日本租車你會點揀?

1001 回覆
44 Like 16 Dislike
唔想做炸彈 我剩係識開棍波 自動波點開都唔知
用圖答你

啲人會熄曬佢

有無人租過 Nissan rent a car...
上Jalan見佢幾平
但佢有個*self check-in plan*,
事前做晒啲嘢就領得車走…
想知係咪真係無人理我。。
好驚買唔到九州KEP....
thank you

幾錢幾日同邊間times
alphard可貴之處正是可以中後排前移製造多D行李空間,中後排出入都係中間趟門,點都要推前中排後面嗰個先出到。一個car seat一個booster你真係要揾個輕盈D嘅大人先坐到中間,否則長途兩邊頂住都會幾辛苦。
多謝ching。
咁請問self checkin plan 其實係咪個流程快D,
去到現場check 車個part 都有??

Book 車後email 佢就一定有/多數有??
第一次係日本租車…謝謝!!
日產租車永不錄用

租左兩次,第一次租Serena個導航冇聲,點set都搞唔到,搞到全程渣車成日要𣈴個mon。第二次租日產Leaf,又係車機問題,個車機竟然冇mapcode功能,準備落既mapcode完全用唔到。除此之外,問職員點樣打開差電口,佢竟然唔識搞,最後要靠自己睇youtube搵答案

講真兩架車都唔算好舊,但設備上感覺好唔update,所以覺得日產冇乜心搞租車,自此唔會再搵日產租車
冇日本駕駛執照用唔到
Ching係指租ETC?
我試過thru Rakuten book nissan
Jalan差唔多,冇伏
租大agent或大行都穩陣
會唔會爆後窗
感覺要同個staff一齊兜架車一個圈確認一下,花凹痕拍段片安心d
self check in
Nissan得依個options.
咁照book
到時車行都係轉用人手check.
係咪咁?

感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞