日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
有d etc only 出入口先大鑊
係喎
幾年冇去搞錯晒
9月去北海道租8日異地還車
暫時睇幾個網站toyota C1連NOC都係 8萬7yen

係未應該 through toyota rent a car 日文網book有9折最抵??
你book車果時有得揀㗎啵
我7月中去大阪
早2星期經jalan租times
啱啱再直接去times睇,平多1000yen
唔至於大鑊嘅,麻煩啲,試過有個入口係 etc 專用,現金要兜幾公里,屌嬲咗
jalan 可以食coupon
唔好學佢咁

應該成架車唔使要
第一次租車喺Toyota Rent A Car租咗架好新淨剩係行咗6000咪嘅GR Yaris RS租車流程好順暢,唔使15分鐘搞哂手續拎車走人。我疊住放一個26”同21”篋都冇問題
知唔知邊間有多啲盒仔車租或者輕車?
連埋稅加埋保險HKD1,000左右一日
日本租車,舊極有限,當然中古車我都租過,冇問題,每次都係六七百KM ,同埋國道縣道高速都會行,唔覺得有問題
因為我只有兩個人,只需要租比K car 高一級就夠,6人車未租過,所以冇評論
k car 高一級係咩?
yaris
k car喺日本沖繩唔夠玩咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞