[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (49) I love you. From Mom.

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
都係今西先搞到套野變成服侍自護撚
都唔係,佢講得出"suletta有你地啊嘛",應該對白毛無乜恨意
睇你點為止好啦
套嘢你問我屬於好定差邊一邊
咁我覺得都傾向好嗰邊,above average都有嘅
你真心想要一個一流嘅故仔,你唔好話喺高達入面揾
你揾晒成個動畫界都唔係得好多套
感覺媽媽憤怒度急升中
佢只係想復活佢個女暏
狸貓今集啲走位誇張成個基拉大和咁
戰騎應該係s1第二集就開始整
古古老豆有求於狸媽
最基本一個問題 明知有部核彈機俾人偷左仲要咁樣搞場大龍鳳成隻艦隊集體送頭
然後GP02A仲要未實戰就裝定個核彈頭
不過班人都係一句「聯邦高官不嬲戇鳩」就當個問題唔存在
劇中未有人企出黎踢爆佢地做既野姐
佢d模型咁唔賣得,有劇情都緊急抽起曬啦
講真25集無問題,你cut返啲人咪得囉
咁老實講週邊銷量高討論度高同劇情好唔好其實真係關係唔大 但當講以上數據野真係高過其他野你又吹佢唔漲
如果唔係又點會有名作之壁呢個meme
大哥本身其實都滿 flag 架喇
尤其佢個人設
最初仲估佢係幫狸貓擋刀咁死添
反高達係joke
滿手鮮血,目的只係為自己諗,好難稱得上正義
前面睇下胡力奇成長到可以同賈圖55波咪幾好
一頂綠帽笠落去
反擊係無問題

問題係聯合根本未了解個QZ本質係乜、目的係乜,就地圖炮滅埋個衞星?

需要咁大犧牲

你要收集團氣焰,但又引4條八婆入局?

由頭到尾果4個八婆有乜籌碼要引人

仲未計集團其成員又失撚左蹤,所有野交比幾個學生解決
黎明班人 出黎托柒
你話好似seed , D 咁 50集 塞d組織就冇所謂
依家最大希望係艾莉無事
係我地上帝視角,佢地世界睇咪三巨頭一間啊頭唔知去左邊,CEO訓醫院,另外一個被恐怖分子打爆左,剩底個間先最穩陣,你買股票都唔買另外個幾間啦
細心睇真係好多怪劇情
我都覺得呢個好癲
我本身以為佢會打老母段說話出嚟
點知佢打條code
仲有一集
大家成日提神作鋼練,魯魯修其實都十幾年前
近幾年有咩神作我就未諗到,不過可能都係大家而家對故事嘅要求轉變咗,市場生態都變埋
可能留白寫外傳
唔係水星個故仔好難寫MSV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞