NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
咁無計 佢個打法令佢無其餘兩個咁有影響力
就係咁現實
唔洗咁嬲喎
事實係靠隊友唔等同組團
MJ 靠 Pippen
Kobe 靠 O'Neal
Curry 靠 Thompson
有咩問題?
一人籃球永遠唔會贏到冠

你唯一可以講嘅咪組團
仲有咩 point

不嬲都講緊 MJ 又唔可以拉落 MJ 度
熱火占低位效率應該歷史top 5
傳奇球星,連罰球都搞唔掂就食屎啦
佢又唔係Oneal 咁樣Oneal 罰球柒但無人屌,都係因為佢籃底拎分重有效率過罰球,rbj 又唔係可以癲到咁
想知佢射幾多球3分
Howard 射入一球3分都100%
你咪睇下 lbj 同 oneal
advanced stat 邊個高啲囉
印象流有撚用咩
打鐵王中霸
低位效率關天龍八步上籃同footwork差有乜關係?
MJ應該無邊個超越到

LBJ我唔鐘意佢都覺得佢好勁 但超越唔到MJ啦

最起碼2個三連冠已經無人能及
未計佢係中途唔打再返黎
又好難射得多過kobe既
場場波都咁樣浪射法
如何才算傳奇球星

1. 你只能用 footwork fake 走所有防守球員再得分 否則唔計

歡迎繼續
笑死..你試下用依個roster 用咁多年既final matchup roster比先啦
入到final 還神啦大佬
你又睇下邊個stat 高d同統治力高d
事實係Rbj 無罰球,d人會屌佢; Oneal無罰球,d人想屌,但無得屌,因為佢籃底拎2分重輕鬆
er...睇左
rmbj屌打

夠唔夠多傻西kobe都係得1827球
fmvp得個一個就收翻埋啦
超左kobe先再諗lbj啦
係撚佢阻咩 入到final防守黑洞都算
得分冇左一半 係佢阻就拎左幾個fmvp啦
Rbj射3分得啖笑
咁你拎34.6%嚟打飛機有鬼用佢3分真係唔掂就認咗佢啦用%講,howard勁d
仲死撐 好柒lbj三分出手仲多過kobe呀
curry 要超越嘅係 KD
你唔好spin 啦比人講中就spin rbj 球迷
其實唔知你講中左啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞