作為一個移英撚,我最憎就係移英撚

826 回覆
2101 Like 315 Dislike
邊度死咗10幾個人?
咩叫2021年嘅移英撚
唔太明
人血饅頭解乜都唔知就google 吓先啦

除非你想講你唔理解啲人點解19年要咁做
是你老母咩 你#151明明俾多個機會你兜都唔係咁講
Ching你又咩學歷咁把炮呀
佢成篇文屌得最大聲最長就係屌人買平貨,粗體大字
搞到我差D覺得佢買唔到先咁嬲
70後屌80後
80後屌90後
如此類推
#151再屌多次po埋圖
#152話自己唔係屌人買黃label
精神分裂
返大彎區咪岩你生活囉
好多時邊班撚樣衝出嚟認叻就係仆街
手足價7.21真心顛
拎完passport真係唔介意,有好路數記住介紹下
身為移英撚好認同你
好多香港人帶自己既習慣同態度黎
完全無諗過入鄉隨俗,同當年自由行一模一樣!
好多人係為左生意先去結識人入group
做任何事都有目的
一見到有生意人話香港人幫香港人真係要小心啲
的確好撚多閪人
做好自己本分
對得住自己就好
加油
連扮都唔扮
英國而家8點咋
咁快失蹤
又唔好咁講正因為咁, 我遇到正常嘅香港人就會珍惜多啲
我覺得你講得好啱,首先BNO5+1真係用條命換返黎,哩個係事實。過到黎,shares文宣好多時都冇人理,唔緊要,我當生活迫人,遲下再講,起碼不斷我都講,唔知有冇人睇都好。眼見好多藍屍過黎,但更加多港豬一車車咁走黎,有時唔知佢哋咩心態,講飲講食同點嘆世界,以為幾千萬未開頭,原來屌你都冇錢既,又唔搵野做,聽講最近一大批諗住回流,都唔知當初過嚟做乜9!
一聽到話幫香港人全部都係騙徒黎!
我係屌人掃晒黃label
同樣係屌人淨係掛住掃黃label而唔理香港事
兩者冇衝突喎

同埋咁執著自由市場合情合理合法,咪繼續咬住我句掃平貨,反正我就係講緊你哋呢班,從來都唔為其他人諗,本住無人話唔得就乜都做到盡嘅香港人
唔屌得,如果佢食得哂。而且就算食唔哂,屌都係屌佢浪費食物而唔關特價

留返啲黃label俾真正窮到需要靠特價貨嚟維生嘅人去買
係一種常識嚟

呢個唔撚係常識呀屌你老母,你邊隻屎眼見到人話特價貨係為左接濟窮人? 搞清楚啦傻鳩
呢個世界唔係圍住你轉,唔係你既諗法就等於常識嫁

屌得你咁大聲係因為你都影衰香港人呀
我人生冇你咁孤單啦,我冇需要亦唔值得為咗秒覆人或者互屌而24小時mon住連登
其實有人想做返香港人生意有咩問題?
如果佢唔係偷呃拐騙 冇7.21蛋糕嗰啲濕鳩野 有咩問題?入group 宣傳又唔得呀?
有樣野我諗咗好耐都唔明 點解香港人咁驚比香港人賺佢錢 你唔幫襯佢都會幫襯第二個 咪又係比錢人賺 你覺得唔值嘅最多咪唔幫襯 洗唔洗咁驚
唔通你喺香港消費啲鋪頭唔係香港人開嘅
上面幅圖黃標貨品係誇張
真係有香港人買到大量黃標貨品攞滿足感多過實際需要
英國人一般都係買即日所需
咁居民救火, 無幫手救火嘅居民搬屋都無做錯事, 點解要比同樣搬咗屋嘅批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞