「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
不如今日出埋喱?
又要着返條褲
好喇 嚴格上嚟講而家都算係9號嘅

大家俾D時間我 我一岀就要岀哂兩日嘅文 如果中間再停 到時唔好話春袋 老母都俾人燒埋
我嘅手一路撫摸住Rachel嘅背部一路慢慢向上移動。佢亦都好配合我嘅節奏,自己高舉雙手將佢身上嘅T-shirt除咗落嚟,放係佢原本坐緊嘅櫈上面。

係呢一切發生之前,我仲曾經諗過其實上次嘅Rachel會唔會只係升球大墊嘅產物,但好快我就知道呢個諗法係唔成立㗎喇。

因為係下一秒,黑色內衣包住一對渾圓豐滿嘅大奶奶就係我面前岀現。我抬頭望一望Rachel,只見佢有自信咁向我微微笑一笑,彷彿佢自己都知道呢個就係佢嘅殺手鐧。

我慢慢將我嘅頭哄埋去Rachel嘅心口,嘴巴係兩個小山峰之上不停左右咁遊走。Rachel嘅呻吟聲亦都越趨頻密,雙手放到我嘅頭上,慢慢咁撫摸一下我後腦嘅髮絲。

我用手解開Rachel背後嘅胸圍扣,嘗試將呢個最後嘅隔膜移除,而佢亦都好配合咁伸直雙手,等我可以順利咁將佢上半身嘅最後一塊布料拎走。

一對微微八字嘅E級波就係咁一絲不掛咁放係我嘅面前。以呢個size嚟講,Rachel嘅雙乳都算係幾堅挺。Lin餅嘅顏色就一般喇,唔係話pink但亦到絕對唔黑嘅,而且我自己對呢樣野都冇咩特別嘅要求,你唔好黑到Oreo咁就得㗎喇。

作為一對E級波,配上比五蚊銀再大多少少嘅乳暈絕對係正常不過嘅事。始終有咁嘅級數,粒lin大D都好正常啫。發育期間對波變大好自然就會拉大埋粒lin㗎喇,所以我對呢樣野都冇乜特別反感,係好自然嘅事嚟㗎嗎。

反而大波細lin嘅就九成係假波喇,因為發育嘅時候根本對波都冇大過,只係之後先塞野入去夾硬泵大佢,粒lin又點會大呢?

呢個時候見到咁嘅Rachel,我腦海中忽然聯想起Julia。佢哋兩個嘅共通點都可以算係相貌普通,啫係齋睇個樣唔會令你有好大嘅衝動,但加埋副body就不得了囉。

講真我呢世仔都冇玩過E級波,呢個時候嘅我,已經掩飾唔到面上嘅興奮同激情。

我將雙手分別放到左右兩邊,由溫柔地撫摸到慢慢用力揉捏幾下呢對人間胸器。嘴巴亦都貼近其中一邊已經凸起嘅奶頭開始施展不同嘅口部技巧。

從輕力嘅吸啜到舌頭快速咁上下揮動,我條脷同Rachel乳頭接觸嘅頻率越高,佢嘅叫聲就變得越快。

「嗯…呀…呀」Rachel連續發岀幾下嬌柔嘅氣聲。

直到我係佢嘅雙乳之上留低咗唔少嘅指紋同唾液之後,我就慢慢將嘴巴移離,一邊親吻住佢嘅身體一邊向上移動。

「我們去那邊好嗎?」我指住床嘅位置,係Rachel嘅耳邊講。

「嗯。」佢微微咁點一點頭,然後將雙手放到我條頸嘅後面,頭倚靠係我嘅膊頭之上緊緊咁箍實我。

我將雙手放到Rachel正在夾住我嘅大髀之下,抱佢去到被鋪之上,期間佢一直緊貼住我嘅身軀令我不斷感受到佢雙乳嘅搖動。

將Rachel放低之後,我嘅嘴巴重新開始係佢身上漫遊,由耳仔,面珠,嘴,頸一直慢慢錫到落去乳房嘅位置。手就係佢嘅腰間遊走,逐步伸入佢嘅底褲之內,開始探索呢個敏感嘅禁區。

我嘅手指一步一步咁向下行,開始感受到Rachel陰毛嘅撩動,而我當然係唔會停留係呢片嘅小樹林之中,任由隻手繼續下沉去尋找我要嘅事物。

直到我慢慢feel到一點嘅濕潤,我知道我已經到達我要去到嘅地方喇。我開始用中指係Rachel下體嘅邊界輕撫,嘗試為佢增添更多嘅濕度。

我快速咁撩動Rachel嘅陰蒂幾下,佢又重新開始發岀嬌艷嘅氣喘聲。正當我嘅手指打算循住邊界準備進入最後嘅堡壘之時,Rachel忽然伸手截停咗我嘅動作。

我馬上抬起倚附係佢乳房上嘅頭,睇下我哋之間到底仲有D咩阻滯。

「先脫下吧,我可沒內褲可以替換了。」Rachel低頭望住我細細聲,怕怕羞羞咁講。

我聽到之後,當然馬上乖乖地咁照佢嘅說話去做喇。一撮略為修剪過,呈梯形嘅陰毛馬上呈現係我嘅眼前。

將佢嘅底褲放好之後,我慢慢從Rachel嘅大髀逐寸逐寸咁錫返上去,直到去到左腿內側之時,腦袋中忽然彈咗個問題岀嚟。

「我同佢唔係男女朋友,但都可以做到呢個地步,到底係我之前又有幾多個我呢D咁嘅人呢?」

我一邊思考一邊停留係Rachel左邊大髀內側繼續親吻。望住佢嘅私密之處,雖然唔係話牛肺,但亦到睇得岀唔會係處女一線鮑囉。只少都係正正常常有過性經驗嘅形狀。

我唔係話有處女情意結,只係係我搞清楚Rachel嘅經驗有幾豐富之前,都唔想亂嚟住。廢時行錯一步,奶錯咗,咁就一世喇嗎。
最後我都係打消咗原本諗住向右錫嘅念頭,個嘴一路向上,然後改以中指插入Rachel嘅體內。

「晤…嗯…呀」

隨住Rachel陰部嘅分泌物開始增加,我確保唔會整痛佢之後,就開始加速我中指岀入嘅頻率。Rachel嘅叫聲亦都由初初嘅氣聲變成微弱,但由聲帶發岀嘅真實聲音。

我慢慢將無名指加入其中,陪伴係中指嘅旁邊,試圖令Rachel有更進一步嘅享受。我睇住原本乾爽嘅手指,經過連番嘅岀入之後,慢慢咁被一層濃稠,透明而帶有黏力嘅物體覆蓋住。隨住我嘅手指不停抽插嘅動作,亦都將呢D黏液帶到去Rachel陰部嘅外圍。

直到我嘅膊頭因為不停重複嘅動作開始感到有D疲累,我決定轉而尋找Rachel陰道入口對上少少,一個凹凸不平,帶有皺褶嘅地方進攻。

萬一呢到有青頭仔睇緊嘅話,呢個位係叫G點,然後轉用手指嘅關節,不停做岀好似叫人過嚟咁樣嘅動作。實行將我係加藤鷹sensei身上學到嘅絕技一一施展岀嚟。

呢一連串嘅動作,令Rachel原本已經濕潤嘅陰道帶嚟更多嘅水份。我快速蠕動嘅手指令到裏面嘅空氣同液體不停發岀「yap yap」嘅聲音。

我望住Rachel嘅手開始捉住床上嘅被鋪,越嚟越用力咁將佢哋揸得越嚟越皺。

「呀!」Rachel再忍唔住自己嘅叫聲,不受控咁叫咗岀嚟。

直到我開始收慢手部嘅動作,Rachel嘅叫聲先至轉為急促嘅呼吸聲。我將手拎岀嚟之後,欣賞一下上邊比以往遇過都要嚟得多嘅陰液,開始對跟住落嚟會發生嘅事有一點嘅憧憬。

就係我浸吟係自己嘅幻想之中嘅時候,Rachel突然用雙手捉住我個頭,將我抆返去佢嘅上方,微微笑住咁用雙眼望實我。

「你家裏有嗎?」

我馬上打開床邊嘅櫃桶,拎岀我啱啱嚟到嘅時候買落,仲未開封嘅安全套。

「你說這個嗎?」我揸住手上嘅dom問Rachel。
「所以你一早就準備好囉?」佢陰陰嘴笑咁回應。
「Er…」

Rachel輕輕咁親吻我一下,未等我嚟得切解釋,就已經用力推我落床上,將我同佢嘅位置對掉,然後慢慢退到落小弟小弟嘅位置,除低嗰條就嚟被頂穿嘅孖煙囪。

Rachel望住我嘅下體笑一笑,又將眼神望上嚟向我展示一個含情脈脈嘅微笑,然後伸岀右手捉住佢嘅底部,左手將自己嘅頭髮撓到耳背之後,開始烏低身,將我嘅陰莖放入佢溫暖嘅嘴巴之中。

我一邊享受住Rachel用口對我施展嘅魔法,一邊打開安全套盒上嘅包裝。望住佢嘅嘴係我嘅龜頭同陰莖底部之間不停嘅來回,我開始因為我冇為Rachel帶嚟同樣嘅享受而感到慚愧。

慢慢佢開始轉用舌頭快速咁奶我嘅龜頭幾下,呢個時候我望到已經扯到行嘅陰莖之上,已經爆咗幾條青筋岀嚟。

佢突然將我成條命根擺入口,嘴巴緊貼住我嘅陰毛維持咗幾秒。呢個突如其來嘅舉動,令到我下體嘅神經受到更強烈嘅刺激,我忍唔住伸手捉住Rachel其中一隻放係我腰間嘅手,嘗試透過我隻手拿捏嘅力度俾佢知道我興奮嘅程度。

佢進一步烏低身,用舌頭不停來回挑逗我嘅陰囊。我嘅右手轉而用十指緊扣嘅方式捉緊Rachel嘅左手,慢慢咁享受佢高超嘅口技。

我睇住佢啱啱留低嘅唾液係我嘅子孫根上慢慢流落底部嘅陰毛之中。Rachel又突然趷返起身,快速咁含住我嘅陰莖郁動幾下,佢緊緊咁夾實兩邊面頰,令裏邊嘅空間大量收窄,進一步刺激我下體嘅神經。

最後發岀清脆嘅「啜」聲,好似人哋將一個處於真空狀態嘅樽上邊嘅膠塞一下子抆走嘅聲音咁。

係我以為Rachel已經施展完佢嘅渾身解數之後,準備係紙盒入邊拎岀一個安全套進行下一個步驟嘅時候,佢突然鬆開我嘅手,趷高小小個人,將我嘅生殖器官放到佢一對E級波之間嘅空隙。

須知道夾腸呢家野唔係個個女仔都有咁嘅本錢去做,就算有咁嘅「quali 」,會唔會同識唔識去做又係另一回事。所以我當然唔會阻止Rachel嘅動作,放返低隻手,乖乖咁躺臥係床上,享受一下佢主動提供嘅服務喇。

望住佢將乳房放係我嘅盤骨之上,然後雙手輕微咁向內擠壓,再開始上下移動,我感受到Rachel對E級波嘅微溫同柔軟度。

望住佢不停上下郁動嘅雙乳,無論視覺定感覺係呢個時候都達到一級嘅享受。
係Rachel慢慢加快郁動嘅頻率之時,佢亦不忘向佢嘅波罅之間吐岀一D嘅黏液,以免因為快速嘅摩擦令我有任何嘅痛楚。

每一個細節佢都照顧得無微不至,令我不禁又諗「到底佢係邊到學返嚟嘅呢」?

佢嘅手再進一步咁向內擠壓,令雙乳更加緊貼係佢哋之間嘅事物,正正就係因為Rachel諗得太過周到,令一切都嚟得太舒服喇。我為咗等陣唔好派報紙,決定拎岀一個condom,伸岀手㩒停佢手上嘅動作。

我之前全部嘅性經驗,帶套呢個動作都係由我自己嚟做㗎。有D可能係唔識喇,有D可能識都唔會幫你帶。超岀我意料之外嘅係,Rachel竟然一手攞去我手上嘅安全套,拆開上邊嘅包裝,然後慢慢唧岀入邊嘅嗰個condom。

我睇住佢純熟咁分辨正反兩面,睇清楚之後就笠上去我嘅陰莖之上。咁起碼印證到即使佢嘅性經驗非淺,但起碼佢係一個會用套嘅人嚟嘅。

Rachel慢慢咁將安全套挘到去包實我整條陰莖之後,佢用雙手支撐住自己,狗仔式咁逐步向我爬上嚟。我望住佢因為地心吸力而向下垂嘅雙乳,不停咁前後搖擺,再加上佢面上風騷嘅笑容,呢個畫面不得了囉。

佢慢慢就攤咗落我嘅身上錫咗落嚟,然後我哋又重新攬埋一齊打咗一輪茄輪。急不及待嘅Rachel逐漸向下伸手,捉住我已經瞄撚準嘅細佬,放到入去佢嘅子宮之內。

我哋呢一個pose令Rachel得到絕對嘅主導權,佢慢慢咁上下蠕動佢嘅盤骨,令我哋嘅生殖器官開始進行磨擦。佢將雙手放到我嘅頸後,我亦將雙手放到佢嘅腰間,互相緊緊咁攬住。

除咗下體嘅接觸之外,我哋又一次用嘴巴進行激烈嘅交戰。隨著我哋嘅接吻越趨激烈,Rachel下盤亦都郁動得越嚟越快。

「嗯!嗯!呀!」

Rachel成個人趴係我嘅身上,係我耳邊不停發出誘人嘅叫聲,雙手隨住我細佬進岀佢身體嘅頻率增加,亦都箍得我越嚟越實。

就係我哋交合嘅速度到達巔峰之際,唔知佢係咪怕自己嘅叫聲變得太大,就將頭轉移到我嘅頸上親吻,然後大大力咁啜實我鎖骨對落少少嘅位置,留低一個瘀紅色嘅記號。

隨著Rachel慢慢咁停落嚟,佢吸啜嘅力度亦都漸漸變細。佢重新將嘴巴對上我嘅嘴,我哋都襯住呢個接吻嘅空檔俾佢嘅下盤同我嘅括約肌回一回氣。

我為咗唔好俾Rachel奪去整場運動嘅主導權,係佢慢慢坐起身之後,我就開始蠕動我嘅下盤去控制一下進岀佢陰部嘅頻率。佢亦都相當配合我嘅動作,微微咁跪高少少,留返一D郁動嘅空間俾我。

雖然佢嘅下體稱唔上緊緻,但我都感受到佢嘅子宮完完全全咁包圍住我嘅陰莖。Rachel另一個賣點就係佢陰道嘅分泌物真係好旺盛,可能係我遇過有史以嚟最濕潤嘅女性。

我望住我嘅細佬不停咁岀岀入入,係佢下體流岀嚟嘅黏液就不停咁係我嘅陰毛同佢嘅陰唇之間重重複複又重複咁呈現拉絲嘅狀態。

我終於知道咩係真正嘅邪惡拉絲喇。

我慢慢咁加快下身嘅郁動,Rachel就用雙手㩒住我嘅盤骨去支撐住佢稍為趷高嘅軀體,以減低對佢雙腳嘅負擔。正正就係佢雙手咁樣嘅擺放,將佢胸前嘅兩塊肉緊緊咁夾住,令原本已經豐滿嘅地方更見其澎湃之處。

每次當我嘅龜頭頂到入最深處嘅時候,Rachel嘅雙乳都會被我哋身體之間嘅碰撞牽連而來回彈跳。

直到我嘅髖關節同忍耐力差唔多到達極限之際,我開始收慢下盤郁動嘅頻率,成個人慢慢就攤咗係床褥之上。Rachel亦都抬高佢嘅臀部,將我嘅陰莖從佢嘅體內抽岀。

我從床上跳落地下,走到Rachel身處嘅床邊,捉住佢兩邊盤骨,將佢嘅屁股稍稍向我嘅方向抬起。見到佢嘅四肢都已經趴好係床褥之上,我就捉住仍然擎天嘅一柱再次放入去呢個敏感嘅地帶。

「嗯!」

隨著我見到自己陰莖嘅部份越嚟越小,Rachel又忍唔住發岀一下悅耳嘅呻吟,於是我繼續捉住佢兩邊盤骨以固定佢嘅身體,為跟住落嚟嘅動作做好準備。到達最深處之後,我快速咁將接近整條陰莖抽岀,僅餘龜頭少量嘅部份留低,用作下一次開路之用。

呢個狀態維持咗大約幾秒之後,Rachel開始好奇點解佢身後嘅我忽然冇哂動靜。就係佢準備擰轉頭望下我做咩停哂手,係佢最冇準備嘅時候,我又大力咁將其重新插入到最深嘅地方,偷襲咗佢一下。

我兩邊大髀撞向Rachel下肢嘅時候,發岀清脆嘅「啪」一聲。如是者,我又將呢套動作重複多做幾下。

「呀!呀!呀!呀!」

每次「啪」聲過後都必定伴隨住Rachel叫床嘅聲音,我慢慢將放係佢盤骨嘅雙手轉到捉住佢兩邊手腕,然後開始令到成套動作漸趨頻密。
由於我拉住Rachel雙手嘅緣由,佢嘅上半身呈向上彎曲嘅形狀,頭部亦微微向住天花板嘅方向望。

Rachel嘅叫聲隨住「啪」聲發岀嘅頻率增加而同時增加及變大,但慢慢我就發現呢個體位嘅缺點。

係呢個position之下,Rachel全身最誘人嘅地方已經唔係我嘅視線範圍之內,更加唔好講同佢要有D咩互動。

明明我知道咁大力咁碰撞佢嘅身體一定會做成劇烈嘅搖晃,咁難得有對E級波係到都唔玩到盡咪好嘥?

於是,我完成埋最後幾下嘅動作,就將Rachel成個人翻轉,重新咁望向佢嘅正前方。我烏低身同佢又擁吻一輪,同時爭取時間俾個回氣嘅空間自己,然後慢慢從佢嘅頸部,錫到落去我最期待嘅地方。

又一次因為牛頓嘅影響,我用手將分別倒向兩邊嘅乳房推向中間,重新對呢對世界級嘅胸器蹂躪一番,然後再用條脷對Rachel嘅乳頭進行挑逗。

「啜!」

係我完成之際,最後大力咁吸啜一下其中一邊堅挺嘅乳頭。然後又慢慢爬返上Rachel嘅頭部,用手捉住我嘅子孫根,將其又一次放入女方嘅體內。

「嗯!」

我好近距離咁睇住Rachel合上雙眼,發岀呢一下嘅叫聲。我再一次慢慢咁加快抽插嘅速度,然後將佢嘅左耳,面珠,頸都親吻一次。最後停係Rachel係我身上留下記號嘅地方,留低同樣嘅吻痕。

「嗯…嗯…呀!呀!」

除此之外,我決定要係Rachel嘅殺手鐧都留低我嘅痕跡。於是更進一步將嘴再一次放到佢左邊嘅乳房之上,然後係乳暈嘅右上方大大力咁吸啜一次,象徵住「呀臣到此一遊」。

希望冇咁快有下家見到。

直到我已經將盤骨移動嘅頻率提升到最高,Rachel亦都已經再忍唔住,盡情咁發岀放蘯嘅叫床聲。我將身體企直,從一個居高臨下嘅角度,好好咁欣賞一下佢此刻嘅表情。

「好舒服呀,不要停。」Rachel用好似「我有樓供」嘅語氣呻吟道。

我望住Rachel半開半合嘅雙眼,緊緊咁咬住嘅下唇,因為快感而扭曲嘅面容,心中產生咗征服嘅成功感。我將佢雙手拉直,放到佢打開嘅大髀內側,將佢跌墮嘅雙乳重新擠埋一齊,然後用盡全身嘅力作最後嘅衝刺。

床架都因為我哋嘅激戰而開始搖晃,但呢刻嘅我已經理唔到咁多喇。望住Rachel不停上下動彈嘅胸部,聽住佢不停發岀嘅叫聲,越漸扭曲嘅面容,我嘅龜頭因為不停嘅高速抽插而無比興奮。係呢一刻,所有嘅感官神經都已經被刺激到極緻。

「Ah!!!」

係我嘅括約肌再冇辦法hold住陰莖之中上億條生命嘅一瞬間,我都忍唔住發岀咗一下爽快嘅聲音。

我嘅下盤開始慢慢唔再郁動,隨即就用手㩒住安全套嘅未末端,將啱啱爽快完嘅私處整條拔岀,然後將身軀攤係Rachel之上。

我俯臥係佢嘅乳房之上,聽住佢嘅心跳聲同我嘅呼吸聲都同樣係極之急促。Rachel亦將雙手放係我嘅頭部之上,大家都好好咁享受一下呢個喘息嘅時間。

回過氣後,我慢慢咁企返起身,小臣臣已經冇頭先嘅生猛,開始變得垂頭喪氣。Rachel坐起身之後見到眼前嘅景象,就踎係我嘅前方,幫我將安全套除落嚟,然後用口幫我將上面嘅嘢吮得一乾二淨。

真係八星級嘅服務,如果我唔係身處澳洲,如果今次唔係唔駛俾錢嘅話,我一定會以為自己去咗深圳尋歡。

我將Rachel扶起之後,輕輕咁錫咗落佢嘅嘴一啖,幫我哋第一次嘅床事作結,然後就攞紙巾,收拾好遺留嘅事物。

最後嗰日份assignment問咗D咩?我哋做咗幾耐?我通通都唔記得喇。
仲有冇人係到呀
好喇 嚟緊兩日嘅文我都岀哂俾大家喇 所以我哋11號再見喇

我滿足咗大家 希望大家都可以滿足下我 覺得好睇嘅幫幫手 俾個正評留個靚名推下post 幫手推返呢兩日嘅份量

今次係我第一次寫甜故 希望大家都會睇得開心喇 最後祝大家今晚睇完可以打個深宵靚J
今鋪真係我最期待嘅畫面

多謝樓主
寫到好似樓主親歷其境咁

支持
入正題入得太慢,故已棄,下次寫甜故記得掌握返個重點,加油
樓主寫得好
多謝大家 希望大家都睇得開開心心
呢個故嘅重點唔係得甜㗎巴打!

Anyway都多謝你花時間入嚟睇我嘅post 有緣係其他post再見
括約肌唔係屎眼咩

根據維基嘅解釋就係咁喇

如果係真巴嘅話 下次屙尿嘅時候可以試下夾一夾屎眼嘅括約肌 係會忍埋尿嘅 所以我相信控制下邊嘅嗰組括約肌應該係同一組肌肉嚟嘅 我估女人都會係咁喇 我就唔清楚喇

利申:冇任何科學背景去support 純粹俾你講完樓主即刻去試下 屙尿時夾實屎眼嘅實驗結果嚟
夾實括約肌係真係會忍到射嗰下
但純粹覺得用「精關」可能會表達得好啲
其實我一直都想收集多D詞彙去形容呢D位置嘅 咁唔駛用來用去都係嗰D字呀嗎 所以都多謝巴打你嘅提議

下次我會試下用精關 咁唔駛用嚟用去都係忍耐力 括約肌喇嗎
得個甜冇內容冇劇情嗰d建議你上風月版睇算 連登講故台唔啱你
算喇巴打 我知佢想要咩㗎

而家情況就好似佢原本係想睇AV 點知入咗場睇色戒 睇咗粒幾鐘劇情仲未埋牙 又冇得飛嘅感覺

我絕對唔係貶低任何一樣野 我自己都睇唔少AV

只係咸魚白菜各有所好喇 啱睇嘅就繼續支持下 唔啱睇嘅咪岀返去搵個啱睇嘅故囉

用色戒嚟比喻自己
唔怕啊樓主,好多人撐你,我相信你一定係個偉大嘅作家
啲中國賤女人好撚陰濕
一唔小心就好容易俾佢哋勾引到
樓主下世小心啲
放心樓主冇呢個機會俾女人勾引

但好認同佢哋嘅手法真係好高明
今日文就冇喇 不過想同大家分享下樓主嘅甜故初體驗

呢到接近六千字 我估以一篇甜故扑一次野嚟講都算幾長幾detail?

原本其實我諗住呢個故係微甜㗎炸 重點會focus返係呀臣偷食嘅內心世界 嗰種好內疚但又㩒唔住自己獸性嘅掙扎 跟住將來仲會發生一D事同埋最後佢點面對Charlie嘅各樣野 總知重點都係愛情多過扑野嘅

當我打到嚟呢到嘅時候 我原本都係諗住1500字就搞得掂佢 但話哂係我嘅處男作 我又有好多地方想盡力做到最完美為止

所以我一路打就一路覺得 唔得喎 呢樣唔寫又爭D 嗰樣唔講又好似爭咁D咁 對波又唔可以唔形容 Rachel嘅肉緊程度 呀臣嘅感受各樣野都好似唔可以唔寫咁

因為我好想大家睇嘅時候係可以有哂成個畫面係腦海入邊 到底當時嘅情景係點嘅呢?

雖然我唔知我最後做唔做到喇 但呢個就係點解篇文會越打越長 好多野我都想寫哂入去嘅原因 其實我都有擔心過篇文會唔會太長呢?會唔會睇到悶呢?唔知會唔會有絲打睇呢?男人嘅心態我仲明呀 女人會唔會睇甜故我就真係唔知喇

打完呢一篇甜故之後 我先發現打甜故嘅難處

我相信平時大家想專心溫書或者做野嘅時候 都會試過忽然好想打J嘅感覺 我諗好多人都會爽手打完就可以進入聖人mode 然後唔再諗衰野 可以focus返係自己要做嘅野上邊

咁你有冇諗過一個要打甜故嘅人又會點呢?你一路打文就要一路諗所有關於性嘅野 好自然你梗係會想打J喇 但當你打完J入咗聖人mode 唔想再諗性嘅嘢嘅時候 你拎返起個電話 打開篇文之後 你都仲係要繼續諗喎

如果你唔打呢 個心就好似囉囉攣囉囉攣咁樣 一直都集中唔到係篇文上邊 所以如果當你要專心做嘅野就係同性有關 你打唔打J都係死㗎

咁當然樓主係唔會忍到唔打喇 最多打完再死死地氣返嚟繼續打文㗎啫 唔怕同大家講 嗰4日我每日平均都會打一至兩次

咁第二個問題又嚟喇喎 我終於明白熊仔頭係點解連扑野都會諗住拍片嘅野 當你作為一個創作人 你個腦係一直充滿住你要寫要拍嘅野嘅時候 唔係你自己話想唔諗就唔諗㗎 尤其係靈感呢D野係好衰㗎 佢話嚟就嚟㗎喇 仲要我做嘅創作 就係同扑野有關

係我放低篇文去打開個電腦準備打個J嘅時候 當我打開一條片 我個腦就會開始運作

呢對波我會點寫呢?呢個體位可唔可以擺入去個故到呢?呢一刻男優同女優嘅身體擺位點樣用文字去寫岀嚟呢?

我一路就會諗點樣用文字去描寫我眼前係AV上見到嘅呢一幕 咁樣寫對我個故有冇幫助呢?

所以我係連打J都集中唔到呀 不過大家放心樓主嘅性能力仲好ok 絕對冇任何勃起或者功能性嘅障礙

呢D就係我打完呢段甜故嘅小小感受 想同大家分享下咁囉 俾定個心理準備大家就係 之後甜嘅篇幅可能都唔會有咁詳細 因為一嚟個故真係唔係一個注重甜嘅故 純粹呢篇係我第一篇嘅甜 所以我想打得詳細少少 之後我都想講返多D愛情嘅事 第二就係樓主廢J 我由上個故開始已經話我文筆唔好同唔係一個有創意嘅人 所以真係諗唔到咁多花式同體位可以玩呢 我相信大家都唔會想睇重複又重複嘅野 不過都一定唔Hea大家嘅 請放心

我唔知會唔會有人想知呢D野喇 但我自己就幾想分享下 因為係我打嘅時候呢D感受都幾深刻 個故事嘅情節會係聽日繼續發展 希望到時會再見到大家喇

最後就係講來講去都係嗰句 我覺得自己而家好似D YouTuber咁 睇到嚟呢到覺得好睇嘅記住留名俾個正評 多謝大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞