日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
我都想知。 嚟緊去屋久島想自駕 JP官網show得打電話預約,呢個代理網反而有得揀。
我見佢問etc同gps嘛,咁啱我上個禮拜就咁問都有,咪以為實有囉
我就係入資料時唔見有得留etc,咁我係咪應該email佢地幫手留?
好的
依家整國際牌仲有冇得朝早walkin,排到出發前一星期,想早少少搞掂佢
試過行山路, 地下寫40, 我行5-60, 點知D日本人行8-90
我都覺 Covid後d租車公司唔知係咪
縮左鋪 又縮埋車隊
想話睇下最近有咩日子有車租
分分鐘要2-3個月後 真係痴線嫁
CHING 如果北海道4大2小, 4 個28寸gip 呢?
郵寄啦
比你參考下,啱啱去完4大2細,用兒童座墊。
Book Toyota指定8 seats Alphard, 中排尾排移前少少,尾排摺起一邊,放得落3個28,1個30, 1個20,仲有位剩可勉強叠多一個28。
姐係最多5個28 左右
4大2細迫一架佛咁辛苦
有邊間可以租非雙田,日產既車既公司
平時係香港揸開豐田想試下其他
例如suzuki mazda 之類
除左中排中間個大人坐得無咁好,其餘5個都坐得舒服嘅。
我都想兩家人兩架車,奈何得我一個揸。已經好好一早決定租拂,租Noah或其他仲瀨嘢。
Times比較多Mazda2/3 但冇話一定比到邊隻牌子
有技巧嘅話絕對做到
做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞