[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
你記憶力有問題囉 打少啲飛機啦
如果有36集慢慢玩我諗已經好夠
而家就係所有細節勁快skip晒
人物刻劃唔夠
同埋校園線同古爾線玩咗太耐
其實巴力+巴巴兩個都可以團滅對面
覺得係佢成日係d唔緊要既地方放時間 隔離打緊last boss大哥依邊仲係度唔知做乜鳩哂成十分鐘中二病鳩叫射精
然後搞到冇時間講米果邊點搵方法入quiet0果類劇情 搞到求求奇奇好似冇時間夾硬skip咁
啲細節位俾人無限放大講到差過鐵血我就真心覺得對水星唔公道

今集碌炮點都合理過魔劍唔知幾多倍
有得解釋既,閃光彈有干擾電波
果陣撚左半季牙皇圥諗到去天人母艦搶VEDA返黎
另一邊阿寶又係撚左半季先諗到整Anew出黎做25去托勒密搶Twin drive
成班友睇到屌哂老母
堆halo都係拎去做開門看更算啦
今集既表現完全係垃圾
你記憶力差
評完
佢d垃圾機械人射兩槍就停係度仲廢過之前個肥婆
死晒, 但BBQ, 虛淵套blessreiter
阿寶同部電腦根本屈到癲

格硬做死佢
閃光彈影響啲光學sensor咪定係到
又唔係比人利用嘅,人地只係搭順風車,
無阻佢發達ga,係佢自己唔夠功力/武力再行多一步
佢今次俾實體劍插都只係漏機油已經好好彩 好似古古咁插老竇就做芝士醬
00第一季就太多政治戲俾人屌 第二季就超級系 skip政治系打打打又俾人屌 係唔知點解咁多人吹到完美無缺
成日都話49話三明跟埋上去就贏咗 不過地面得昭弘可能頂唔住要死咁啲人
黎明線我估會係外傳
Reborn 設定諗漏咗枝阿寶最愛既火箭炮
都係咁上下

魔靈量產型
地球魔女D子機
異靈
合理性拍得住頭一集落雨降低laser輸出
好鍾意魔女某d位好撚low tech
如果與時並進
水星都唔差啦,好過Age同鐵血咪算囉
部戰騎咁撚型比勞達咁樣舞
之前有人屌水星兒戲都唔同意
但勞達同大哥呢場交真係幾兒戲同悶,純粹show off部機性能,勞達揸到咁耐又幾好嘢
Jeturk股票大漲,雜兵都有返dd表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞