NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
真心膠?
都唔夠全能?
再者有一年DPOY其實james都係有力競爭者
佢心目中個數
冇話LBJ唔全能 不過比較之下有個神係佢上面
咁每年All star嘅票數係咪都應該納入討論?

如果實實在在嘅成就已經有明顯分野 影響力呢啲咁模糊嘅嘢拎出嚟比較歷史地位仲有說服力咩?你話如果係伯仲之間就話啫 例如我呢一刻諗到嘅Iverson同Harden 咁我覺得你講影響力可能有得拗嘅
認真, lbj出個陣 個鳩個都去做尖玩坦克打法

之後curry出咪又係個個三分

有一期dirk champ咪又係無啦啦有人玩金女雞獨立

但著有色籃球鞋,nike開始係籃球上興起,開始飛人傳統,打波食香口交,fade away 呢啲就一定會見到
KD + Westbrook 都差啲贏啦,係人都知呢隊嘢當年一入季後賽就柒到仆街
唔好講啲咩有力競爭者 有就有 冇就冇

總之MJ有6冠6FMVP 5MVP 1DPOY
LBJ 444
TD 532
Shaq 431
Kobe 521
Bird 323

Etc 就係咁
痴線...盲反依家吹到mj 全能過lbj
我覺得lbj 就係抱團令佢歴史地位差左
講全能 magic 真係全能過foj
咩叫做抱團先
唔會, 返騎士幫母會已經救續左
其實最傷係PRIME果陣撞中宇宙勇 5星戰隊
如果唔係拎到5,6冠, 再加埋逆轉1-3, 又幫3個城市CHAMP 呢D都好傳奇
睇班占粉針住邊個狂打
就知果個人係騎住占
咁唔通美斯粉針住朗粉狂打就代表C朗騎住美斯咩
美斯粉無乜針啦 係牙朗強行雙嬌
老嘢一講mj宜啲遠古就打曬雞血,勁興奮
唔洗針啦 比天收左
仲死撐
所以佢地好憎Curry
連上年 champ 左都仲可以話超越KD再講
返屋企含撚啦
睇班高比粉針住邊個狂打
就知果個人係騎住高比
kobe有冇機會有歷史Top 10 ?
根本就係goat
唔中意佢既人打把藉口講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞