「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
仍然係單身一個 日日係屋企自己玩賓周
抵死
有咁耐風流有咁耐折墮
反而想知凱詠有冇後續,冇再搵番佢?
冇喇 人哋分分鐘結埋婚生埋仔添喇 唔好再害人喇
之前得阿臣個傻仔朝思暮想佢唔再諗凱詠就唔會冇埋Charlie
樓主
認真講句
一開始覺得幾好睇 因為都幾真實又有甜
但係後半段變咗TVB劇
簡單講就係一個普通人都諗到嘅故事
好彩charlie都有新男友開心返
想問阿臣而家點
單身一個 日日淨係睇Charlie IG渡日
多謝你意見 下次有機會希望可以寫D再高潮迭起D嘅故俾大家睇
人食女佢食女 第一次見有人食女食到得返自己一個玩jj
我唔明點解啲相要放晌個friend度
好地地求其搵個cloud upload,得閒咪自己login睇
又方便又安全
無俾Charlieblock?

咁有冇嘗試add凱詠?
咁佢又唔係特登放嘅 佢本身已經share咗俾呀樂 咁佢del哂之後咪淨低D copy係佢到囉
咁又無 Charlie都好好人

Add返凱詠都無喇 一嚟佢都冇心情 二嚟隔咗幾年佢都唔知人哋會唔會accept同記得佢 三嚟又唔知人哋會唔會覺得奇怪 又話呢個account block咗但又用返呢個account follow佢

太多unknown喇

呀臣而家人生格言係 唔好搞咁多野喇
佢喺澳洲搞得好開心㗎喎
風流債要還㗎
嗰時梗係開心喇

呀臣表示而家都隔咗咁多年 又唔知人哋點諗 無謂直線話俾凱詠聽佢呃人喇

就算follow返又點 都冇咩可以做到 可能到時仲要俾Charlie睇到佢follow返個台妹

但係人哋已經唔care 呢句我講嘅
兩日睇曬樓主所有故,真係寫得好撚出色!!期待快啲有下個故仔!!
巴打個名好好聽
多謝
木哥啲文筆真係有料 睇到好有畫面感
Btw木哥仲記唔記得我係邊個
我依家先睇哂sorry
多謝支持 要再儲下素材先得
當然記得你喇兇狠巴

多謝你一路嘅支持 希望下次再有機會寫故俾你睇
好耐無一篇文值得我再去一粒粒字咁
揸到一乾二淨!
真心好好睇!多謝你
有機會,我相信上面好多人都想做呀臣,包括我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞