NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
Kobe AI
我覺得個影響力係完全唔同
你睇街場就知
以前個個都fade away單打 藍板自傳 crossover
Lebron有咩係有人學?
3分百份比, JAMES仲高過MJ同KOBE, 咁證明咩
垃圾James永遠俾Kobe 騎住
呢年LBJ 輸過 之後啲final 就冇隱形過
不過Dirk 個年又真係好勁
我唔夠膽話 LBJ 唔係靠身體打波
不過你話歷史球星唔靠身體都進入到 Top 10 討論
我諗得 curry 一個
早死個方面?
Jabbar有Oscar Robinson
Magic有James Worthy Jabbar
Bird有Kevin McHale
馬刺GDP
Curry 宇宙勇
Oneal 搭過Penney Kobe Wade
Kobe有 Oneal + 0304年F4 + Pau Gasol

上面呢啲就一人之力 得Lbj先係組隊
三分命中率有34.6%巴打都笑死
kobe得32.9%係咪可以笑撚到你翻生?
你唔洗回我, 你回上面條柒頭就OK, 係佢話JAMES只係靠身體打波

我只係話JAMES後期開發哂, 唔只係靠身體打波
千禧年代 Kobe 先係組隊先驅
KD 都係政敬佢
冇佢既身體質素你點學
嗰年都黑哨
有冇片睇
笑到kobe翻生
O’Neal 係湖人育成
曼巴精神 = 組隊精神
Irving 見 Love 收收地皮
即轉 BOS 組宇宙綠
見佢地唔認自己係大佬即轉 BKN 組宇宙網
宜家再去投靠 準MVP Doncic 組宇宙牛
Jabber同MJ 都可討論下
另外兩件根本同LBJ唔係同水平
想睇 ching 戰斧入樽
學嚟睇睇
得把口講 咁簡單唔見你做到
上年先入all start
仲要比人笑佢網上拉票先入
係狼一直被人笑水貨,18分養生

咁都算「巨頭」
我剩係講我識既年代, 太久遠我唔楚
但係都應該勁多人勁過佢
講成就佢同MJ無得比
講受歡迎我唔覺得比KB高
講全盛期身體質素我覺得ONEAL一定爆硬佢
講過人有AI
講全面有MAGIC/BIRD

或者有人覺得我貴古賤今, 但係我覺得LBJ真係比唔上上面果堆人
Kobe 條撚樣組隊組到 NBA 都睇唔過眼
唔比 CP3 去 LA

點知條撚樣死都要組
搞埋 Prime 猴返嚟
真係唔要面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞