九州討論區 10

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
你會唔會去埋小倉門司港?會既可以考慮買廣島&山口地區Pass然後用新幹線去小倉

張Pass先13000yen但單程去廣島正價都8570yen
日田多唔多coin locker
見到有進巨即刻想去,但嗰日會係由布院拖住行李返博多
輝哥?
會呀 張pass 13000yen玩到7日都幾抵
ys傾咗幾句幾好人可惜唔係同一車卡
Thanks
唔該巴打
想問下jr pass 換飛除咗指定席外,係換果日點對點既飛(不限時間)定係換指定時間既飛?

因為想睇下有無多d flexibility, 我要跟時間走行程定有時間走盞,可以搭前搭後一班車
唔該晒
自由席可以就咁用飛入
唔洗換
有無邊到重點推薦
明白
我之前上網訂定由布院之森,其他有搭sonic, 香椎線等等
姐係例如我搭自由席的話,可以換完實體飛之後,拎住當日飛入閘出閘就得?
想問下入站出站有無咩要注意?
唔該晒
冇野要注意

不過你講果啲線我唔肯定洗唔洗book
攞Pass既時候佢應該會出埋由布院之森張特急券俾你,記住袋穩

Pass已經包左一般車費同自由席資格,所以去番自由席車卡搵位坐就得
車掌查飛會問你搭去邊個站,唔識講就係電話寫個站既漢字,或者開Google Map指個站俾佢睇就得

無論有冇指定席券,入站出站只需要隊張Pass入閘機就得
明白
係咪預搭新幹線指定席都係攞pass嗰陣劃哂佢?
拎Pass如果係博多站拎只能揀1日劃位,你想劃晒就要自己去指定席機或其他站既綠色窗口處理
有機就得啦
驚同東日本又唔同玩法啫
濕哂味
動物園囉
基本上大jr站(博多,熊本)都有
條街感覺就無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞