[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
以前00+R買左4-5盒 俾佢玩死
其他都2盒
個人認為水星好過00同W
不過我話輸比UC肯定好多人屌

UC係爛尾啫,但幾乎集集都有洋蔥位
都係睇咩類型嘅
世界觀太宏大嘅,通常都會暴走
特別係TV動畫有集數限制,多數唔夠寫而虎頭蛇尾
覺得垃圾咪垃圾 笨大擺明車馬套野係搵到錢 如果S2埋尾ok應該笨大都會發大呢個世界觀黎搞
班人應該有排都仲會見到同水星相關嘅作品
見到個主唱咁嘅造型就覺得佢唱得幾好聽都死
本身都唔算好好聽,係ed太難聽
Transarm 再 double count
但其實我覺得佢部野幾型, 好似強人
就係呢盒啦
此話何解
btw剩係由集團走去議會度,做得金手指一次自然有第二次,所以理應唔敢比佢地參與好重大既決定
比著我一定會放生晒班學生
最多係死咁d 老野
班學生仲有大把素材 / 題材可以發揮
長做長有
二十年之後既高達老屎忽就係飲水星既奶長大
Ed 特定情況下好聽(被遺棄果集)
但係經過咁多集洗禮後 我已經覺得ED比較入腦
當年出00第一眼見到佢個背隻有個洞知道一定有加強形態忍手遲d買啦, 到出左00R就即刻買心諗冇死啦
屌佢最後出多把GN劍3
因為會有各種各樣嘅強化,例如喺最後一集突然多咗件武器,不過而家應該佢放喺p Bandai
話時話米米媽留低既訊息好似預左米米會走去熄機咁
「水星好過 00」呢句會比人屌就真
一向舊野先會上神枱
我都係買開p bandai,但出pbandai超碼等多幾年,仲要唔知會唔會有劇場版
熱門機佢唔會出得一次,佢「一定」會過一段時間之後再出其它版本等你買

一啲明明可以做得好既野佢就係會特登扣起,咁下次出新版既時候就可以打住「得到驚人進化」「史上最高峰之xx 」既旗號黎出
sysadmin login者
只不過今次米米login係想熄機
冇上帝視角佢地就係放棄利益唔同流合污
又傾好戰後重建佢地做埋
不知幾撚醒公司利益行先
集團風頭火勢果斷割蓆
Age?
唉入世未深,我鐵血先開始買,我見佢款款都出一次收手就即入左
我一黎就買左素00,之後買o raiser 玩合體啦,丫屌佢又整多把劍3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞