[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
唔係好明套野講乜,頭12集又係到hea,後面又係咁飛。

四件魔女,白毛老豆無乜存在意義,古爾老豆同細佬都係on99,地救療又係可有可無咁

咁多無謂角色劇情又麻麻

我想講係:買左兩隻figure,百合萬歲
真,明明老豆殺咗人全家,重話一齊做家人,新抱大撚晒咩
佢職業軍人
但係出場嗰陣上Age 1應該冇18?
今集幾好睇
但一用腦諗下啲細節位就覺得幾on9
早兩個星期仲見人恐慌性拋售風靈改修型

睇黎要反價回購都似
17~18左右
希望老母最後唔係10分神作
玩原諒就真係爛尾
米米老豆殺完人冚家
叫人family真係on撚9
想睇班炒狗仆街
衛星版破滅魔劍
本身0083係要嚟服侍班自護同軍武撚
加埋啲痴撚線超水準級作畫
一早就立於不敗之地
相反男女主同絲瑪點樣比今西搞到風評被害都唔會有人理
我推除咗第一集(類似劇場版)
其後嗰啲故事劇情好普通好一般
mb先係好野
四件魔女就係周圍做25仔,唔撚明點解有人信佢哋,毫無建樹
趕暑期功課呀
依加stop左老母有成集去寫個結局幾好
但老母下場一定唔好
其實聯合會反擊算合理

今次quiet zero 對聯合非常大威脅,單純係集團放棄唔繼續用quiet zero,而唔係聯合有同等武力反制。

如果今次算數,集團再羅quiet zero談判聯合係無哂地位無哂發言權,所以聯合都要羅番大殺傷力兵器去展示自己實力

今次一炮俾艾莉擋左,所以一定要射多炮打爆quiet zero先可以話俾世人聽聯合武力係集團之上
0083就係劇情俾人寫柒左嘅人辦, 主角無端端整個三角戀入去, 仲要一開始冇鋪過, 感情線係垃圾級別
妮娜無端端硬食左賤婦個朵 然後個衛星俾人掟落地球其實當GP03D趕得切入去可以做得乜?
最後賈圖就咁一部MA連殖民雷射都可以硬食GP03S直頭無傷 俾人攬下就冇事
套野係典型瑕不掩瑜 但係寫得衰嘅基本就大家睇慣左唔會有人問咁解
米米癲到背撚咗成段基因code
亂咁派便當只會模糊咗劇情主線重點
大河內忍手派少咗便當都係好事嚟
死咁多人一定要人咩飛,你睇下個兩個地球魔女
咁呢個係設計問題又唔關老母事
其實轉入是但一粒bit/搵隻halo都得啦
唔明點解佢唔咁做
個人唔傾向淨係用個尾黎評價劇情
好似巨人咁個結局有爭議d人就講到巨人成套係垃圾咁,我覺得完全是on9
白毛根本就不知所謂
媽媽聽完個刻應該一槍打爆佢個頭
如果大哥今集死就同鐵血S2同級爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞