[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
有核彈既GP02俾人偷冇問題
係學校既風靈俾白毛上左就好有問題
將賈圖寫做悲劇英雄比自護撚打J
係要寫臭哥奧妮娜同絲瑪都唔知做乜鳩
屌你又諗起一開始嘈lock機既問題
我岩岩係咪幫大哥又立一 flag?
即係啲輕小說作品
成敗好多時睇負責嗰個插畫師
畫啲人物角色畫得靚唔靚
作品劇情反而變得次要
鳩估

下集係兩姊妹出石破天驚Love Love 拳打Map 炮
0083當年好睇係因為同時間有套當時睇係超級系的f91
算係少有既bbq ending
水星魔女今集唔派便當應該都係bbq ending
我都覺得係,吹到異靈禁忌咁
跟我想的一樣,首先妹妹會去救姐姐,然後呢,就會輪到姐姐去救妹妹。
所以其實得金毛老豆最正常

白毛: 背個表有幾難
Bandai 鐘意留後路,所以啲太早公佈既產品要睇定啲
norea只係啱啱溝到
時間唔長就算死咗感覺未夠大到要發癲
利申鳩search唔知係咪呢個
ZZ後半都係便當連發水星(應該話大河內)今次真係好手軟
唔計前傳有名嘅非路人角色先死左5個 (地球魔女x2, 盧覓雪, 綠4, 大哥老豆, 仲有冇漏?)
大部份都係無名路人死 連白毛老豆呢啲成身flag都係訓左一季醫院就算下集死都續命左好長時間
當年hg 00R個把gn劍3真係夠膽死最後再出一盒
心急買咗00Rgn劍2嘅朋友真係
水星作為廣告好一般 作為動畫係垃圾
靈能百分百
早期自護撚主要就係班鍾意硬派軍武嘅骨灰老屎忽 0083直頭係吹奏軍國主義
基本上個樣後生同好樣少少嘅都係俾人踩到變地底泥
成套野寫得最好嘅角色係狸媽同古古
狸媽真係好悲劇,個血海深仇部署咁耐乜結果都得唔到,肥佬白毛老豆乜事都乜
Move on la
佢講到好似自己皇恩浩蕩咁
依家俾個Offer 你做我屋企人

我係買呢盒淺色啲嘅又係無gn劍3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞