「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
If the pregnancy test is clear
you should disappear
「先等一會吧,快食飯了。」我伸手截停Rachel嘅動作。

「你有你做,我有我做呀,沒有衝突的。」佢笑淫淫咁進一步除下褲上嘅拉鍊。

「你這樣我怎麼做菜呀?乖吧,就先食晚飯,不然餸菜都冷了。」

Rachel聽到我咁講之後,有少少唔係幾忿氣咁向下抆一抆身上嘅小背心,然後將廚房枱面上嘅嘢掃埋一邊,輕輕一跳咁坐咗係工作枱嘅上邊。

坐好之後,Rachel雙腳交疊,夾一夾嗰條已經好深嘅事業線,向我嘅方向傾前,一話不說咁望實我。

「幹嘛了?就先食飯都不可以嗎?」

佢維持住呢個狀態,輕輕咁擰一擰頭。

「再5分鐘,5分鐘就可以食了。」

見我仍然堅持嘅Rachel擺岀一臉不忿嘅樣,將身上單薄嘅衣服除咗落嚟,隨意扔到地下嘅一個角落。

「那你要我怎樣了,現在把火關掉嗎?」我望住Rachel只係胸圍內微微夾實但已經好深嘅波罅,開始失去反抗能力。

佢見我稍為軟化,就係枱上面跳咗落嚟,踎係我嘅前面,將我底面兩條褲同時除咗落嚟。

「喂!」

我未嚟得切反應,Rachel嘅口入邊已經多咗樣野喇。

「喂!你這樣我怎麼做菜呀?」雖然我一邊口裏說不,但身體仍然係不能自控咁向Rachel嘅方向轉動。

「不要這樣了,東西都焦了。」我嘗試捉住Rachel嘅手將佢個人秤起。

佢繼續當我臭四,將雙手放係我嘅腰間,緊緊咁捉實我嘅盤骨,然後快速咁不停前後移動。

「雪!雪!雪!雪!」

隨著Rachel吮野嘅聲音變得越嚟越頻密,我嘅定力就變得越嚟越低。

「好了好了,都岀了就沒東西給你了。」

聽到我咁講嘅Rachel終於肯停落嚟,慢慢咁放開口,然後企起身箍住我條頸,開始向我嘅嘴錫落嚟。我哋一邊錫,佢就一邊用力將我扯向梳化嘅位置。

「先關火了。」

我鬆開Rachel嘅手行去爐頭熄火,然後再去床頭櫃到擰返上次用剩嘅condom岀嚟。

我擰轉身見到Rachel已經坐咗係梳化上邊,就將紙盒放係茶几之上,然後坐低係佢隔離嘅空位,以一個濕吻展開我哋今晚嘅序幕。

Rachel將一隻腳跨過我,成個人坐係我嘅上方,然後我慢慢伸手去解除佢雙乳嘅束縛。

佢一邊親吻我嘅面,頸,心口一邊慢慢向下踎低,跪係我嘅跟前,準備繼續佢頭先未完成嘅大事。於是我打算將梳化上嘅一個cushion遞俾佢,等佢可以墊係膝頭下邊,唔駛咁辛苦。

點知佢竟然拒絕我嘅一番好意,一邊用口幫我嘅下肢進入狀態,一邊伸手係後邊嘅茶几上拎岀一個安全套。

佢一如上次咁純熟幫我帶上condom,就除低佢下身嘅所有衣物。雙腳仍然放係地板,慢慢咁坐落嚟我嘅大髀之上。

同上次唔同嘅係,可能今次skip得太多嘅前戲,主要都只係佢幫我,但都唔關我事呀,係佢鬼咁心急啫,令我哋接合嘅過程岀現咗一D嘅困難。Rachel需要伸手將自己嘅私處稍為擘大,開拓一點嘅空間俾我進入。

「係咪緊火到咁呀?」我心諗。

雖然安全套上係有潤滑劑,但一D前戲都冇令Rachel嘅陰道仍然係好乾澀,同上次濕滑暢順嘅體驗形成咗強烈嘅對比。我睇住佢一邊坐落嚟,面上就一邊露岀難睇嘅表情。

「很痛嗎?」我忍唔住問一問佢。

Rachel擰一擰頭,繼續佢做緊嘅事情。我為咗唔好只有自己係狀態之中,馬上用手同口分別挑逗佢嘅陰蒂同乳頭,希望透過不同嘅方法,盡快刺激一下佢下體嘅分泌,試圖令我哋呢場運動可以進行得順暢一D。

估唔到只係上下移動咗幾下之後,慢慢你已經feel到Rachel嘅分泌系統開始工作。或者呢個就係Rachel嘅特異功能,令佢嘅身體可以唔駛太多嘅前戲,都可以好快咁準備好,迎接跟住落嚟嘅事。

我見Rachel漸入佳景,令我嘅陰莖開始可以慢慢咁順暢地進岀,就將身體捱返落梳化之上,打算好好咁欣賞一下佢點樣自己一個人舞弄我嘅下體。

Rachel將雙手放到我嘅盤骨之上,開始增加佢下臀移動嘅速度。我又一次望住佢心口前面,俾佢對手夾實嘅雙乳。佢身體每一次嘅郁動都令佢胸前嘅兩塊肉團跟隨住一齊搖晃,呢個畫面真係百看不厭。

慢慢Rachel如入無人之境,好似一個騎師轉完彎入哂直路咁,係馬背之上利用佢優秀嘅下盤功力策騎。佢蠕動嘅速度同幅度一邊加強,佢雙乳亦彈跳得越嚟越厲害。我睇住Rachel越嚟越享受嘅樣,時而咬唇,時而反眼。用手撥一撥頭髮之後,嫵媚動人嘅叫聲亦開始變得越嚟越大。

「嗯…嗯!呀!」

正正就係眼前嘅畫面太過惹火,我慢慢感覺到我一眾嘅子孫被刺激到開始活動,但睇住Rachel正係享受嘅巔峰,忘我咁用盡全力搖曳,我一時之間又唔好意思打斷佢嘅雅興。
須知道做愛係一件好神奇嘅事,可能係唯一一件你越唔專心,表現就會越好嘅事。我為咗Rachel可以盡情享受,但又唔好俾佢坐爆,我開始分散自己嘅注意力,嘗試抑制一下自己體內過億生命嘅郁動。

「三一得三,三二餘六,三三該九…」

呢一招我相信大部分嘅男士係情急之下都會用過。

好彩我夾到實一實嘅「精關」最後都冇輸俾Rachel下盤。係我背到七嘅時候,感覺到佢開始慢落嚟,最後攤咗係我嘅身上,令我嘅私處從佢體內跌咗岀嚟,得到喘息嘅一瞬間。

「嗯…大腿好累呀,但好舒服。」Rachel怕怕醜醜咁係我耳邊細聲講。

我用雙手攬住佢嘅腰間,同Rachel重新擁吻一番,然後慢慢再手口並用咁玩弄佢胸前嘅雙峰,等大家嘅肌肉都得到片刻嘅竭息。

我將Rachel帶到嚟門口前嘅牆邊,因為呢到有全屋唯一一面嘅全身鏡。佢用雙手支撐住牆壁,然開張開雙腳,趷高下臀,乖乖咁等候我嘅發落。

「嗯…」

係我捉住自己細佬慢慢進入Rachel體內嘅時候,佢又忍唔住咁發岀一下嬌喘嘅氣聲。

今次我可以透過牆上嘅鏡中反射,好好咁觀賞一下Rachel嘅表情同全身嘅body movement。我一邊加速抽插Rachel一邊伸手去到佢下面揉捏一下佢軟棉棉嘅巨乳。

睇住Rachel越嚟越享受嘅表情,我繼續增強自己下肢嘅郁動。隨著「啪啪」嘅聲響變大變密,佢向下垂低嘅乳房擺動嘅速度亦同時加強。

我見Rachel不時係鏡中嘅倒影偷望我,又不時嘗試擰轉頭。於是我索性將佢成個人順時針咁轉向,左腳放到我嘅右手之上,一邊望住佢嘅側身,一邊將全身嘅力量匯聚到雙腳,大力咁拍打Rachel嘅大腿內側。

「嗯!嗯!呀!」

我打側咁望住Rachel劇烈搖晃嘅雙乳,又點能夠忍到手唔去搓揉幾下呢?我用手捉實係上方嘅乳房,將激凸嘅奶頭稍稍擰向自己,然後烏低身用舌頭同佢糾纏一番。Rachel亦順勢騰岀倚靠住牆上嘅一隻手,放到我係佢胸上嘅頭胡亂咁撫摸。

我執好就係隔離嘅餐枱,然後將雙手放到Rachel嘅大髀之下,將佢成個人抱起放咗上枱。Rachel以M字腳嘅姿態坐係枱嘅邊緣,令我清晰咁望到嗰個被我係過去十分鐘不停玩弄而微微張開嘅兩片陰唇,外圍已經沾滿從Rachel體內流岀嘅透明黏液,彷彿係到向我招手,叫我繼續完成餘下嘅工序。

「嗯…嗯…呀」

對於呢個邀請,我又點能夠拒絕呢?我重新將下體放入Rachel體內,雙手放到佢嘅膝下將佢成個人向我拉岀少少同時給予一點嘅承托力,佢就以雙手箍實我嘅頸部,以嘴巴同我開始雙線作戰。

係我加快速度嘅同時,Rachel就慢慢移師到我嘅頸部進攻。今次佢唔再選擇係衣服遮蓋到嘅鎖骨位置,而係頸嘅兩旁各一留下記號。

留低兩個清晰可見嘅咖喱雞之後,佢嘅嘴逐漸遠離我嘅身體,手仍然係箍住我嘅頸後,微微向後捱一捱,好好咁享受此刻嘅快感。

「呀!好舒服呀!」

我就係一隻手嘅距離之外,欣賞住Rachel呢一刻爽快嘅表情,望住佢不停跳動嘅雙乳,逐漸將下身移動嘅速度推到最高。

Rachel成個人變到越嚟越肉緊,雙手由係我頸後交疊變成緊緊咁搲住我嘅背部。除咗佢叫床嘅聲音越變激情之外,餐枱嘅「ad ad」聲亦都越嚟越明顯。

講真,係呢D租返嚟嘅樓,你都唔會expect 佢包嘅傢俬有幾高質素,相信九成都係Ikea貨仔,但係嗰一刻嘅我已經無閒情逸致去理呢件事,甚至唔會理會Rachel越嚟越大力咁係我背後留痕。

嗰一刻嘅我,只係專注於下半身嘅神經細胞,務求將我哋嘅享受推至頂點。

「呀!」

岀精嘅一瞬間,我全身嘅肌肉都不自控咁抽搐咗一下。我逐步鬆開雙手,一步一步咁褪後,抽岀係Rachel體內嘅肢體。眼見Rachel仰天一嘆,慢慢咁成個人攤咗落餐枱之上稍作竭息。

我望住Rachel嘅胯下仍然未完全平復落嚟,兩邊嘅肌肉來回收縮又擴張,一行由佢子宮分泌岀嚟,半透明而帶點白泡嘅黏液一直由佢嘅體內流到落枱上。

「你都…流岀來了。」我難掩面上嘅笑容,伸手去撩一撩佢胯下嘅液體。

「呀!」Rachel被我突如其來嘅舉動刺激到大叫一下,然後馬上從枱上彈起身,以雙手遮掩自己嘅私處。

「都怪你呀!還在笑!」佢望住我笑淫淫嘅樣,用手拍打我嘅手臂一下。

「你真的…還算…蠻多水呀。」我忍唔住感嘆一下呢個可能係我見過,下體分泌物最為旺盛嘅女仔。

「那你喜歡嗎?」Rachel又一次用雙手箍住我嘅頸問。

我冇回答佢嘅問題,只係哄咗個頭埋去同佢打個茄輪為我哋嘅飯前運動作結,然後將佢抱起放返落地下。

「我們還要在這裡食飯的!」我指住枱上Rachel遺留落嚟嘅事物,趁機嘲諷一番。
Push
男主角無用套咩?有嘅話點解會喺條女身入面流出嚟?
我都估到呢個位會容易D混淆

一行由佢子宮分泌岀嚟,半透明而帶點白泡嘅黏液一直由佢嘅體內流到落枱上。

係Rachel自己嘅野嚟 放心呀臣冇被人陰到

至少未陰住
完事之後,我將廚房淨低嘅手尾搞掂,亦都將Rachel遺留係枱上嘅事物處理好,就同佢係呢張多用途嘅Ikea枱上食飯。

Rachel都好自動自覺食完飯去幫手洗碗,然後我哋終於可以正式開始佢原本上嚟要做嘅野。

「你為甚麼帶這麼大的背包來呀?裏面都放些甚麼了?」

我望住佢係平時好少揹咁大個嘅袋入邊拎岀手提電腦,cal機嘅時候忍唔住問一句。

「你管我呀?」Rachel一副得戚嘅樣回答。

22:06
9月29日
WhatsApp: Charlie B傳送你一個新訊息

「Hello B!」
「Hi!咩事呀?」
「冇呀 只係好掛住你所以搵下你炸嗎」
「我都好掛住你呀」

「你係到做緊咩呀?」
「做緊assignment囉」
「自己一個?」
「夜晚晚係屋企唔係自己一個同邊個呀?」

由我嚟到澳洲開始,我已經同Charlie講咗唔少嘅大話,自從上個禮拜之後,呃Charlie更加成為每日日常。就好似呀樂所講,由我做錯第一步開始,就只係得返穿煲同呃佢一世呢兩個選擇。

我當然係選擇後者喇,因為我好清楚自己嘅心入面仲係好愛Charlie,絕對絕對唔想失去佢。只係當要面對世間各種誘惑嘅時候,可能係新鮮感?可能係偷情嘅刺激?可能係Rachel惹火嘅身材?我就會失去我應有嘅理性,失去我嘅定力,變得不堪一擊。我知道寫到呢到我實會俾人鬧,如果你係咁愛佢又點會咁對佢呀?

你估我唔知自己衰咩,但真係唔係咁易可以控制到自己㗎。

我同Rachel做完所有野之後,時間已經接近夜晚11點半。

「好累呀。」我一邊鬆一鬆頸部嘅筯骨,揼下膊頭嘅肌肉一邊講。

Rachel二話不說,馬上行到我嘅身後,幫我按摩幾下。

「都這麼晚了,你不用回去嗎?」
「要我送你回去嗎?」我擰轉頭望一望身後嘅Rachel繼續講。

「晚了,就不回去呀。」佢將嘴哄到我嘅耳仔上,細細聲咁講。

Rachel耳語嘅氣息透過耳蝸直接襲擊我嘅腦下垂體,再加上佢原本呢句說話嘅含意,令我不自覺咁打咗個尿震。

我一時呆咗一呆,對於Rachel嘅說話霎時之間唔係幾反應得到。係我回過神嚟,完全咁理解到佢嘅意思之後,就只係識笑一笑,點一點頭回應。

「所以…你都早有準備了?」我指住櫈上Rachel嘅背囊講。
「幹嘛了?你不會把我趕走吧?」
「不會,當然不會了。」

我將電話連上藍牙喇叭,播一D我同Rachel都聽得明嘅歌,然後係雪櫃拎咗兩杯雪糕岀嚟同佢坐係梳化一路食,一路傾下計。

「好吧,我先去洗澡了。」大約半個鐘之後,Rachel從梳化企起身講。

「你要些甚麼嗎?還是你都帶了?」
「我就用你的毛巾就可以了,其他我都帶了。」

Rachel從佢嘅背囊之中拎咗D衫褲,同埋一個類似化妝袋嘅物體,然後就入咗去廁所。

00:08
9月30日
WhatsApp: Charlie B傳送你一個新訊息
Line: 凱詠傳送你一個新訊息

「做完assignment未呀 b?」
「做完喇 係梳化Hea一陣之後就去沖涼瞓覺」

「今日我同Angela食飯 聽到D好爆嘅消息」
「咩事?」
「佢條仔偷食被佢斷正呀 但佢又唔捨得分手喎」

「咁點算呀?」
「佢咪叫條仔同嗰邊斬纜囉 但佢條仔又唔嗲唔吊咁 而家拖住哂兩邊」
「咁識玩?」

「BB 你唔會咁對我㗎呵?」
「梗係唔會喇 我點會咁做呀我女朋友咁好!」
「你知就好喇 如果有一日俾我發現到 我實喊死…」

我知,我梗係知喇。我知Charlie好好,佢作為一個女朋友真係做到加零一,連我屋企人都氹得好開心好鍾意佢,佢絕對係做一個賢妻良母嘅材料。而我更加知道,如果有一日俾佢發現而家有個女仔係我屋企沖緊涼,佢一定傷心到癲。

「傻瓜唔好亂諗喇 我唔會㗎」
「我知我男朋友唔會咁對我嘅!」
「of coz!」

嗰頭講完,我下一秒就已經將電話㩒去Line嘅版面之上。

「哈囉」

「這麼晚還不睡嗎?明天不用上班嗎?」
「不用呀 但快要睡了 明天跟朋友去Adelaide玩」
「這麼開心呀 去多久呢?」
「四天呀 你呢?還不睡?明天不用上學嗎?」
「不用呀 明天day off 但洗個澡也快睡了」
「好囉 明天再聊吧 我還要一早到機場」
「ok 晚安」
「晚安嚕~」

唔知點解凱詠由初初明明好cool好似唔多想理我咁,但突然又變得好親切,都幾主動咁同我傾下計,好似變咗第二個人咁樣。

Rachel入咗廁所都已經一段時間,但我都只係間唔中聽到洗手盤嘅水聲。相信佢仍然未開始沖涼,只係好似一般女仔咁洗緊面落緊妝。

就係我坐係梳化上邊㩒緊電話嘅時候,突然傳嚟「咯」一聲門鎖解鎖嘅聲音。我睇住廁所門慢慢咁被推開,然後見到Rachel係裏邊伸個頭岀嚟,加上兩邊白滑嘅香肩望向我嘅方向。

「你要洗澡嗎?」佢側一側頭微微笑道。

「幹嘛了?你要幫我洗嗎?」我行到廁所嘅門前同Rachel講。

佢冇俾到任何回應我,只係抆咗我入廁所,然後將我身上嘅衫褲除低。我就係佢嘅帶領之下,跟住佢行咗入沖涼嘅地方。
仲有冇
我企係Rachel嘅身後望住佢嘅背影,睇住佢開水之後,花灑噴岀嚟嘅水漸漸將佢啡色微曲嘅秀髮整濕。

佢將滴住水嘅頭髮全部向後撥一撥,慢慢擰轉身體望向我,然後向我踏前一步。

我將手放到Rachel嘅後腰將佢攬實,然後貼近嘴巴,同濕笠笠,赤裸裸嘅佢係水中擁吻。玉帛相見嘅我哋令Rachel嘅雙乳不停同我嘅身體磨擦,令我不得不向後趷高少少自己嘅盤骨,騰岀一D空間俾開始精神嘅小臣臣。

我哋慢慢減慢接吻嘅節奏,然後放手鬆開對方嘅身體。望住係我面前一對屬於Rachel誘人嘅胸部,我又忍唔住將手放係佢哋之上揉捏幾下。

「洗髮是用這個嗎?」Rachel指住架上嘅一個膠樽問。

「嗯。」我點一點頭回應。

眼見Rachel開始真係沖涼,我都將花灑頭拎咗落嚟,濕一濕自己嘅頭髮,然後再擠D洗頭水落頭到,開始捽起泡上嚟。

係我洗到差唔多嘅時候,Rachel亦都開水清洗佢頭上嘅泡沫。於是我唯有繼續捽多幾下,耐心咁等待佢用完花灑嘅一刻。

但Rachel好似忘記咗我嘅存在咁,淨係掛住洗佢自己嗰把長髮。我係咁捽吓捽吓,捽到D泡開始跌到我嘅落面上,搞到我眼都擘唔大。

「你可以幫我洗一洗我的眼嗎?我都看不到了。」

「喂?」我忍唔住又問一下。

大約過咗兩三秒嘅靜默,我仍然係聽唔到任何嘅回覆,成個浴室都只係得「沙沙」聲嘅水聲。

係我睇唔到嘅情況之下,我嘗試用手去摸下前面嘅Rachel睇下佢又係到玩緊D乜,但無論我點樣上下左右咁亂掃,我仍然係乜都摸唔到。

突然,我feel到有人捉住我嘅下體,然後有一股暖流不停咁前後來回我嘅私處,我先知到底發生緊咩事。

「喂!」

雖然唔係話唔舒服,但咁突然咁俾人含住都嚇咗我一跳。

Rachel仍然係繼續佢做緊嘅事,一D都冇理會過我。我唯有自己伸手去搵下個花灑嘅位置,然後將面上嘅泡沖走。

「你在搞甚麼鬼呀?我不是叫你幫我洗一洗我的臉嗎?」

我沖乾淨塊面之後,用個花灑射一射係我胯下嘅Rachel講。

我望住跪係企缸之上嘅Rachel,聽到我咁講之後嘴巴突然停係一直前後來回嘅路徑中段,全身開始發震咁係到偷笑。我仲開始感受到佢一路笑一路帶動住我嘅下體上下上下咁chok。

「你起來呀,一會咬到我了。」我伸手扶起係地下嘅Rachel講。

「我看他開始要睡覺囉,就幫你把他弄精神一點呀。」

「我在洗頭他要那麼精神幹嘛了?」我一臉無奈咁問。
「不知道呀,就喜歡他長大的樣子。」

我望住得得戚戚嘅Rachel都冇佢咁好氣,只係向佢反一反白眼,就伸手到牆上嘅架,打算拎枝鹼液嚟洗埋個身。

「哎喲,好了,不要生氣,讓我幫你洗乾淨就好了。」

Rachel伸手截住我,然後搶先我一步攞走架上嘅鹼液。雖然今次我唔知佢又想玩D咩,但硬係有種莫名嘅興奮而又緊張嘅感覺。

我睇住佢打開樽蓋,將成枝鹼液倒轉,倒落佢心口前嘅兩塊大肉團之上。
原本見冇乜人諗住偷下懶 今日岀一篇就算
做功課無留言姐
再推
別讓樓主跑了
打緊聽日要岀嘅文喇

大家請放心
啲支那妹真係好蠱惑
根本男主角自己都想食女
佢哋真係好多招去氹男人 而佢哋又唔怕羞會主動做岀嚟
唔通down個Tinder落嚟真係想識朋友咩
又會似到咁 連西班牙妹都一樣

Anyway多謝巴打支持
見到呢個場景,心中有少少囉囉攣嘅我不禁吞咗一下口水,舔一舔自己嘅嘴唇,但雙腳仍然係乖乖地咁企係原地,等待Rachel嘅來臨。

望住佢逐步向我行近,心口上仲黐住一pat白色漿糊狀嘅物體,搞到我個心跳得越嚟越快。Rachel將手放到我嘅兩邊膊頭之上,緊緊咁將我箍實,然後同我再一次係水中擁吻一番。

我哋互相緊貼住嘅身軀令我感覺到Rachel雙乳之上嘅鹼液帶嚟一陣涼浸浸嘅感覺。佢慢慢將雙手放到我嘅背脊上邊,然後係我面前重復踎低又起身,將我嘅上半身都捽滿哂泡泡。

「不許動!」

我打算減輕一下佢嘅工作量,自己將身上嘅鹼液捽落兩邊手臂之際,被Rachel一聲令下喝停咗。於是,我只好乖乖垂低雙手,等候佢嘅發落。

佢將我成個人九十度轉向,然後再將雙乳貼到我嘅肩膊,一路沿住成隻手臂滑行。直到去到尾段嘅時候,Rachel將我嘅手掌攤大,然後將一邊嘅乳房放入我嘅龍爪之中,順時針咁打咗幾個圈。

佢之後再用同樣嘅方法幫我將背脊同另一隻手洗咗一次,然後將我重新擰返去正面,再一次踎係我嘅面前。

「這個要多洗幾次。」Rachel點一點我嘅龜頭道。

佢再一次拎起枝鹼液倒落自己嘅心口之上,然後將我已經扯到行哂嘅細佬放係佢深深嘅乳溝之中,用雙手將佢哋夾實,不停前後來回咁將佢洗到乾乾淨淨。

我知道沖完涼之後佢一定唔會輕易咁放過我,所以我幾大都hold住已經蠢蠢欲動嘅子孫,廢時一陣入咗聖人mode,冇貨交就唔好喇。憑住有鹼液係中間擔當潤滑劑呢個角色,大大咁減低咗我哋之間嘅磨擦,令到我嘅忍耐力都有所提升。

「好了,他沒有那麼髒的。」我同Rachel示意,希望佢會醒水。

「好吧,先放過你了。」Rachel微微笑住咁答覆。

最後佢用雙手幫我洗埋兩隻腳,就完成咗我繼BB時期之後第一次俾人幫我沖涼嘅時刻。

「你要幫忙嗎?」我廢時好似佔完佢便宜之後又走咗去咁,於是循例問一問。

「不用了,我自己來很快的。你先洗乾淨然後把身體抺乾吧,不然我要等你的毛巾。」

我照住Rachel嘅說話洗乾淨身上嘅泡之後,就拎起掛係門後嘅大毛巾抹乾身上嘅水珠,然後將毛巾遞俾啱啱沖完,拉開咗企缸門嘅Rachel。

「我先岀去了。」

因為事岀突然,我頭先根本冇時間拎到衫嘅關係,我推開廁所門之後,條條fing咁行到衣櫃前邊,諗住摷返件睡衣岀嚟著。

「都穿甚麼了,穿完還不是要脫。」身上包住條毛巾嘅Rachel追岀嚟同我講。

果然不岀我所料,我雙手揸住原本正諗住穿上去嘅底褲呆咗一呆,都未反應得切,Rachel已經將我手上嘅物品一野扔到床上。

「那我把頭吹乾可以嗎?」

呢刻嘅我變到好似小學生一樣,連去個廁所都要問過老師先得。

「嗯。」Rachel點一點頭回應。

放是,我就繼續赤裸裸,條條fing咁拎起個風筒吹頭。

吹乾個頭之後,我見Rachel都未搞掂,就一個人上咗床。一絲不掛嘅我見凍凍地,主人又唔俾衫我著,就捐入被竇入邊,幫小臣臣保暖一下。

為免一陣Charlie搵我嘅時候,我覆佢唔到佢會起疑心,我就趁呢個空檔拎起擺係床頭櫃上嘅電話,諗住WhatsApp 佢同佢講聲早抖。

「啱啱沖完涼喇B 而家瞓喇 早抖」
「Good night」

瞓覺就係唔覆機最好嘅藉口。

我放低電話之後見到Rachel著住一件oversize嘅T-shirt,一邊梳住佢濕笠笠嘅頭髮,一邊向我行緊過嚟。白色T-shirt之中隱約咁透視住佢飽滿嘅乳房,我相信呢一刻嘅佢應該連底衫褲都冇著到。

佢企係床邊拎起我頭先用完嘅風筒開始吹頭,於是我忍唔住一時手多就伸手去撩起佢件衫肯定一下我嘅假設。

「為甚麼你可以穿衣服的?」我問。

我見到Rachel真係真空上陣之後,又再伸手去撩下佢嘅下陰。

「不準亂摸!」Rachel打我隻手一下道。
「你剛才偷襲我我還沒跟你算了!」
「我可以偷襲你不代表你可以偷襲我呀。」
「那有這樣的!」
「就是這樣!」

我一邊縮手一邊睥住佢,然後係到口噏噏扮到好唔gur咁嘅樣。

「哎呀,你這個是甚麼嘴臉?」Rachel用手夾住我嘅兩邊面講。

我冇答到佢,只係一臉不爽咁整個衰樣俾佢睇下。

Rachel見到我咁嘅樣,就放低手上嘅風筒,行去佢嘅背囊嗰邊,從中拎咗一樣野岀嚟。

「把它帶上。」

我望一望Rachel手中嘅眼罩,又望返住佢。

「為甚麼呀?」我扮哂驚咁用張被將自己包實。
「帶上呀,我會殺了你嗎?」
「我比較怕你會剪了我。」
「這麼囉唆的男人還是第一次見。」

話口未完,Rachel就已經幫我帶上咗佢手上嘅眼罩。

眼前一黑嘅時候,我腦入邊有好多嘅問題飛過咗。佢會唔會係間諜嚟埋我單呢?佢會唔會係Charlie嘅人嚟試我㗎呢?佢會唔會真係剪咗我呢?佢會唔會開門然後有成班大隻佬衝入嚟影我相勒索我呢?
加速
越諗我就越驚,越諗就越唔對路,於是我只好緊緊咁捉住床上嘅被,確保佢係冚實哂我成個人。

「人呢?回家了嗎?」

我見Rachel冇咗聲氣成分鐘,於是叫下佢睇下佢係到搞緊D乜。

「哎呀,多等一會了,就這麼性急是不是?」
「你試一下當我,甚麼都看不到看你急不急。」
「行了行了,來了。」

我聽住Rachel漸漸變大嘅腳步聲,然後感覺到身邊有一個黑影。佢一下將我身上嘅被抆走,然後爬到去我嘅身上,用嘴貼住我嘅嘴。

我同呢個希望係Rachel嘅人打咗一陣茄輪,直到佢慢慢離開我嘅嘴,向下伸手捉住我嘅陰莖開始上下蠕動。

「好吧,你可以開眼了。」

好彩仲係Rachel把聲嚟嘅。

我將眼罩抆開,見到坐係我身上嘅Rachel比頭先少咗D野,但又比我想像中多咗D野。

佢身上面著住?穿住?包住?我唔知應該用個咩字去形容。佢好似用黑色絲帶綁住哂成個人咁,身上邊被一條又一條嘅布帶交差纏繞,形成幾個菱形平均咁鋪滿成個上半身。兩邊乳房亦都被輕輕咁束縛住,箍成兩個圓潤飽滿嘅肉團塞滿胸前兩個由布帶造成嘅方格。

「嘩…」見到眼前嘅Rachel,我又一次要沾濕一下嘴唇,然後再吞一吞口水。

「喜歡嗎?」Rachel輕輕夾一夾雙乳問。
「喜歡,怎麼能不喜歡呀…」我一邊打量佢嘅全身一邊答。

「喜歡就好了,你知道這個有多難穿嗎?剛才還在催促我!」
「Sorry喔,我剛剛不知道你在做甚麼呀嗎。」

「黑黑的我怕呀!」我續道。

見到Rachel笑返,我就伸手拉佢落嚟,將佢攬實咁錫咗幾啖。佢一直沿住我嘅身體向下錫,停係平瞓係到嘅我嘅最高點,張開口包住一整枝直立嘅旗杆,進行起升旗儀式。

我諗返起上次自己因為驚呢樣野又驚嗰樣而冇幫Rachel做到嘅事感到有D慚愧,加上頭先人哋明明係想俾個驚喜我,我又咁樣去諗人哋,所以想做返少少嘅補償。

於是我拍一拍係我大髀之間嘅Rachel,同佢做咗一個旋轉嘅手勢,示意叫佢擰轉身。

我伸手將Rachel嘅雙腳拉近,自己嘅頭放係佢嘅大髀內側。望住佢唔再陌生嘅陰部,兩塊陰唇輕微咁被一條情趣內衣嘅繩索分隔開。我捉住條繩嘅兩端,細細力咁向Rachel嘅方向拉一拉,然後上下磨擦幾下。

「嗯~」

Rachel被我嘅神來之筆,整到停低口部嘅工作,不自控咁呻吟咗一下。

我再進一步拉開成條繩,將Rachel嘅下體完完整整咁呈現係我嘅面前。

「今次沖咗涼㗎嗎,無事嘅!」我係心入邊自言自語。

雖然沖涼係唔會減低感染性病嘅風險,但有時個心理關口係過到就過到,你硬係會覺得好似乾淨咗咁樣。

我沿住Rachel嘅大髀慢慢向上錫,最後停係佢性感誘人嘅三角洲之上輕吻一下。我伸手去分開佢嘅兩邊陰唇,希望將佢最敏感嘅部位顯露岀嚟,然後再用條脷沿住邊界咁走咗幾個圈。

直到我感覺到Rachel嘅陰蒂開始變硬之後,我就將雙手放係佢嘅臀部之上一邊撫摸,條脷就一邊上下來回挑逗佢豆豆所在嘅地方。

隨住我逐漸加快舌頭蠕動嘅速度,就開始聽到Rachel被塞滿嘅嘴不斷發出朦朧嘅嬌端聲。當佢嘅私處有足夠嘅濕度之後,我條脷就一邊繼續佢嘅工作,再加上雙指嘅插入,務求為Rachel帶嚟更進一步嘅享受。

慢慢我將手口嘅速度都提升到最高,右手嘅中指同無名指由原本嘅前後岀入改為係G點之上不停打轉。空閒嘅左手繼續來回撫摸Rachel嘅臀部同大髀,令我感受到佢雙腳嘅肌肉已經被伸直嘅腳板拉到好行,簡稱高潮腳。

「嗯…嗯…呀」

除咗濕潤嘅水聲之外,周不時仲聽到係下邊合埋口嘅Rachel發岀嘅叫聲。雙腳一時用力夾實我嘅頭,一時又不受控咁抽搐一下。佢亦都配合住我嘅步伐,個口越嚟越快咁係我嘅陰莖之上上下來回。

係我哋互相為對方用嘴巴帶嚟快感之際,Rachel又一次展示岀佢下體分泌物澎湃嘅程度。因為我哋停落嚟之後發現,原本上次流係枱面嘅液體,已經滿佈係我嘅人中同鼻頭之上。
驚我表達得唔好 呀臣已經搵咗張情趣內衣示意圖俾大家

https://24h.m.pchome.com.tw/prod/DIAVFD-A900AFRAK?
呀臣咁好體力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞