[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
無人研究細節可能無三個
睇到ERI既頭盔
全PO中伏,已經無人討論水星!!!!!

高達po幾時唔俾講seed? 你係連登高達版版主?
艾莉死嘅時候差唔多九歲
應該都明白 爸爸 「婆婆」同埋其他「姨姨」「叔叔」係點死
所以艾莉本身都支持媽媽嘅復仇計劃
如果細佬真係隊冧咗古古 就算部戰騎幾型都唔會有人買 所以冇插中駕駛艙仲要俾迷妹救返
依家軍方唔抵得玩介入
S1導演加個校園落去令到24集完全唔夠時間去講.
大河內本身應該係想地球大哥一條線狸貓宇宙一條線,兩條線咁去就可以交代到弗德黎明、地球同議會

水星似seed好多內容冇係tv做出嚟,但係又做唔到seed咁播歌+基拉爆seed就令觀眾無視啲怪嘅位
下集一炮炸Q 死哂
今次真係超級系
幫笨大揾大錢,得個十幾分鐘動畫
希望黎緊新一套高達既主題可以探討一下老屎忽文化,呢個係高達社群存在左近30年既問題
今次救人的方式係好現代同科學化
難得難得
dynamic iq
完全唔明點解老母唔係留守QZ中心而唔係派戈多伊去射佢哋,擺明劇情需要
係datastorm入而bbq
你講到同笨大入貨有得揀要咩咁
得果十部艦走去同人決戰好抵輸
唔洗用魔劍都唔會輸
你令我諗起當年高登班老屎忽屌Seed係抄宇宙世紀

全撚部都係b財團嘅作品
唔好話返兜場景, 直接剪啲舊高達片落去你都吹佢唔脹
高達世界得破滅魔劍做到
最尾打老母嗰槍型撚到
作為一套高達動畫但睇完剩係記得3部機
唔知點評價好
內部防衛力又低, 點入去又skip曬
白毛太癲....槍戰中途睇source code 做hacker
句抱著甚麼心情搭異靈真係好難聽
喺高達世界復仇嘅嘢點都會有啲Collateral damage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞