[D384-] 抗俄衛國 154: 俄羅斯炮灰無聞, 烏克蘭英雄挽歌

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
, 俄中伊朗人革聯軍演, 邪惡軸心初步形成.
應該係唔想過火所以唔用導彈打
BTW, 南美洲各國表示: 3次世界大戰都唔關我哋事

中非, 南非自己異獸戰, 有得搞. 第三次世界大戰的樂土 = 南美洲.
臨完場就會有好多勝利球迷
其實南非嗰啲仲想食兩個茶禮.
南美洲, 南非果D地方係想靜靜地贏, 仲有出面世界班痴線佬打還打, 唔好搞/煩9我哋

真正想喺3次避世, 計來計去係得南美洲, 全世界都冇興趣理佢哋, 佢哋亦冇乜興趣想理外面世界的事情.
臨完場就會有好多勝利球迷
其實南非嗰啲仲想食兩個茶禮.
果d其實都冇咩影響力, 當然唔會走出黎企邊
南美洲, 南非果D地方係想靜靜地贏, 仲有出面世界班痴線佬打還打, 唔好搞/煩9我哋

真正想喺3戰搵個世外桃源避世, 計來計去係得南美洲, 全世界都冇興趣理佢哋, 佢哋亦冇乜興趣想理外面世界的事情.
靜靜雞話你知, 如果佢地肯身體力行支持美國佬,
日後實有回報.
其實好多國家,都一聲不出地靜靜雞塞武器彈藥俾烏克蘭。

為善不需他人知,只要接受者收到,用得著就夠啦。
南非我諗佢地唔會
睇下會唔會搞聯合軍演走私武器畀俄仔
https://twitter.com/new27brigade/status/1636150501468438529?t=XbwUZNCAl3A2_zuTCWIO0A&s=19

撞落佐無人機,卻招惹美軍軍艦進入黑海

普京係唔係想同美軍打海戰先
https://youtu.be/ONtxtkvWpdU

本日Reporting from Ukraine:Bakhmut搞唔掂,就喺阿卡迪夫卡以北開個新突破口。

基本上都係大家鬥人鬥資源多。
派一個航母戰鬥群入去護衛打撈工作
唔好漏咗金仔呀
未必,如果軸心想大膽到直接搞美國本土,隨時會打美國後花園-南美洲主意
派一個航母戰鬥群開圖
難,美國佬嚴防後花園出事,二戰時期幾乎成個中南美都係軍人獨裁又親納粹,希特拉有考慮過晌墨西哥部署德軍,必要時直接攻美國本土 ,只不過美國佬警告墨西哥真係同納粹合作會先發制人攻佔墨西哥先冇實行
南美一來冇實力,二來冇工業水平做大國,本來巴西阿根廷有機會做南美的超級大國,但自已搞死自已經濟
巴打有時間講下. 南美真係唔識.
土耳其係北約成員
冇得唔做
美俄戰艦一搶機交火就大鑊
經過古巴導彈危機柒咗一鑊,美國唔會再犯同樣既錯誤
認真如果爆發第三次世界大戰,最安全既地方真係巴西同阿根廷 (紐西蘭都可以考慮)
要面姐

而且唔一定係撞
有可能係靠倒油/氣流去整跌佢
南極唔係安全啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞