作為一個移英撚,我最憎就係移英撚

826 回覆
2101 Like 315 Dislike
蘋果智能手機
想改幾多次名?
因為佢哋知道香港人普遍因為受舊英式精英主義教育模式教育(英國人早已唾棄),普遍保守到英國現今冇人有,所以極大可能投tory

利申: 香港人咁L鍾意分化,做移英港人投Labour,唔畀其他香港人鬧都diu 7你係traitor (叛徒)啦,會話你唔「知足」
利申: 非左膠,本人係反共左翼
但仲有班友話仲係好平
唔應該呻
係倫敦買到嘅日本零食啊,急凍野啊,調味料同麵都係個2,3間批發商入,結果就係間間中日韓超賣嘅日本野係差唔多係一樣嘅。無人諗住入其他貨,真心晒咗個貿易協定。
撐你呀
最乞人憎,尤其是係班中年撚 係香港賣左層樓 過英國買幾間,話就話幫香港人 收皮啦食人血 搞到班後生仔諗住轉個地方好好地生活 都變成香港咁樣
喺連登踩移英撚=五毛/港共pr

樓主小心啲
投票係要揀對社會有利,做到嘢嘅人
Tory玩爛咗都仲繼續投佢真係講唔過
唔通因為佢出左BNO visa就呢世都要投佢咩
第一日見識香港人?
買樓都得罪你?
有句說話 我驚係到講大家唔高興 我黎到英國已經 達到目的 個d咩手足?仲講黃藍? 關我撚事咩現實就係咁 只不過係d傻黃仲係唔肯面對現實
大部分上代香港人都係咁 唔好期待 好多好濕鳩架

2021啲移英撚先食人血饅頭最多
買樓唔係得罪我 炒樓先得罪我
可以留返大灣區買呀麻 洗鬼過去英國買平樓咩
腥港人搶貴晒啲樓繼續入金買多啲啦
不能同意更多
樓價跌緊喎
英國咁大
得嗰十幾廿萬人點炒得起呀
自己無得移民時個個都好死硬咁話移民唔會揀有華人賤種既地方,
到人地派pr時就話你揀得點解我唔揀得成班藤壺咁痴埋一堆
樓價升個陣你唔講既
你香港一層可以買人地3間屋
Amnesty?
電影音樂等可以保留

茶餐廳就算啦 快餐速食 飲食界中嘅屎
其他人先到先得買到佢買唔到,
就屌人係蝗蟲
Tories must go? 之後比工黨狂加福利比班垃圾

總之邊個話加稅加福利就唔投佢
我都想
岩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞