要租mt 86,就toyota
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞