NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
講真 話LBJ冇第二啲人一定係唔撚識波
無論佢幾閪幾黑人憎都好 以佢嘅榮譽同數數據 史二個位根本好穩陣
條友帶住07 15 18年嗰三隊垃圾都碌到入決賽 MJ都未必做到啦屌 如果冇金州勇士依隊外掛隊 邊個係goat都仲好難講
你咁計 仲有好多都比curry/勇士 影響哂
快攻三分 以前無人咁做 一射比教練屌到仆街
守波 而家隊隊都識all switch
protenical
我無話唔關事喎

不嬲MJ PIPPEB RODMEN全世界都知啦

文字上你地誤會姐

我講緊last shot個種最後階段自己搞掂喎
笑撚死 有個尾刀撚 學人講籃球
老實講 我覺得更高

你估LBJ依家唔撚驚呀

拎到411又好 同年代有個當家球星 歷史三分王以核心拎多過冠比佢 點撚樣GOAT呀仲
中間得湖人停賽?得湖人唔使打主客場?得湖人可以回氣?隊友健康都有罪?可能當時你冇睇曬咁多場 當年6場finals 有4場Rondo得個位數字得分 當然佢控球穩 食腦 但係真係得g6叫做爆一爆 比你講到靠曬佢咁
其實Lbj職業生涯算黑仔
明就明
佢playoff一樣有game winner喎YouTube search下好難?

Mj定lbj第一本身就好難定奪,純粹睇唔明呢啲雙重標準姐
即係而家兩個都有試過game winner, 同時兩個都有交俾人game winner, 咁點解mj交波就係人哋空晒顧大局,lbj就係怯?
傳比Steve kerr嗰球就空曬靚傳
Lbj就就抌炸彈?
咁你講撚曬啦
好多人唔知MJ最恐怖嘅地方
係佢係最巔峰嘅時候退落嚟
走去打兩年棒球再返黎拎多三冠
Raptors嗰場佢係咪瞓咗冇睇
係你睇法咪雙標囉

調返轉問 你有無睇過MJ打先

2016 有可能MJ唔係處理irving個球三分?

會有第二個人可以係MJ手拎住個波去做單打?

咁LBJ真係好偉大,好相信隊友 最關鍵一擊自己唔射俾人射
邊個唔知
冇記錯的話 lbj絕殺最多喎
唔好咁多印象流啦
咪就係,又話咩組團,你班友有好工咪又係會轉
喺商業社會講忠誠根本係自己打飛機自high
最大利益唔知係咪
貼住三分線個d射波可能係

但係半場已經起手個d 歷史上都未見過有人做到

你可以話個氣氛令人唔做

個陣興內線 中距

但的確無人做

佢真係準到咁 無辦法

回啦撚樣
再舊嗰d 唔識
MJ >>> TD > FOJ > kobe
補埋link

https://youtu.be/Gr3ezm4ZNjY

睇下條友點覆
習近平總書記
18年真係好勁 一人球隊唔組外掛都真係未必夠佢打
自己帶隊final都冇試過
根本啲人就係將對mj嘅情懷射咗落佢到
LETHANOS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞