NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
其實點解MJ咁難超越

00後,唔係咁清楚
你岩,尤其你呢種垃圾亞洲仔連打籃球既資格都冇,岩唔岩聽
Curry 自己落手落腳做? 咁FOJ真係有擔當
為左攞冠軍呢d下欄野都做埋,真漢子
係 扔比人做光彩啲
偽君子到 冇改錯名 左膠死全家
你死全家未
o你有冇睇我上面講咩
小城市冇娛樂完全冇吸引力 吸到星
垃圾管理層冇眼光 揀唔中潛力新人

bulls =有眼光既管理層用 8 pick, Olden Polynice, and future draft pick options 換pippen 返黎
pippen 雖然一開頭唔勁但衰極都5 overall pick 身體質素個D呃唔到人
球員勁唔勁係睇ceiling(potential),,
然後就睇佢努力reach唔reach到自己ceiling <<依樣MJ同教練團同phil jackson係幫到手

但如果好似舊時騎 木狼 nyk 山貓咁呢細城市連管理層都垃圾級咁點搞?
mj都係第7年先冠炸

cav買人都冇心買?
Ilgauskas, Mo Williams, Jamison Ben, Wallace
哩d原來係垃圾黎?
其實同香港D印象流講籃球波經好撚無癮, 主觀到, 拎哂數據出黎又不停搬龍門, 呢方面台仔真係高層次好多, 唉
純粹試吓畀definition
「利用身體優勢先做到嘅動作取勝」
好心高比呢D強姦犯就收返埋啦
MJ 帶呢堆人一早奪左冠
全部比佢帶到 all star 等級
MJ 彈跳 Core 屈到空中做兩三個動作唔計
純技術
你班foj粉咪撚講到組團組撚到明星隊咁撚樣係等同靠隊友啦
好撚嘔心
邊隻字話一樣/等同?
打稻草人冇用架喎

再者我唔覺完約走人有咩問題
就係呢啲學唔到嘅野所以影響唔到人地
大家都係得個睇字
AI跨過lue就係型 係經典
lbj跨過green就變肉鳩酸
你條撚樣講唔撚掂又拉去MJ度
你話呢堆人勁吖嘛
依你邏輯陳述你認為嘅事實出嚟比大家睇下你幾弱智姐
nba 契仔
巴打係咪可以罰球線入樽 mj式上籃拉兩三個假動作想幫你含
收撚皮啦你條on9仔

講到組團組撚到明星隊咁撚樣係等同靠隊友
就話邊隻字話一樣/等同?
話我打稻草人冇用

一邊唔夠講自己打稻草人拉去MJ度
笑死,佢練好footwork,唔好再走步上籃先算啦,傳奇球星
如果唔係淨講球場內,計埋商業價值嘅話應該得MJ一個
mj final進攻犯規變絕殺唔計?
curry改變左成個nba打法 變左射三分主導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞