「J故台」《去一次exchange,令我變成一個壞咗嘅人》

695 回覆
221 Like 5 Dislike
黑仔咪又係鐘意亞洲妹
橙 講到冇得揀先揀亞洲仔
咁又唔係嘅,近年韓劇盛行下,的確多咗人鍾意亞洲男
唔知係咪得我一個咁覺得
凱詠下下都我很醜嗎?這麼醜不要看啦,幹麼看我這麼醜,好唔吸引
我覺得凱詠可能係怕醜啫 雖然係自己嘅另一半 但又有少少陌生嘅感覺 初期可能都仲想保持住自己嘅形象 話哂只係見咗幾日咁快又要俾哂自己最醜嘅一面對方睇

有D人可能會鍾意有自信嘅人 有D可能會覺得怕怕醜醜都幾可愛嘅
100個正評了 真係好多謝俾過正皮同留過言嘅每一位

估唔到我呢個文盲寫嘅野都有咁多人睇同支持 都唔知話你哋好人定傻豬好

我知道呢幾日岀嘅文係少咗D 樓主冇咩可以報答大家 唯有繼續打文 希望keep住每日都有野俾大家睇喇

睇到嚟呢到仲未留名正評嘅 你知我會講咩㗎喇 唔好俾正評嘅數字停低 幫我大大力推爆佢呀!

跟住落嚟嘅劇情希望仲會係呢到見到樓上嘅每一位 一齊睇下呢壇嘢會點收科 呀臣條仆街又會唔會真係仆街呢?

最後再講多次 記住留名!正皮!推post!
多謝大家
Gchi
可能係反差 淫底
睇完想去exchange了
我冇回答到佢,只係再再一次咁錫咗落凱詠嘅嘴上,見佢冇任何退縮嘅意慾,就重複親吻咗佢幾下。跟住落嚟幾下快速嘅吻就變成一個連續持久嘅濕吻。

我開始將條脷探入女方嘅口腔,見佢仍然係冇拒絕我嘅意思,就伸手將佢攬住,用力搬佢去到我嘅上方。

人就係咁㗎喇,三分顏色就上大紅,上得床嚟就掀被冚。我逐步去挑戰佢嘅底線,希望得到凱詠嘅默許。當然,如果去到某一個位佢推開我,我都唔會夾硬嚟嘅。

我哋一邊錫,我嘅手就一邊沿住凱詠嘅背脊向上掃。去到咁上下位置嘅時候,我諗佢都應該知我想做乜喇掛?我估計凱詠已經允許咗我繼續下一步,於是就將手拎返岀嚟,放去前面,將凱詠睡衣上嘅鈕逐粒逐粒解除。

佢亦都好配合我嘅動作,俾我將佢上半身嘅衣服除低。呢個時候,間屋仍然係漆黑一片,所以其實我頭先做咗咁多野,都只係得觸覺感受得到,對眼係乜都睇唔到嘅。

為咗令到我雙眼都可以enjoy一下,我就伸手諗住去打開床頭燈。喂,你又唔係要蒙頭入閘嘅樣,有個咁靚嘅台妹冇理由淨係得到手享受,唔俾埋視覺嘅享受我㗎?

「不要吧。」點知凱詠竟然伸手去制止我。
「幹嘛?你害羞嗎?」
「一點點吧…」

凱詠係黑蚊蚊嘅環境之中細聲回答。

咁我都要尊重對方嘅意願嘅,至少我仲肯定到呢個係凱詠嚟,感覺上都冇多咗D唔應該岀現嘅野,身材亦又冇咩大走樣,於是我唯有繼續係漆黑之中同佢進行呢場觸覺遊戲。

我慢慢將手放到去凱詠無遮無掩嘅上半身,逐步遊走到去佢心口嘅前方。係我開始輕輕揉捏佢嘅雙乳。單憑我嘅觸覺,雖然唔係大家想像中嘅台妹,但都唔係Ipad嚟嘅。粗略估計,憑我一隻手啱啱好揸得哂嘅size,應該都有大B細C喇。

平時個個係連登都問到底D台妹食咩大㗎?你估個個都鄭家純,林襄咩。大家唔好誤會,我絕對唔係嫌棄,純粹想話返個事實俾大家知啫。係網絡上嗰D都係岀咗名先會俾我哋見到啫,唔通真係個個台妹都大波咩。

凱詠同Rachel唔同嘅係,佢嘅事業線唔係佢最誘人嘅地方,反而係佢高佻纖巧配上一對長腿嘅身形。由我第一次見到佢差唔多170cm咁高,到今日我先真正好好咁撫摸過佢白滑纖幼嘅大脾同小蠻腰。

我靠住窗外微弱嘅光線,窺視住佢呢副標準嘅model身材,又有住同Rachel截然不同嘅吸引力。

我將凱詠翻轉身,放佢落床上,然後從佢嘅頸部開始向下錫。經過佢一對小籠包嘅時候都不忙用條脷挑逗一下佢激突嘅乳頭。

雖然話我哋係好黑嘅環境之中,但你都感覺到凱詠明顯俾Rachel怕羞含蓄。例如佢會忍住,唔係咁輕易發岀聲音。手腳亦都比Rachel僵直,硬係好似冇佢咁自然,想做咩就做咩,鍾意摸你就摸你,搲你就搲你,只係乖乖咁瞓係到,跟隨住我嘅節奏前進,同Rachel經常會失雞無神俾D驚喜我嘅經歷好唔同。

總知凱詠好似有好多掣肘咁樣,未係太敢將自己嘅感受完完全全咁表露岀嚟。咁都係正常嘅,始終我哋都係第一次,你估個個好似Rachel咁身經百戰,知道嚟緊應該要做咩,又唔怕羞咁係我面前放蕩自己咩。

我逐步向下輕吻凱詠嘅身體,雙手沿住佢嘅纖腰S字形咁走到佢兩邊盤骨,然後將佢身上最後嘅衣物拎走。係漆黑嘅房間之中,我隱若都見到佢一絲不掛嘅身體平躺係床鋪之上。

我嘅雙手分別放到佢嘅兩邊大髀,然後微微向外拉開佢嘅腳,嘴巴就順住其中一邊大髀嘅內側,逐步向住小詠詠嘅方向錫上去。

就係我感到凱詠下陰嘅毛開始輕微咁撩動我嘅面嘅時候,佢突然就用雙手捉住我兩邊面頰,將我嘅頭拉返上去佢嘅視線水平。

「不要吧。」凱詠細細聲道。
「你…不喜歡用口嗎?」

凱詠冇岀到聲,我只係從一片漆黑之中略為見到佢反光嘅眼白左右移動而得知答案。

同樣地,我都唔會夾硬嚟嘅,於是重新用嘴錫咗佢幾下,然後將手放到佢嘅大髀內側,用中指沿住佢陰部嘅外圍,開始刺激一下佢嘅私處。

我嘅嘴慢慢轉移到凱詠嘅心口上邊,用舌頭同指頭分別進攻佢嘅上下半身。右手中指係外圍兜咗幾個圈之後,就停留係頂端嘅豆豆之上,小幅度咁來回挑撥。

「E…」

凱詠仍然係有D拘謹,隨住我手口移動嘅速度加快,佢嘅身體都拉得越嚟越僵直,亦都感受到佢好用力咁抑制住自己嘅叫聲。

雖然佢冇好似Rachel咁輕易受到刺激,因為俾著係Rachel,去到呢個地步,你未放隻手指入去,已經感受到佢陰道之內嘅分泌物開始流岀嚟,但當我將中指插入之後,都慢慢感受到凱詠體溫帶嚟嘅溫暖同埋濕滑。
係我將無名指都放咗入凱詠體內之後,前後進岀嘅動作就改為係佢嘅G點之上打轉。

「呀…」

直到我慢慢將手部移動嘅頻率提升到最高,凱詠終於忍唔住放聲叫咗一下,但又好快夾硬將自己嘅嘴合上。睇住佢忍得好辛苦,想叫又怕怕羞羞唔敢叫嘅狀態,又別有一番韻味。

我將手指拔出之後,重新爬到凱詠嘅上方,一邊親吻佢嘅嘴一邊將我哋嘅位置對掉。係我攤返落張床之後,就伸手去到隔離嘅床頭櫃諗住摷返嗰盒未開封嘅安全套岀嚟。

由於周圍嘅環境實在太黑,所以我都要摸下摸下咁搵返個櫃桶嘅手抽岀嚟,而我亦都有少少專登咁令到成個過程睇落更加論盡。

「啪!」櫃上嘅紙巾盒應聲倒地。

「哎吔,我真的看不到呀,可以就開這個燈嗎?」我指住床頭櫃上嘅一盞枱燈問。

「嗯。」

得到凱詠嘅允許之後,我終於如願以償,打破房間嘅漆黑。我「啪」着咗嗰盞床頭燈之後,見到凱詠竟然已經褪到落我胯下嘅位置standby。

原本我諗住佢唔鍾意我用口,所以佢都唔會用口幫我。點知下一秒佢已經自動波擘大口,準備用嘴巴包住係佢手中嘅事物。

雖然佢冇Rachel咁純熟嘅技巧,照顧好每一個神經細胞嘅感受,但睇住係昏暗嘅燈光下嘅凱詠都好盡力咁幫小臣臣進入戰鬥狀態,心中都難免有D興奮嘅感覺。

或者我同Rachel最欠缺嘅就係愛。係,係男人都想同樣靚身材正嘅女搞野,唔理有冇愛意係入邊。男人應該係兩性之中比較分得開性同愛嘅一方,但當你同自己愛嘅伴侶初次進行最親密嘅交流嘅時候,就算佢唔係呢個世界上最惹火嘅尤物,嗰種慢慢探索對方嘅床上習慣,慢慢認識對方,慢慢用身體同對方交流,又緊張又興奮又期待,感覺到大家開始互相配合,互相成為對方嘅另一半嗰種feel真係同求其搵個SP又唔同。

我知跟住實會有人話過多十年八載D老夫老妻就扑野扑到厭呀嗎,咁你又記唔記得你同你另一半嘅初夜?

開咗燈之後,我順利咁係櫃桶入邊拎咗嗰盒未開封嘅安全套岀嚟。

「你家裏長期有嗎?」凱詠用安76嘅專屬表情,抬起頭望住我問。

「不是呀,我特地買的。你看,還是新的!」我揸一揸手上啱啱拆岀嚟嘅膠紙包裝,整D「sap sap」聲岀嚟強調。

「真的!你不信的話一會你數一數呀。」我見凱詠仲係皺住眉頭於是講。

佢慢慢放低疑心,又重新耷低頭繼續佢口頭上嘅工作。我係紙盒入邊擰岀一個condom,拆開包裝,將之前有Rachel幫我做嘅野自己做返。

我將安全套帶上之後,凱詠就慢慢爬返上嚟。一如既往,我唔知凱詠係怕羞定係真係唔識喇,好多野佢都係好被動,乖乖地咁等我去帶領。

咁都好嘅,起碼證明佢平時係床上邊唔會係太放蕩嘅女仔呀。佢同Rachel唔同呀,齋happy嘅你梗係想佢咩都識,好好服侍喇。

做女朋友嘅,我唔求係處女而且乜都唔識都好煩嘅,但都唔好太多襟兄弟喇。大家慢慢摸索,慢慢配合對方嘅習慣同節奏,慢慢佢變得冇咁怕醜,然後搵到雙方最舒服嘅旋律就係最完美嘅過程。

我伸手捉住自己嘅下體等凱詠慢慢咁坐落嚟,係進入嘅一瞬間,你好明顯感覺到係比Rachel嘅溫暖同埋擠逼,但應該又未至於處女嘅?

講真,我自己有冇屌過處女都唔知喇,就算真係有都應該係十六七歲,幾年前嘅事,所以都好難去比較。再講呀,以凱詠咁嘅條件,佢又大我幾年,我話係處你都唔信喇。

凱詠身上仲係有D枷鎖咁樣,只係含蓄咁輕微前後蠕動。過咗一陣之後,我決定都係由我做返主導,慢慢上下移動我嘅下盤。

「um…」

隨住我加快速度,凱詠仍然係怕怕醜醜咁係到壓制住自己嘅叫聲。面容略為扭曲,咬緊下唇咁不時洩漏幾下「嗯」嘅聲音。

我為咗佢可以投入一D,可以放開身上嘅包袱同枷鎖,就坐起身,攬住佢嘅腰,同佢熱吻一番。希望透過親密嘅身體接觸,可以令佢放鬆一D。

我慢慢沿住佢嘅頸,開始往下輕吻,停留係佢心口嘅前面,再次用條脷挑逗一下頭先未睇清楚嘅乳房。我開始感覺到凱詠放鬆咗一D,少咗一D拘謹,因為佢都慢慢將雙手放到我嘅背後,緊緊咁抱實我,好好咁感受一下當下嘅快感。

我沿住凱詠嘅身體,將頭放返上佢嘅肩膊,大家互相倚附係對方耳仔嘅旁邊,開始將下盤運動嘅頻率提升到最高。

「嗯…呀!」

凱詠嘅手明顯比頭先用力,將我㩒住係佢嘅膊頭之上。我開始意識到剛才可能係因為凱詠知道我會望到佢,所以佢先冇咁放得開。

自從我哋轉到而家呢個pose,冇再有任何嘅眼神接觸之後,佢就好似少咗一份尷尬,開始係我耳邊放膽咁叫。冇再好似頭先咁,夾硬抑制住自己嘅感受。
加速
「呀!呀!」

或者佢開始意識到自己真係叫得太大聲,又重拾返一點嘅害羞。係我進岀佢身體嘅節奏提升到最高點之際,凱詠轉而用力咁吸啜我嘅膊頭。我唔知佢係專登咁做想去留低個記號,定係想用呢個方法去忍住自己嘅叫聲喇。

由於咁樣嘅體位俾到我下肢移動嘅空間其實相當有限,而且凱詠都唔係好識點樣就位,去騰空多D嘅位置俾我。見佢開始投入,我就將佢個人慢慢推後,等佢用雙手支撐住自己,頭部望住天花,俾返多D空位我哋嘅身體交合。

我都轉到同凱詠差唔多嘅姿勢,我哋就係床上形成一個V字,用手作為一個支撐點,開始猛擊佢嘅大髀內側。

「嗯!呀!呀!」

我望住凱詠抬起頭合埋眼咁開始真係投入係呢場運動之中。佢唔再抑制住自己,唔再表演得唔自然。我諗佢只係唔想俾我見到佢咁舒服嘅時候嘅呢個樣,硬係怕怕醜醜咁,但佢合埋眼投入係自己嘅世界之後,已經忘記咗我而家係望到佢嘅事實。

直到我一直支撐住自己嘅手開始有D攰,我諗凱詠應該會仲攰,因為係我抆岀自己嘅陰莖之後,佢馬上放開雙手,成個人向後攤咗係到。

我從床上跳落地下,行到去凱詠嘅身邊踎低,錫咗佢一啖。

「怎麼了?好累嗎?」

佢又重新變返怕怕醜醜嘅佢,唔敢回答甚至直視我,用雙手遮住塊面,然後坐返起身避開同我嘅眼神接觸。

我從後咁攬住凱詠,係佢嘅耳仔輕吻幾下,再慢慢錫落佢條頸到,然後將佢個人推前,狗仔式咁趴係床上。

我知我上次係話過唔鍾意呢個體位,但凱詠同Rachel都唔同,呢個係最好嘅角度俾我俯視住佢S字形,玲瓏浮凸嘅身材。佢纖細嘅腰顯得佢嘅下臀更加圓潤有肉,而且今次都始終係第一次,如果佢望唔到我會自在D嘅話,我都想俾D時間佢慢慢習慣下。

我用手去捉住凱詠嘅小蠻腰,鞏固住佢嘅身體,準備好嚟緊俾我大大力拍打佢嘅胯下。

「啪!呀!啪!呀!」

凱詠果然俾一開始放膽咗好多,隨住我每一次撞擊佢嘅大髀,佢都唔再忍住自己嘅快感,盡情咁釋放岀嚟。

反而有顧慮而分心嗰個竟然變咗我,係我哋最親密嘅交流接近高峰之際,我腦入邊唔知點解走過咗Charlie嘅身影。

如果佢到時嚟到瞓係呢張床上邊,知道我曾經係到做過D咩佢會點呢?

我諗佢點都唔敢相信係佢之前竟然已經有兩個女仔係同一個地方之上瞓過,甚至同我做過。

就係接近高潮嘅時候,個腦冇喇喇諗埋哂D咁嘅野。雖然下體嘅動作冇停到,但所有感官神經一下子又俾罪疚感蓋過咗。呢個作用比起我背哂乘數表,質數表,唱埋生日歌加起嚟都要強。

「這…這樣…好深…」

可能係我分心分得太勁,反而帶俾凱詠更多嘅快感。我俾佢叫一叫之後先至回返神,開始嘗試集中係眼前嘅事上邊,雖然都要D時間,但咁樣反而為我嘅表演帶嚟咗一點嘅加乘。

唔經唔覺凱詠已經完完全全咁投入咗,冇哂頭先嘅拘謹,盡情咁透過佢放蕩嘅聲線話俾我知佢有幾舒服。我見佢嘅手緊緊咁搲住張床單,抆到就嚟甩岀嚟咁滯,腳板又撐到行一行,頭先又講到咁深,我決定將頭先因為內疚而意外帶俾我嘅能力發揮到極致,唔轉體位喇!捉實凱詠嘅腰,用盡全身嘅力氣去抽插佢嘅陰道。

「呀!不行了!呀!」

唔係淨係佢,我都不行了。係我嘅龜頭中門大開,將入邊嘅精液通通噴哂岀嚟之後,我隨住我同凱詠嘅一下撞擊帶嚟嘅反彈向後褪咗幾步,將下肢從女方嘅體內掹岀。

凱詠應聲倒下,成個人攤咗係張床上邊。我就捱住身後嘅衣櫃,慢慢將急促嘅呼吸平復過嚟。呢個時候,我先發現自己因為長時間咁郁動身體而搞到成身汗。

係我抖順條氣之後,就行去枱面飲咗啖水,整理一下自己呢十分鐘咁混亂,高低起伏嘅思緒。

「你不先去洗一洗嗎?」我見凱詠用被包住自己於是問。

「你…你先去吧。」
「幹嘛了?」

我見佢奇奇怪怪咁,就行到去佢嘅身邊,拎開遮住佢面上嘅被鋪問。

「洗一洗吧,髒呀。」我續道。
「我知道,我會去的,你先去吧。」
「一起去呀。」我拖住佢嘅手講。

「不要不要,你先去吧,求你了。」
「你幹嘛了?奇奇怪怪的。」

「我…我腿軟了…你就讓我先休息一下。」

凱詠怕怕醜醜咁,匿返入張被到細細聲講。

「噗哧!有這麼舒服嗎?」我忍唔住笑咗岀嚟,對自己嘅能力感到有D驚訝。

「你呀!都不…射又不停下來。」凱詠打我大髀一下講。

「沒辦法囉,誰叫我太強了!那你舒服嗎?」

我當然唔會話俾佢聽係咩原因令到我咁持久喇。

「不要說廢話!快去洗!」凱詠將我推開道。
含苞待放嘅凱詠
同上次一樣 甜位我唔斬開喇 唔係又被人燒我春袋㗎喇

今日一次過岀哂兩日嘅文 聽日休息一天 星期日再見喇
硬係覺得台妹唔係單純怕醜
都唔一定嘅咁冇可能個個都咁open
可能是有鳩的
牙臣係0仔
做咩事…樓上冷靜D

之後都有開返床頭燈嘅 純粹第一次凱詠真係比較怕醜啫
點會唔得
幾個女仔同時msg hi你都會同時同佢地傾計啦
係睇下有冇心機經營姐
我都認同嘅 呀臣就係最好嘅例子

但如果你真係好愛好愛一個人 個心係咪會容不下第二個人呢?

掉返轉咁講 如果你鍾意得第二個 係咪又代表你愛第一個愛極都有限呢?

呢D可能係冇答案嘅問題 可能對每個人嚟講都唔同
一日冇岀文 個post沉底咁滯

樓主自推一下 希望有多D新人入嚟

今晚會繼續岀文!
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞