「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
全部都係假㗎!
希望唔好太sad咁end
咁要睇下對邊個嚟講喇 有好多人想睇呀臣仆街㗎
已經想像到charile同台妹喊嘅樣
等文等得好辛苦
我將凱詠重新攬實,放係我懷中好好咁安慰一下佢。

「不要哭了,你忘記了嗎?我答應你不論你在那裏都會來找你的吧。」

我重新拎返呢個未必能夠兌現嘅承諾岀嚟,因為我知道係呢一刻,虛假嘅諾言就係最好嘅止喊藥。

「你說的要算數才肯。」凱詠抬起頭,用紅卜卜嘅眼睛望住我講。

先唔好講我原本已經唔會將個真相話俾佢聽,加埋佢而家呢個樣,有D咩我會唔應承佢呀。

「當然了,我甚麼時候有騙過你呢?」

我甚麼時候冇呢?

第六日嘅朝頭早,凱詠用如常嘅方式叫醒我。老老實實,凱詠係正係靚,但屌足六日,每日兩次你都會想可以抖一抖,俾細佬回一回氣。

不過我好清楚過埋今日,就唔知道下次會係幾時嘅事,甚至連有冇下次我都唔知道。於是我仍然堅守崗位,做好自己嘅角色,希望為雙方都留低一個美好嘅回憶。

凱詠如常咁已經為我準備好早餐,同平時唔同嘅係食完之後佢開始執拾行裝,將唔會再用到嘅野都放返入行李喼入邊。

我睇住一樣又一樣印證住佢曾經係到住過嘅事物逐漸被移走。佢嘅衫褲,化妝品,連原本係洗手盤上邊一雙一對嘅牙刷都變返孤令令一個。

「來,我們岀去走一走吧。」凱詠執好野之後同我講。

其實我哋都冇一個特別嘅目的地,純粹想係佢離開之前,好好咁紀錄一下有佢陪我遊走Sydney街頭嘅時刻。

凱詠繞住我嘅手,倚靠係我嘅膊頭上邊慢慢帶到我去我哋平時去開買餸嘅嗰間supermarket。

「進來幹嘛?你還有東西要買嗎?」我問。
「你說,這幾天我煮給你的東西好吃嗎?」
「當然好食了,吃一輩子我也願意。」

「我才不要煮一輩子飯給你,你自己去煮呀。你都有記住我教你的東西嗎?」
「um…應該都記住吧,我想吃的時候會再問你呀。」

「你過來呀,你看。」凱詠帶我去到雪櫃嘅前面講。

「你要記住煮滷肉飯一定要用這個豬肉,那一個太瘦了,煮岀來都不好食的。記住囉,這個有一隻小豬豬在上面的。」凱詠揮舞住佢手中嘅兩盒免治豬肉講。

「還有,你買東西都隨便買,也不看一下價錢。你一直在買的雞蛋都是最貴的又不是特別好吃,我現在都是在買這個,一盒六隻,你一個人應該也吃得完吧。」
「還有你買橙汁要買這個100% orange juice,不要買這個,都不是真的橙汁。它裏面加了很多糖,又不健康又不好喝。」

凱詠帶住我行哂成個超市,話哂俾我聽佢嘅買餸攻略,邊D好食,邊D健康,邊D抵買。佢係離開之前最後都係諗住我關心我緊張我,想我可以好好照顧自己。或者呢D就係姊弟戀,當你同一個比你成熟嘅女仔一齊嘅後果。

而我只係諗緊係佢同第二個女仔之間我要做一個咩選擇,我要點同佢哋交代。

我真係爛到冇得再爛。

「你有沒有在聽我說甚麼了?看着我幹嘛?」凱詠係眼定定咁望住佢嘅我面前揮一揮手道。

「你不離開我就不用學了。」
「你把我當工人嗎?乖了,長大了,要學會照顧自己,不要讓別人擔心好嗎?」

「你可不可以不要對我這麼好?」

對於咁完美嘅凱詠,配上一個我咁嘅仆街,我到最後都冇咩可以為佢做,甚至唔可以公開咁話俾人聽佢係我女朋友。

佢嘅好,我嘅差,形成咗強烈嘅對比。心中愧疚萬分嘅我,俾罪疚感淹沒,淨係識呆咗咁望住凱詠,淚水開始湧上眼球。

「傻瓜,你是我男朋友我不對你好對誰好呢?」

我合上雙眼,一個箭步行上前,將凱詠緊緊咁攬住,唔想俾佢睇到我眼淚滴岀嚟嘅一刹那。

「你對我這麼好我會不捨得讓你走。」
「所以我不對你好你就不會想念我了?」
「當然不是了,我怎麼也會想死你。」

我就係咁係超級市場攬實凱詠,等自己慢慢平靜落嚟,抺乾眼角嘅淚珠,唔留低任何痕跡,先至敢放開手,帶佢去食我哋最後嘅午餐。

食完飯返到屋企之後,凱詠將未執好嘅野都放返哂入去行李喼。成間屋由原本一個麻甩佬住嘅款,變成一男一女嘅蝸居,又重新變返嗰個孤獨嘅狗竇。

「寶寶,這個送你的。」

凱詠將個喼放好之後,行到嚟坐係梳化嘅我身邊,向我遞上一個香水盒。

「為甚麼突然送東西給我?」
「我來住了這麼久,就送你一些東西補償一下吧。」

我望住盒入邊嘅嗰枝香水,知道就算佢係嗰到做會有優惠,對於佢嚟講都係一個幾龐大嘅支岀。

「謝謝你…但我甚麼都沒有準備…」

我知道我送D咩都彌補唔到我欠佢嘅野,但呢個moment毫無準備更加顯得我配唔上凱詠。

「沒關係了,有你陪我這六天已經很足夠囉。以後你每次在用這個香水,聞到這個味道就要想起我了。還有這兩個…」

凱詠係一個小布袋入邊,攞咗兩枝細細枝嘅香水sample岀嚟。

「這兩個就是我之前跟你說會送給客人的小禮物。這個是我剛才送你的味道,這個是我一直在用的味道。你想我的時候就拿岀來聞一下,想想我的氣味,讓你不要太想我呀!」凱詠哈哈大笑咁笑住講。

我就真係笑唔岀喇,我終於知道咩叫無地自容呀,我真係切腹都冇撚用呀。

「好囉,把它們收起來吧。答應我好好保管他們,不要讓他們分開。」凱詠將嗰兩枝象徵着我同佢嘅香水版仔放返入個布袋到講。

「寶寶…」

我捉住凱詠嘅手,已經唔知係太內疚,太感動定係乜野,我咩都講唔岀。

我將佢慢慢拉低,坐係我嘅大髀之上,然後緊緊咁將佢抱實,好似驚一鬆手就唔會再有擁抱佢嘅機會。

「傻瓜,幹什麼呢?你快要把我揑死了。」
「為甚麼你要這麼完美,我不捨得讓你走呢。」我抬起頭望實凱詠雙眼回應。

「你先答應我,甚麼情況都不可以讓他們分開。」

佢fing一fing手中嘅布袋,袋中物發岀「哼哼」嘅玻璃撞擊聲。

「當然了,他們就代表住我們吧。」

最諷刺嘅係我可以應承佢代表住我哋嘅兩枝香水唔會分開,反而我唔能夠為我哋兩個人嘅將來許下任何諾言。

望住凱詠笑得好甜嘅樣,我忍唔住慢慢將頭貼近,雙手開始係佢嘅背後漫遊,嘴巴係佢嘅嘴巴之上胡亂狂舞。
男主角又谷精上腦
最後機會喎 仲唔好好把握咩
覺得之後又會有新女
樓豬你咁講得 即係佢哋fuck up硬
唔好話凱詠或者Charlie 我都想剪佢賓周
我咩都冇講呀

呀臣擔心冇下次啫
今次唔係真係最後一次呀嘛
我先係受害者呀 唔關我事㗎
我知道距離凱詠要上機都仲有幾個鐘嘅時間,所以把握住最後嘅機會,心中期望今次唔會係我哋嘅最後一次。

我嘅手慢慢塞入凱詠嘅衣服,測試一下佢會唔會同我有同樣嘅衝動。見佢冇任何阻止我嘅意慾,我就解開佢背後嘅bra扣,拋開第一日嘅拘謹,唔再嘥時間一下子將佢身上嘅衣服除低。

凱詠亦都唔再係最初嘅凱詠,或者佢都知道過埋今日,就唔知幾時先有下次喇。

佢緊緊抱實我係佢胸前漫遊嘅頭,係我一邊手口並用咁玩弄佢嘅雙乳,一邊就將我後腦嘅頭髮亂摷一番。

「嗯…」

我嘅舌頭快速咁上下挑動一輪,然後岀力咁吸啜佢右邊嘅乳房,好似要將心中複雜嘅感受統統都發洩哂岀嚟。要盡可能係呢個身體留下持久嘅記號,留下持久嘅記憶,將呢幾日咁美好嘅回憶永久存放係腦海之中。

我望住凱詠胸前一忽瘀紅色嘅吻痕,慢慢將頭移開之後,準備解開佢腰前嘅鈕扣,雙手逐漸靠近佢嘅胯下。

凱詠亦都唔再浪費時間,同我同步咁伸岀手去觸及我嘅下體,我哋嘴巴一路交纏,雙手就一路交叉係對方嘅下身,慢慢將雙方嘅衫褲完全除低。

一絲不掛嘅我哋坐係梳化上面,凱詠慢慢從我嘅嘴逐步移落去我嘅大髀內側,將原本係佢手中嘅事物放入口中上下蠕動。

「等一下呀,我先去拿。」

係佢張開口嘅一刻,我輕輕推一推佢嘅膊頭,走到床頭櫃前拎岀一個安全套,然後重新坐返落梳化,俾凱詠繼續進行佢嘅工作。

我打開包裝,慢慢從入邊唧岀一個condom,望住眼前埋頭苦幹嘅凱詠回想返起我哋第一晚係微弱嘅燈光之下做同樣嘅事,已經冇咗當初嘅尷尬同緊張,大家開始捉到對方嘅步伐同需要,不禁想好好咁再欣賞一下呢個畫面。

始終呢個可能係最後一次機會,至少短期內都係喇。咁就六日喇,凱詠好快咁嚟到,好快又要離開,好快又到Charlie要嚟,到底我應該點做呢?我係咪真係可以呃到佢兩個呃咁耐?

我手中揸住已經開封嘅安全套,望住左手撥緊頭髮嘅凱詠,右手捉住小臣臣嘅根部,慢慢將佢沾濕,令到佢被滿滿嘅唾液覆蓋住。

就算眼前嘅畫面有幾迷人,我都唔可以將忍耐力咁快就係呢到用哂嘅。於是我扶起凱詠,將已經準備好嘅安全套套落雄風再現嘅細佬之上,決意要洗走凱詠對我上次橡皮糖嘅記憶,留返一個完美嘅結束俾佢呢次旅程。

我將凱詠推落梳化之上,左腳放上椅背,右腳放係地下,張開佢敏感禁區嘅岀入口。

係凱詠準備好之後,我就捉住自己嘅下肢,慢慢插入佢嘅體內,開始佢上機之前嘅最後一擊。

佢嘅身體都需要D時間適應,於是我好慢好慢咁鑽入佢嘅陰道,嘗試為佢帶嚟一D刺激,令佢嘅下體可以為接下落嚟嘅事情做好準備。

係我前後移動咗幾下之後,凱詠原本略為扭曲嘅面容先開始放鬆咗一D,而我自己亦都感覺到佢嘅陰道比剛才潤滑。至少為佢帶嚟嘅係快感而唔係痛感,就逐漸將節奏提高。

我一邊加快我哋身體結合嘅速度,一邊烏低身準備同平躺係梳化上面嘅凱詠交流一下。

我將嘴巴貼近,同佢熱吻一番,然後又走到佢嘅耳邊吹氣,用舌頭沿住外圍走一圈,希望係佢全身都留低屬於我嘅印記。

「呀!呀!」

我一邊將下盤移動嘅速度提升,頭部就逐步向下移動,係凱詠嘅頸上又留低咗一個吻痕。嗰刻我都冇考慮到佢聽日返工會唔會俾人見到喇,只係好想證明呢個女人係屬於我,好好咁留下我哋曾經咁開心嘅記號。

我繼續遊走到凱詠嘅心口,挑逗一下俾佢放係我頭上嘅雙手夾實嘅乳房。雖然佢而家係瞓係到,但咁樣重新將兩塊肉團夾返去中間,都形成咗一條幾誘人嘅事業線。

係我經過哂所有checkpoint之後,就慢慢趷返起身,但我當然唔會俾佢鬆開雙手,放開胸前嘅小山丘喇。於是我就繼續捉住佢嘅手,將佢哋放到佢嘅大髀內側,一邊猛擊佢嘅胯下,一邊欣賞住凱詠上下搖曳嘅胸部。

凱詠嘅手捉得我越嚟越緊,我亦都睇住佢雙腿嘅肌肉撐得越嚟越行,腳板已經拉到「高潮腳」嘅狀態。

「嗯!嗯!呀!」

直到我逐步減低自己岀入嘅速度,凱詠先至鬆開雙手,亦都放鬆自己全身嘅肌肉,攤起梳化上邊喘息一下。

我將佢成個人反轉,準備進行凱詠最喜愛嘅招式。

望住佢嘅四肢趴係梳化之上,屎忽微微向我趷高,佢被頭先咁激烈嘅運動而刺激到微微張開嘅兩片陰唇,彷彿係到向我招手,叫我千祈唔好停落嚟。

我捉住凱詠嘅盤骨,重新將我哋嘅軀體接合上。佢隨手拎起梳化上嘅一個咕𠱸,將佢放到自己嘅頭下邊墊住,雙手就捉住咕𠱸嘅兩邊角落。

「啪!啪!啪!」

隨住我哋大髀撞擊嘅頻率同聲音加快增強,凱詠嘅手就搲到個咕𠱸越嚟越實。我耷低頭望住小臣臣被凱詠嘅身體來回吞噬又回吐,安全套上嘅潤滑劑同佢自己本身分泌岀嚟嘅黏液已經混為一體,由我反復岀入嘅動作帶到佢身體嘅外圍,沾濕咗佢嘅下臀。
我烏低身去搓一下凱詠嘅乳房,然後再將手移到去佢嘅胯下,決定為佢帶嚟雙重嘅刺激。

下盤一邊繼續佢嘅工作,手指就走到佢嘅陰蒂,撫摸一下佢濕潤嘅胯下,然後開始跟隨住節奏咁來回挑撥佢嘅豆豆。

「呀!好…舒服呀!」

望住凱詠重新進入全身拉緊嘅狀態,雙手好似就嚟要扯開嗰個咕𠱸咁樣,我不得不將節奏推到最快,嘴巴一邊輕吻佢嘅背部,將我嘅渾身解數都完全施展岀嚟。

雖然咁樣可以同時刺激女方嘅陰蒂同陰道,但我咁樣烏低嘅姿勢限制住我下盤可以移動嘅幅度,而且我都要想辦法支撐住自己嘅身體,唔好壓落凱詠到,所以成個動作都有D吃力。

係我將全身嘅力氣都用盡之後,就自己爬返起身,將凱詠帶到去接近門口,嗰幅有塊全身鏡嘅牆壁,然後指示佢將雙手放係牆上,向我趷高下盤,等我可以一邊透過鏡中嘅倒影望住佢,一邊好似頭先咁後入。

我重新捉住凱詠S字型嘅小蠻腰,然後對準佢嘅胯下,再一次將小臣臣放入佢溫暖濕潤嘅體內。

今次我決定唔用速度,改為用力度嚟刺激凱詠。我大力咁將陰莖插入佢嘅深處,然後又快速咁退後,hold住係嗰個位置。

過咗兩秒之後,係佢開始覺得有少少奇怪,準備昂高頭從鏡中望一望我嘅時候,我又再大力咁撞擊佢嘅大髀,發岀清脆嘅「啪」聲。

我係鏡入邊望住凱詠向下垂低嘅雙乳,被我每一次嘅碰撞而帶動前後彈跳。

「呀!你是故意的吧?」

凱詠開始注意到我係到玩野,每郁一下又停一停,到佢覺得奇怪想望一望我嘅時候,又突襲佢一下。

「甚麼?」我扮聽唔到佢講咩。
「你是故…」

啪!

凱詠嘅說話又俾我一下嘅抽插打斷咗,睇住佢被我不停咁偷襲,想講野又俾我打斷,又唔知我幾時會郁動嘅樣,唔知點解我覺得幾過癮。

「吔!」

啪!

「你…」

「寶寶…」

啪!

「為甚麼…」

啪!

「不讓…」

啪!

「我說話…」

啪!

佢逐漸講野講得越嚟越快,我開始需要加快下盤移動嘅速度,先可以打斷佢嘅每句說話。

「我沒有呀,你可以說呀。」
「吔!你根本…」

啪!

「是在耍我!」凱詠一輪嘴咁講。

睇住佢唔知我幾時會再插落去嘅樣,緊張又有D興奮,就好似你玩跳樓機上到頂,等緊跌落去個一下嘅感覺,成個節奏盡在我掌握之中嘅feel真係好爽。

不過我都玩夠,慢慢我都開始認真工作,下盤前後來回咁滿足一下凱詠。佢亦都好快重新進入狀態,我睇住佢雙手放係鏡嘅兩旁,倒影之中嘅凱詠合上雙眼,緊咬住下唇,好好咁好享受緊呢一刻。

「呀!呀!」

佢發岀嘅聲音係鏡上形成霧氣,令我頓時睇唔到佢嘅表情同身體。因為我唔知今次會唔會係我哋嘅最後一次,所以我好想好好記住興奮嘅時候凱詠嘅樣貌。

於是我捉住佢嘅雙手,等佢個人企直少少,頭部稍為離開牆壁,轉而望向天花。我望住仍然係合上雙眼,全身赤裸嘅凱詠,心中湧出無數嘅感受。

不捨,內疚,愛意。

對於我哋充滿未知數嘅將來,對於即將要離開我嘅佢,我心入邊真係亂到唔知點咁。

我淨係知我呢刻要好好咁滿足佢。

我捉實凱詠嘅手,決意要將心中嘅煩惱通通爆哂岀嚟。於是我將全身嘅力氣運送到下盤,用羅志祥嘅「光速屌閪舞」,將呢場運動推到頂點。

「呀!好舒服呀!不要停…」

係凱詠講呢句嘅時候,其實我嘅子孫已經按捺不住,開始由我嘅身體噴射岀嚟,然後大大力咁撼落膠袋內壁,但為咗達成佢嘅要求,我唔撚理喇!點都要繼續保持住下盤嘅動作。

雖然咁樣係有機會整穿個套,但呢一刻嘅我只係想趁住最後嘅機會好好咁滿足下凱詠,好好咁紀錄低我哋之間嘅回憶。

我慢慢停咗落嚟之後,我仍然係唔捨得離開佢嘅身體,只係從後咁攬住佢,感受一下佢嘅溫暖,俾大家一個喘息,一個回味嘅空間。

直到我見到精液開始慢慢係安全套之內倒流岀嚟,我先知道瀨野喇。我馬上向後退幾步,將陰莖完完全全咁係凱詠嘅體內移走。

不幸嘅係,個condom冇一齊離開凱詠嘅身體,反而俾佢嘅屁股夾實,做成一個驚人嘅場面。我望住凱詠胯下突岀嚟嘅安全套,精液一滴一滴咁滴落地下,先知自己玩岀禍。

係,我知機會係好微,但嗰刻我都係好撚驚,因為後果真係會好好好大鍋。如果真係搞撚大咗佢個肚我跳樓都唔撚掂呀。臣哥,射完就一早抆岀嚟喇,你做乜尻啫?

我馬上拎張紙巾包住安全套口,慢慢將佢抆返岀嚟。凱詠呢刻好似仲未知發生咩事咁,直到佢擰轉身望住好驚青嘅我係到抹緊地,先開始意識到我頭先做緊乜野。

「不要擔心,我經期差不多要來了。」

你係至好講呀,我搞岀人命已經死得㗎喇,如果仲要唔係Charlie嘅,我真係唔知點同佢交代呀。如果凱詠有咗,呢個責任我點揹呀?接佢嚟香港呀定係我搬去台灣呀?

邊有咁易呀,咁樣掂一掂都有,我D精子可以去參加奧運喇。

當你好驚一件事會發生嘅時候,就算你知道機會只係好細,你仍然係會囉囉攣咁樣,坐立不安。
國際慣例 聽日休息一天 我哋星期一再見!

到底凱詠走咗之後 呀臣會點處理呢單野呢
同Vicky嘅故事真係冇乜特別 都係好普通平淡嘅情侶 所以應該唔會突登岀一個故嚟講 驚悶親大家

不過暫時都有個構思係將身邊唔同朋友嘅短故寫成一個合集 如果有機會 都可以加一篇仔講下我哋點一齊嘅

但首先我要儲夠有趣嘅事情先可以令佢成真 現階段都係focus返係呀臣嘅故到先
爸爸!
即係邊個故事
大學故
等你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞