[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
都明本質上係玩具廣告
但賣膠角度睇
異靈同戰騎咁樣安排劇份真係有啲莫名其妙
好似鐵血巴耶力
起馬都有一場單挑艦隊型下先
而家水星比我感覺就係
如果我要買模型
我係買個設計
唔會因為劇情而好有買嘅慾望
鐵血真係好撚可惜
第一季明明係神作,水星完全冇得揮
第二季開頭都仲可以
就係個結局摧毀哂一切
同埋個肥撚之前又係威係勢話要大人負責任
依家同班細路係度等收成
sucking dick
套嘢討論度係高,但金毛同老母強行降智,帶幾個哈囉去開槍, 然後一個都射唔到,真係無得兜
啲光污染肯定同ufo有關
下集 QZ 變型做炮台
水星咪就係靠炒話題同夠穩定冇暴走
但真係講唔上好好睇
Bandai 永遠好在意商業利益,就好似uc ep4 9唔搭8咁彈隻唔知邊到黎但好抽得既拜亞蘭改出黎無雙拉銷量,直頭連邊個揸都唔撚知
仲要咁撚多凹凹凸凸位俾人喱埋真係突然朱古力化
唔會話係正義
但真係無理由仲有外敵當前就阻住哂
calibarn上score 5頂到唔會override

chuchu部機先係有套無permet嘅後備system嚟喺datastorm入面郁
第一次新自護戰爭都係呢班14-17歲既細路上前線
所有大人都留後面等完左先出黎收割光環
00 熊仔殺熊叔+ unicorn 擋衛星炮

破滅魔劍確實可以上返神檯 起碼有創意
咁保守好過暴走啦

班撚樣負評都冇用架啦, 搵第套高達可以同主流作品爭排名先講啦
大哥同紅毛都係長期男女角榜頭幾名
套野連主流觀眾都鍾意睇都幾成事實 00當年都做唔到
今年高達IP收入又係史上最高 除非有數據先有得拗
白毛真係賤撚閪到⋯⋯
第一季神在搞革命姐
打鬥又崩
劣作
爆谷片,合格了

最驚睇到1999,或者期待睇變瞓喺度睇,最後變成睇都唔想睇既動畫
面具女由前傳開始儲心積累既計劃
咁簡單就破左
哈o羅守衛無人機竟然會俾手槍打停
面具女又會親身上陣同人打槍戰

為左劇情咁樣夾硬作到個角色好似白痴咁
都係後黎出漫畫補完

係特林頓入面有班泰坦斯控自己砌既
咁鐵血後期真係睇到
下又有人死喇? 哦~
麻目晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞