「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
push
支持
留精不留名
Lm
出文未
我洗乾淨個身係廁所行岀嚟之後,見到趴係床上嘅凱詠真係拎起咗床頭櫃上邊嘅嗰盒安全套,係到逐個逐個咁數。

「我就說我沒有騙你呀,真的是新的。」
「算你吧,要是讓我發現你跟我以外的女生用過你會死的,很可憐那種。」

望住凱詠矇起雙眼,用左手食指同中指做岀鉸剪剪野嘅手勢,心虛嘅我不禁吞咗一下口水,慶幸自己冇因為慳嗰一二百蚊而keep住上次用剩嘅condom。

「那男生就可以嗎?」我搞個笑去掩飾一下自己嘅不安。

「甚麼?」
「沒有,快去洗吧。」

原本已經早起嘅一日,加埋夜晚做完咁劇烈嘅運動,嗰一晚我同凱詠都瞓得好淰。

第二朝我哋原本話十點就岀門口,凱詠話佢會早D起身煮早餐,搞掂先至叫醒我。我都叫佢瞓耐D好過喇,唔一定要煮㗎,但最後佢都係話聽朝瞓醒睇下點再決定。

「寶寶?寶寶?起來了。」

我感覺到有人係到搖緊我嘅身體,耳邊聽到凱詠嘅聲音。

睡眠惺忪嘅我烏下烏下咁擘大眼,仲未意識到發生緊D乜嘢事。只係見到已經換好哂衫,化埋妝嘅凱詠坐係床邊望住我。

「大懶豬!要起來了。」凱詠摸一摸我嘅面講。

「呀…嗯」

我捽一捽雙眼,係床上伸個懶腰,仲未係幾有意慾離開張床。

「你這麼快就換好衣服,化了妝嗎?」
「對呀,你睡得像豬一樣我就不把你叫起來。」
「有這樣的事嗎?昨天我有那個…鼻鼾?嗎?」

我唔知鼻鼾係咪叫鼻鼾,亦都唔知我讀得啱唔啱。

「有把你吵醒嗎?」我扮一下豬叫之後講。
「沒有了,還好吧。」

「快起來,來吃早餐。」凱詠錫咗我一啖然後抆一抆我嘅手講。
「嘩,你連早餐也準備好了。你到底多早就起床了?」

我仍然係未想離開張床,於是搵D野嚟講揼下波鐘。

「快起來呀,都冷了!」
「可以不起嗎?」我終於忍唔住講。

我yee起棚牙扮哂傻仔咁,希望博下同情可以攤係床上多一陣。

「哎喲!你這個人真懶!」

我將床邊睥住我嘅凱詠拉落嚟,錫咗佢一啖,希望可以安撫一下佢。點知佢竟然停留係距離我3cm嘅位置,好近好近咁望住我呢個啱啱瞓醒嘅我。

「幹嘛了?不要看呀!我還沒刷牙,眼都是眼垢,頭髮又亂。」我用雙手遮住自己嘅面,避開凱詠嘅視綫。

喂大佬,雖然一齊咗啫,但都仲係熱戀期呀。我未咁快就想破壞自己係凱詠心目中嘅形象呀。

凱詠將我嘅手撥開,再次親吻一下我嘅臭嘴。望住佢含情脈脈嘅表情,我大概估到佢想做D咩。估唔到只係一晚嘅時間,佢咁快由琴日怕怕醜醜嘅佢變到咁主動。

講真,我自己都有D唔好意思。佢換哂衫化哂妝咁靚靚女女,我就頭又唔梳,牙又唔刷,面又唔洗,成個欽州街天橋底嗰D乞兒咁。

係我諗緊我係咪應該去刷個牙先嘅時候,凱詠再一次錫咗落嚟,然後就再冇起返身喇。我估唔到連我自己都有D介意嘅時候,佢竟然一D顧慮都冇。

講明先,我自己都知好核凸,所以我都冇伸脷同盡量減少用嘴同佢接觸。

自此之後嗰五日,凱詠都會用同一個方法叫我起身,我哋每日早晚都會各搞一次,形成一個好似食藥咁嘅習慣。

「快點去刷牙,我先把早餐翻熱。」完事之後,凱詠同我講。

有冇咁完美嘅女人㗎?

之後嗰晚,趁住凱詠去咗沖涼,我就WhatsApp呀樂,將今朝嘅事講哂俾佢聽。

「仆街 真係真愛 諗起都臭」
「我自己都覺…」

「點算 睇住佢越好 我就越覺得自己仆街」我續道。
「咁味係床上邊好好咁滿足下人 等人哋happy D囉」

「屌你 咪係到講埋哂D廢話喇 我認真㗎」
「我哋搞完之後 佢仲要整返熱D早餐俾我…」我續道。

「係唔撚係呀?呢個世界有又主動又靚又咁溫柔體貼嘅女人?你條仆街日日推呀婆岀馬路都有咁好彩?」

「唉 我都唔知呀 佢真係好似冇缺點咁樣㗎喎」
「但你就冇乜優點囉」
「收皮喇你」

「老老豆豆 如果而家Charlie同呀Y揀 你點揀」

其實呢個問題我間唔中都會問下自己,每次當我諗到凱詠有一樣好,我又會諗其實Charlie都好呀。每次當我唔捨得同Charlie嘅兩年感情,我對佢嘅承諾,唔通我又捨得凱詠?

呢樣係我心入邊其實爭扎咗無數次,只係我一直拖延,見佢未燒到埋嚟就唔解決住啫。每次我諗起是但一個知道真相之後喊到仆街嘅樣,我就做唔到決定喇。

就係我望住個電話發哂呆嘅時候,真係日頭唔好講人,夜晚唔好講鬼。

「Charlie B
FaceTime 視像來電」

即刻嚟!
其他個幾次無寫甜嘅

係咪主動咗?
男主角大撚鑊
金翅仆街烏
啱啱第二日瞓醒啫

雖然之後都唔會次次寫 但我都會揀d特別d嘅嚟詳細敘述俾大家睇
Lm
仆街!

我俾電話鈴聲嚇咗一嚇,驚到電話都跌埋落地。

經過我咁多次講大話嘅經驗之後,教識我最緊要唔好亂,氣定神閒唔好緊張,大條道理咁作我嘅故事岀嚟,咁就冇事㗎喇。

我將AirPod擺係身邊,然後攤係梳化上邊扮到瞓著咗咁。

「喂?」

我用,斯坦尼斯拉夫斯基嘅演員修養,加上奧斯卡級數嘅演技搓一搓眼,扮到未瞓醒咁樣去聽Charlie嘅電話。

「BB!」

電話入邊嘅Charlie叫喊。

我當然一早預計咗Charlie會咁叫我喇,因為佢次次FaceTime都係咁㗎喇,所以我一早已經將音量校到最細,而佢嘅唇語亦都話俾我聽我嘅猜測係冇錯㗎。

「等等先,我帶返個AirPod先。」

我係梳化慢慢坐起身,對眼仍然係扮到半開半合咁嘅樣。

「你又係梳化瞓教呀?」
「頭先坐坐下唔覺意瞓著咗。」

「做咩冇喇喇打俾我嘅?」我續道。
「冇呀,頭先睇睇下我哋D相忽然好掛住你咪打俾你睇下你會唔會聽囉。」

「傻瓜,你打俾我我點會唔聽呀。」
「咁你話你呢排好忙呀嗎。」
「而家咁夜,最多係屋企瞓下覺啫。」

「好彩我打俾你嘈醒咗你啫,唔係你實係梳化瞓成晚。你咁樣對條腰唔好㗎,又唔冚被,等陣凍親你就死。」
「係喇,媽媽。」

「唉,而家D人講兩句就嫌我煩喇,得我孤零零一個係香港掛住你。」
「我邊有呀,我都好掛住你㗎。」

「你到時唔好同我講病咗好辛苦呀又冇人冇物,自己一個好慘呀咁樣。我唔會可憐你㗎!」
「你會嘅。」

「唔會!」
「會!」
「唔會!」
「你真係會呢。」

「咁你好好照顧自己,唔好要人擔心得唔得呀?」
「係喇,知喇,我而家去沖涼上床瞓喇,好唔好?」

我聽到廁所唔再傳嚟沖涼嘅水聲,變成打開企缸門嘅聲音,於是拿拿淋趕住收線。

「咁咪乖囉。」
「好喇,我去沖涼喇。」
「嗯,Byebye B」
「Byebye」

「Muah!」

Charlie向住電話同我錫咗一下。

我為咗唔令佢起疑心,又唔好俾廁所入邊嘅凱詠聽到可疑嘅聲音,於是我都只係嘟起個嘴但靜音咁去回應Charlie。

「好喇,Byebye」Charlie係螢光幕入邊揮手,仍然係唔捨得收線。

「Byebye」
「乖乖地喇自己!」
「知喇,係咁喇!」

「咯!」

係廁所門解鎖嘅一刹那,我果斷咁㩒落mon上邊嘅收線制,中斷同Charlie嘅連線。

「你在跟誰說話呀?」成頭濕晒嘅凱詠係廁所入邊行岀嚟問。

「哦…沒有呀,就我媽打給我。」

我講大話嘅技巧已經去到爐火純青嘅地步,好堅定,冇半點遲疑咁望住凱詠回答。

係我聽咗Charlie嘅電話之後,我已經預計到凱詠唔多唔少都會聽到D聲,所以一早就諗定呢個藉口,亦都專登避開所有親暱嘅說話同稱呼。

「你聽得懂嗎?」我驚有D咩破綻,於是再試探一下凱詠。

「怎麼會懂?就聽到你在嘰哩咕嚕的。」

好彩佢聽唔明啫。

「就跟我媽說我在澳洲認識了一個超級棒的女朋友,又漂亮,煮飯又好吃,又賢良淑德。」

我梗係唔會咁同我呀媽講喇,我呀媽同Charlie嘅關係可能仲好過我呢個親生仔。

「不可能!我是不會相信你的。」
「為甚麼?你不是聽不懂嗎?」
「就…我的直覺呀,而且你的語氣也不像在說這些。」

「我是說真的,你幹嘛不相信我!」我起身向住凱詠行過去,將佢攬住。

「因為你經常在騙人呀。」
「我甚麼時候騙你了?你不漂亮嗎?或是你煮飯不好吃?」

「吔!你找死嗎?明天你自己煮!」凱詠大力拍打我嘅心口一下。

「呀~不要不要,我要吃你煮的飯。」

我用面磨擦一下凱詠嘅面扮下可憐,然後又連續錫咗佢幾啖。

「吔!你走開呀,我剛洗完澡,你這個髒鬼!」

我繼續將凱詠攬實,用頭不停磨擦佢嘅頭。

「快點去洗澡呀!」凱詠用手將我推開。

「你幫我洗呀!」我抱住凱詠,將佢個人向廁所推過去。

「誰會幫你洗!我才剛洗完,我不要進去呀!」

凱詠捉實廁所嘅門,死都唔肯放手。

「乖了,快點去洗吧,我在床上等你呀。」

聽到凱詠提出嘅呢個條件,我又點可以拒絕呢?

「好吧好吧!」

最後我都係自己乖乖地咁去咗沖涼,然後先至上床會合凱詠,用美好嘅性事去開啟呢一日,亦都用同樣嘅野為呢日作結。
咁都搞得掂
個個都想睇呀臣仆街
好期待charlie飛去澳洲
live jor
「呀B,你覺得邊條裙好睇D呀?」
「差唔多啫,你著乜都好睇㗎喇。」

「唼!」
「你都唔認真答嘅。」Charlie續道。

「咁真係差唔多呀嗎,你又真係著咩都好睇喎。」
「妖,問你就死得喇!」

「唉,唔好嬲喇唔好嬲喇,我哋去食野喇。」

我拖住身邊熟悉嘅女伴,同佢走過熟悉嘅銅鑼灣,講住熟悉嘅語言,唔知係咪我太耐冇返嚟呢?明明所有野都同之前差唔多,但硬係有D怪怪地嘅感覺嘅?

「寶寶?」

身邊嘅Charlie突然用另一把熟悉嘅聲音,用另一種語言呼叫我。

「寶寶?」

係我感覺到身體被搖晃之際,我擘大眼就見到坐係床邊嘅凱詠。

「要起來了,我們八點要上車的。」

一時之間我都分唔清到底邊到先係現實,邊到先係夢境。

06:36
11月8日
沒有新的通知

我拎起床邊嘅電話睇一睇鐘,亦都俾D時間自己去醒,分清楚到底我而家係邊到。我唔知我頭先有冇發開口夢亂講野,但起碼我要確保自己等陣唔好嗌錯人先。

11月8日,係喎,今日就係去Blue mountain嘅日子,唔怪得知凱詠咁早叫醒我喇。

「很累是吧?但是要起來囉。」坐係床邊已經換好衫化好哂妝嘅凱詠見到我仲係瞓係床上邊呆呆滯滯咁就講。

「呀!」

我大力咁眨一下眼,然後呼叫一聲。

「懶豬不要起來是不是?嗯?」凱詠將頭貼近,親吻咗我一下問。

我將手放到佢嘅背上將佢攬住,但仍然係粒聲唔出。我唔係唔想應佢呀,而係我個腦仲係適應嘅階段。上一秒我仲同Charlie拍緊拖,下一秒擘大眼就見到凱詠係我嘅床邊,成個轉變實在係太大太快喇,我好驚俾佢見到我呢個咁驚青嘅樣而起疑心。

「你看你呀,睡到傻傻的。」

倚偎係我身上嘅凱詠篤一篤我嘅鼻,然後再一次錫咗落我嘅嘴上邊。

我見佢好似冇離開我身上嘅意慾,雖然我滿腦子都仲係頭先嘅夢境,但都要嘗試一下去投入同凱詠嘅互動,唔係一定會顯得我更加奇怪。

我嘅手沿住凱詠嘅背部向上掃,順勢將佢身上嘅衣服除低,只係淨低一對黑色喱士花邊嘅胸圍,夾住佢胸前嘅肉團形成一條都幾可觀嘅事業線。

凱詠亦都抆起我個人,拎走係我身上瞓覺著住嘅T-shirt。我將就係正我眼前,凱詠身上嘅女性內衣除低,伸岀左右手啱啱好咁包住佢嘅雙乳搓幾下又將佢哋擠壓埋一齊。

我慢慢將嘴放到去嗰個同五毫子差唔多大嘅乳頭,細細力咁吸啜一輪,然後又用脷尖上下快速咁挑撥。希望帶俾凱詠一點嘅刺激嘅同時,都唔好係佢身上留低太多嘅口水。

其實我曾經試過提岀不如俾我去刷個牙洗個面先㗎,但凱詠又話佢唔介意,將我捉住,咁我又冇理由破壞成個節奏同氣氛㗎。

係我嘅嘴離開佢嘅身體之後,凱詠就沿我嘅頸一直向我下錫落去。係我攤返落床上嘅一剎那,好似重新召喚我嘅記憶,將頭先嘅夢境一幕又一幕咁呈現返係我嘅腦入邊。

我嘅腦一直諗緊同Charlie嘅畫面,對眼就睇住已經唔再怕醜,仲越嚟越熟手嘅凱詠將我下身嘅衣物移除。然後張開口,含住啱啱晨勃完,開始垂低頭嘅陰莖。

成個feel都好奇怪,強烈嘅背叛感湧上心頭。平時如果俾你條女知你扑扑下野諗緊第二條女都死緊㗎喇,如果俾佢知我腦海入邊嘅畫面,俾佢知個真相,我驚佢Jer都咬斷我。

呢個凱詠嚟㗎,你等陣唔好嗌錯名呀臣哥,如果唔係耶穌都留你唔住呀。

冇事嘅,之前都試過唔覺意就諗起Charlie喇,仲令我表現有所提升添,精神D唔好再發夢就得㗎喇。

但慢慢我就知道事情唔係咁簡單,我好似完全控制唔到自己嘅思維,不停幻想凱詠知道真相嘅場面,又諗住Charlie爆喊嘅景像。原本背叛嘅感覺忽然變成罪疚感滿佈我嘅全身。

唔知係咪因為咁樣影響咗,再加上我個人太攰,好似凱詠無論點樣去吹奏佢口中嘅樂器,都冇辦法令佢變返之前咁樣,去到最硬最行,青筯滿佈嘅狀態。

隊入去插幾下乜尻都會硬喇,無事嘅。

我感覺到凱詠都開始有D攰,於是拎岀一個安全套,將佢笠落我未完全ready嘅下肢之上。

人腦真係一樣好on9嘅構造,你越迫自己唔好諗,佢就越會停留係你嘅腦海之中。扑野都一樣,你越唔想射,你就會越快射,當我而家越想興奮,就越唔興奮。

凱詠趷起個人,張開大髀坐落我嘅盆骨之上,唔夠硬嘅陰莖就好似平時大家穿針咁樣,入極都入唔到個窿,不停擦邊岀界。

如是者,凱詠重複試咗幾次之後,我哋嘅身體仍然係接合唔到。我忍唔住伸手去捉實自己胯下之物,用力夾實下盤嘅肌肉,希望將佢谷到有咁硬得咁硬。因為我知道只要入咗去,un下un下一定會扯得返嘅。

結果竟然係又一次嘅柱邊岀界,係我龜頭接觸到凱詠陰唇嘅一剎那,平時只要佢再俾D力坐落嚟,好自然就會入咗去。今日佢一坐,條廢J就跣咗去唔知邊到。

扑野真好撚奇怪㗎喎,平時你越分心,表演就越好。今日你個人越心急越迫自己集中,佢反而就越唔精神,

情況已經開始變到有D尷尬,凱詠就好似平時大家穿針穿唔到會舔一舔條線咁樣,重新趴上嚟同我熱吻一輪,手就隔住安全套將我唔爭氣嘅細佬來回咁挘,希望佢會醒神返。

但我已經知道一切都冇用喇,因為無論佢點做,條廢J只有越嚟越dur皮,甚至由唔夠硬嘅狀態直情變返軟淋淋添。

我又唔知點開口同佢講不如今晚先喇咁樣,唔通直接同佢講我唔得咩,成世仔都未試過咁柒㗎,廿歲人搞到七十歲軟皮糖咁。

「你是太累了吧。」

凱詠可能已經feel到無論佢再做D咩,廢J始終係廢J,仲要越嚟越縮水添,於是忍唔住開口,打破呢刻嘅尷尬。

「對…不起呀」

呢刻我真係知咩叫想捐返入老母個閪到,我平時唔係咁㗎!

「沒事了,是我應該讓你多睡一點的,快點去刷牙食早餐吧。」

如果你知道我腦入邊係諗緊D咩,你就唔會咁講㗎喇。
應該就嚟有報應
加速想睇阿臣仆街
關於驚嗌錯名嘅問題,我一律建議叫BB
一百萬就做定期!
新讀者留名

越睇越覺得同我好似,又係Sydney 食大波四川妹,Melbourne 食台灣妹
More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞