[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
咪癲啦,00後係唔睇高達
“唔睇機械人啦,咁落後” .jpg
女團認同你
胡鬧完未
而家過左10年變哂老屎忽就昇華
當時打外星人幾乎比人屌佢侮辱高達個名

仲有00Q出得幾分鐘場呃戲飛錢(which is true)
00後會喺yt睇咩幾分鐘講完然後扮睇左 再喺度9up咩水星魔女不如鐵血
佢早一集定兩集得閒到派半集番茄又remind劇情果陣變做佢地打交中二病都冇咁突兀
人地打緊大佬你仲無啦啦係度打真係痴線
廣告雜誌黎,如果唔係gunpla贊助,其他frame都無得你睇
老母: 啊你真係識講野, 你等我過黎俾封利是你

白毛句野仲特登拖長幾秒俾你消化下
佢到底有幾咁難聽
其實00 阿寶有咩咁特別已經係問題,佢本身都只係一個人造既變革體點解可以講到佢可以同剎那55波
“騎士唔會同公主終成眷屬,公主要同王子相親相愛”

兩個騎士打餐死
核心既互相理解都戰好多頁,其實都真係唔多講得通
Lm 睇下季Synduality 有冇人睇
未消化晒暏
Exia 一出嗰個話佢彈珠人添啦
真金不怕紅爐火
好似Age呢啲舊作一樣唔會有平反
00Q 勁型,但出得幾幕搞到機戰都唔知點諗佢D 戰鬥動畫
兩兄弟都多鳩餘
而家幫age(老豆篇)平反得唔得
明明勞達應該要被data strom 殺死
咁都死唔去

肯定係大結局留比阿哥
屌,被data strom殺死阿哥都可以揸㗎啫
冇睇
呢套個尾係垃圾唔使講
但當時未出結局真係唔算出事
亦都係個結局咁斷崖式崩盤先令d人咁激動
仲有個大力宣傳既新純種變革者,然後出一陣就香左
三個YouTube channels 加埋今集已經過200k views
偷咁撚大粒死星想做恐怖分子
外面冇保護盾入面冇食蕉
求求其其就dock 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞