作為一個移英撚,我最憎就係移英撚

826 回覆
2101 Like 315 Dislike
咁撚得閒日日同你去 tesco 屌你香港買餸都唔會一日一日買啦 攞個雪櫃嚟把撚
收嗲啦,屌你老味戇撚鳩買特價都俾人屌去冰島使唔使死全家?
我識既係一星期最多去兩次,唔會日日買
冇理咁得閒係度鬧人
果丁咁多VISA錢, 邊度COVER到英政府行政費
送比你都唔珍惜,英政府係要奴(勞)動人口同埋資金

如果制裁中國,入唔到中國貨, 可能7-8成貨加價一倍都唔只,暴動都似

凡事要諗好多方面, 唔係正義就可能乜都做

1997年前果10年, 除咗8964, 中共好多著數比香港人,大把人熱鬧慶回歸,公投咗你輸得心服口服TIM AR。我諗呢個都係英國當年留一手先唔攪公投。另外公投留英都大鑊,又要同中共敵對
你覺得d鬼佬會好鍾意你?
收皮啦
咩冇理?
樓主好慘
中國人最鐘意撚化自己人
樓主威啦 香港01 認證
差別咪在於樓豬係 2021來, 所以 2021果班就係最好, 其他人就係賤種唔應該用到5+1

其實樓豬D 屌D野好多都有道理, 但用入境年份而唔係用行為做區分
足證樓豬只係支那種一名
又想改寫歷史
中英談判之前,邊個上聯合國將香港由殖民地名單中移除,等香港冇自決權?
從來驚輸唔想香港公投自決嘅都係支那
「藍黃都係戇鳩」?

咁你係乜?
原因係一句半句說話唔啱聽就比人不斷批鬥

但去咗英國都冇人敢批鬥英國藍人

一定要係藍黃?
你弱智定點?
講唔出自己係乜先弱智呀,loser
triggered?
嬲撚到你
係呢度講做乜
有冇 起底 / 寄信佢去返工果度 / 私鳥Windanz先?
如果有國際批鬥大賽香港人贏撚梗
其實有,曾經有條藍人(人哋問佢721睇法佢含糊以對)開咗個post叫人做義工幫佢曼城間屋裝修講到畀機會人學嘢。不過去到英國嘅藍人身有屎,大多都唔敢出聲。
呢度唔多囉 一家四口嘅話 一個星期唔駛都食晒啦
原本住響度嘅根本覺得你地全部都一鳩樣
未有bno visa 前根本就會打招呼,因為真係少嘛
但呢幾年一車車咁黎,週街都係打咩招呼呀

新黎嘅咩人都有,但大部份都冇響外國生活過嘅經驗,呢一種人以前係極少見嘅,所以你地全部都係一鳩樣
魚頭 英國人唔買
亦唔識整
真心唔明樓主條傻西屌咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞