[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
Crossange 天使與龍的輪舞
https://myself-bbs.com/thread-44031-1-1.html
最壞嘅係宇宙議會聯合班撚屌呀
Suletta嘅天真害撚死佢家姐

家姐同細妹玩
但佢成功咗郁到佢
佢整咗個data storm 世界出嚟當下都唔見得會好多人死
控制晒parmet機分分鐘仲可以幫地球平權
要打都係議會同Eli 打,亦唔見得議會可以打贏Eli
淨係唔想佢做壞魔女呢個理由好牽強
依兩隻嘢真係蠢撚過豬
睇到火都嚟
一係全員無事(包括艾莉)
一係全員入Data Storm
https://bandai-hobby.net/item/5527/

異靈仲未出圖, 唔通仲有另一個形態
各自回家討論seed
其實就算札多嗰堆都係15 6咋
尼哥路俾人腰斬先15歲
呢個真係謎...
講gay情00同鐵血有咩可能會比唔上seed
burst mode
死嘅魔女先係好嘅魔女
況且quiet zero嘅構成最多都係會影響到d前線
狸貓d同學/朋友只要唔用permet嘅話唔會比人捉入去data storm入面
狸貓去阻止佢地對自己嘅利益係冇影響
完全係慷他人之慨
因為seed擺曬所有會流行嘅要素喺入面
手槍打得穿haro 個盾
媽媽同艾莉無做錯到
所有仇人對家必須死
不過艾莉今次睇嚟凶多吉少
國安法只會影響反政府人士 一般人不會受影響
個嗰世界觀無permet同無得用電一樣 點唔用
得返最後一集
有冇可能用風靈改修嘅零件再改修異靈
新商品B係真正嘅3000機 異靈高達(最終決戦仕様)
特別係米個loop就係以為自己搵到目標→出到黎原來自己做緊嘅野係成全緊其他人→進入頹廢狀態→搵到目標→原來又係成全緊其他人→又頹廢
就算係咁,都唔係suletta 阻止佢老母嘅理由呀
有啲野唔係咁計嘅

只能夠講Seed寫咗高達史上最好嘅感情線

基拉同阿斯蘭
好似冇講過會咁,定係我睇漏咗?
咁又唔可以入晒佢,總裁都喺度同佢地deal 緊,最多咪認低威俾人充公部qz, 邊會諗班人傻到咩都唔理包括平民在內一炮射落去,情況就好似無啦啦一粒核彈車過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞