「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
Cls 凱詠會唔會太好
好撚甜
根據呀臣所講 凱詠係完美㗎
牙詠值得更好
有人話當你對第二個女仔心動既時候 代表你已經唔夠鐘意原先個個人了
其實多數男人天生可以同時心動唔同女人
呢個問題真係有排拗

到底一個人可唔可以同時愛兩個甚至更多嘅人
點會唔可以係咪真係愛就唔知,對兩個人或更多人心動就一定得,尤其是而家呢個年代
好似阿臣咁開個app 見一次面就心動,佢有心玩同埋時間管理再叻啲心動多三四個都仲得不過佢而家係新手,又以為自己好愛所以未搞三搞四姐
印度妹黑妹就有
你食唔食得落?
Lm
唔好踢爆佢喇
冇興趣

但好奇一問 黑妹食開BBC真係會睇得上Asian咩
多謝支持
反正都是故事不如之後玩到要落仔
我寫嘅時候都有諗過好多ff野 想睇下點樣可以令到個故好睇D

但暫時都盡量跟返呀臣講嘅野先 廢時太天馬行空 變到好唔真實就唔好喇

可能遲D真係要呢…
「你不累嗎?你先去洗澡,早點休息吧。」

食完飯之後,我當然都唔會free ride,於是就一邊洗碗一邊同凱詠講。

「好吧,現在就去!」

我睇住凱詠拎住D衫褲入咗廁所之後,就繼續我係鋅盤到嘅工作。

係我啱啱抺完枱,差唔多搞掂嘅時候,就聽到廁所門解鎖嘅聲音。完全冇化妝,頭髮濕漉漉嘅凱詠就係廁所入邊行咗岀嚟。

「幹嘛?我很醜嗎?」凱詠見我停係廁所門口到唔郁咁望住佢,就用雙手揞住塊面講。

「不是呀,太美了,所以我要停下來看。」我垂低佢嘅雙手,錫咗凱詠一啖道。

「騙人!」
「口甜舌滑!」凱詠又一次用佢唔咸唔淡嘅廣東話講,然後打咗我嘅心口一下。

「你說呀,你都這樣騙過多少個女生?」
「除了你以外呀,其他都是騙她們的,你是真的美!」

佢聽到我咁講都唔知嬲好定笑好,面上又露岀冧滋滋嘅表情。

「你快點去洗澡呀,口花花的人。」
「衣櫃裏面有風筒?就是吹頭髮的那個,你可以拿來用呀。」我唔肯定台灣係點稱呼風筒呢樣野。
「Okay!」

睇住凱詠開始遠離我嘅背影,我竟然忍唔住手打咗落佢個屎忽到一下。

「大屁股!」
「吔!你找死嗎!沒禮貌!」凱詠擰轉頭望住笑口細細嘅我講。

我好快都搞掂淨低嘅手尾,然後去沖涼,諗住快D上到床陪凱詠。

我知你哋班仆街諗咩㗎!食色性也,何況係咁靚咁賢淑而又係我未試過嘅台妹,我話我唔想就呃你哋嘅。

不過第一晚就搞人又好似太chur咁喎?唔知會唔會因為咁樣嚇親佢反而有反效果,覺得我係變態佬一名,而且佢今日都冇乜點瞓,或者俾人好好咁休息下先喇。

情到濃時,有時唔駛講岀口啱feel咪做囉,又唔駛強求嘅。唔好諗咁多喇,可能我沖完涼岀到去佢已經瞓咗呢。

「你怎麼還不睡?」我沖完涼之後岀嚟見到凱詠仲係床上邊㩒緊電話就問。

「等你呀。」
「你不累嗎?」
「還好吧,就沒有到馬上就要睡的程度。」

我都即刻刷埋牙吹埋頭就拿拿淋衝上床陪凱詠,廢時人哋孤令令一個咁慘喇!

「你還不睡!」我上到床之後篤一篤凱詠嘅鼻頭講。

「差不多囉。」佢將原本捱住牆嘅枕頭放低,然後成個人瞓咗落床上。

坦白講,見到佢咁樣我係有半點嘅失落嘅,但人哋真係攰呀嗎,唔通唔俾人瞓咩,仲有幾日時間,你唔好咁心急先喇。

你哋都唔好咁心急先。

我將床頭燈都熄埋之後,就同凱詠一樣瞓低個枕頭,攤係佢嘅隔離。不過而家其實真係好早㗎炸,啱啱先至十點,而且我又啱啱沖完涼,所以我唔係真係咁眼瞓。

我合埋眼一陣之後發現自己根本冇乜睡意,就重新擘大眼,諗住眈天望地一陣,思考下人生。

點知我一擘大眼就見到凱詠熟睡嘅樣,我哋互相對住大家,中間就只係隔住兩個枕頭拍埋嘅嗰條罅仔。

我諗住佢咁攰都應該好快就瞓得著,所以我都冇做D咩去騷擾佢,只係諗住靜靜地咁欣賞身邊嘅凱詠。

「幹嘛了?」點知佢突然擘大眼問我。
「你還沒睡嗎?」
「那有這麼快?」
「我以為你會很累,很快就可以睡囉。」

「你把我當豬嗎?你不是也還沒睡,在幹嘛?」
「在看你睡覺呀。」我伸前一下條頸,錫咗凱詠一啖之後又去返原本嘅位置講。

「幹嘛要看人睡覺?這麼醜。」
「你在我心中怎樣也不會醜的。好吧,快點睡了。」

我又一次錫咗佢一啖,諗住同佢嚟個Goodnight kiss。偏偏唔安份嘅身體冇拉返開我哋之間應有嘅距離,嘴唇只係輕輕咁離開咗凱詠嘅嘴,甚至鼻仲係掂住佢嘅鼻。

「怎麼了?」凱詠細細聲,略為怕羞咁問。
唔係呢度停掛
褲到除埋竟然同我喺度停
鋪排左咁耐
樓豬一定係博屌褲都除埋係依度停
扑緊又唔停得 扑之前又唔停得 我一日岀成七八千字㗎喇

大家忍一下 聽日再返嚟喇

樓主努力中
話哂第一次 呀臣都唔敢太猴擒 要慢慢攞凱許嘅批准
黑妹有得揀咩?
懷疑個台妹怕醜
我唔知呀 黑妹冇黑仔食㗎咩?
唔係個個好似Rachel咁大咬嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞