日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
依個真係攪笑,係到扮哂專家講代號俾人恥笑,仲要唔係一條友講
諗住租orix
岐阜拎金澤還,得佢有得岐阜站拎車
我見suv既選擇係rocky ,想問下擺唔擺得落3隻大喼?
再上箱形車貴好多
另外依家睇緊Toyota, 日文網平啲之餘,好似連拎車還車地點都好啲?日文網有得揀岐阜站,中文網要去羽島站拎車
點解揀rocky
Orix 個網顯示rocky或其他同類車型,再上Noah果啲箱型車租4日都成9萬羊,依家睇緊toyota日文網頁,平好多,拎車又近啲
有冇考慮日産SUV
RAV4 la

無乜特別
你未聽過窮有窮玩?
RAV4?
但見toyota rent a car 得2019年
驚好舊
corolla fielder 3個28吋
Sienta 後面輕鬆擺
唔會搭得高到睇唔到倒後鏡
我諗睇地方嘅姐
啱啱3月去大阪 第一次租Toyota 租左最平個class 諗住俾架roomy或者新款Yaris都好 點知去到俾左架Corolla我 個款柒到喊 又嘈又冇力 入面齋到連usb差電都冇 要中途搵間family mart買點煙插 真心係有史以黎租過最差嘅車
疫情前去過福崗租budget, 唔記得邊個class但唔貴的 去到俾左架新prius我仲要少過1000km 陣新車味仲係度
依到前幾頁仲吹咁ae110
有架上代corolla算好架啦
近排Book咗Budget
福岡周末96小時,最平車種,17,100 Yen
唔知有無得買KEP
其實係睇咁啱有咩車

所以toyota 有個好處
就係可以加錢指定埋形號

最平嗰class 咪指定Roomy
corolla 系列真係搞唔撚掂 衰過AE110 (話算我都做過AE110 車主)
AE110 衰極都四輪獨立, 部corolla 又唔好揸又無設備
架車個樣真是好柒 入面齋到不能再齋 叫做有電動窗唔使手搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞