作為一個移英撚,我最憎就係移英撚

826 回覆
2101 Like 315 Dislike
大把在英港人好似樓主一樣, 硬係睇香港人唔順眼, 做乜都錯
大家做好自己
你就算咁講
5毛都話你背棄手足又咪笑9你係安全地方抗爭
好多香港人係好衰
但亦都好多好好
人生在世,要憑自己嘅經驗閱歷去認識人
個人經驗
親戚可能搵你笨
係巴士上識的香港中年女人
好杖義幫助新到嘅我們
無私無目的
移英仲分2021 2022 2023 同埋再早果啲果班
睇標題本身想負評
睇埋內文正評左
樓主加油

後期移英 2021 後 真係大部分都黎退休咁
仲煩撚過pensioner
除咗樓主個Screenshot, 我真係睇唔到港人有幾唔飲水思源, 721 831 出黎一家大細出黎嗰D唔係香港人? 使唔使日日係WHATSAPP GROUP每句開頭都要感恩先
沒營養沒建設性廢文
加拿大過黎揮個手
玩ai玩上腦?啲冇腦既傻西就係你呢啲啦 最終失去埋思考能力
走難手足respect

後期移英真係好多仆街
真人見唔少
話黃世澤評論係戇鳩你因住入佢個5毛list
手足不割,你負責入冊我地去打國際跣
即係BNO Visa係習近平同人大爭取返嚟
呢d高質post
將所有移英人撚 用年份黎無腦分化
既吸眼球 又俾到留港人食花生
又幫到一堆5毛維生
3贏
我都幾肯定9成BNO VISA嘅人唔係因為畀人拉過先急住走,呢班人無急住走嘅必要,所以係稱唔上走難,何況佢哋仲會喺無風險情況下不斷往返香港,其實只係普普通通嘅移民
早人二年就嫌棄人

有啲早你廿年既都未嫌棄你
Screenshot對話條友都on9
bno visa關佢撚事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞