NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
當年決賽黑哨
無 的的確確歷史第一
其實lebron fans已經承認咗MJ係goat
lebron 只係第二,但係一定高過kobe
唔明傻鳩kobe fans喺度嘈乜
夾硬屈人認第一搵嘢嘈
奧拉祖雲第一冠我覺得算係一己之力
真?
其實左排右排
LBJ都一定係前5喎
覆緊我但係覆緊我
狗鼻狗特別on9
詹士唔係遇到宇宙勇、宇宙刺、宇宙牛,一早十冠了
公道講雖然刺都勁
但只有勇士先可以叫宇宙勇
14 Final前比較多人覺得熱火會三連霸 始終GDP又老一歲 不過點估到啲角色球員都打得咁好 Danny Green, Diaw, Mills, Splitter, Belinelli全部都有貨交 當然最重要仲有Kawhi爆發啦
LBJ係好勁
副body係天造之物
紀錄就破硬
但係真心respect唔起
當年轉會抱團仲要搞咁多drama
始終都係輸心態
要講嘅我會揀Curry MJ O’neal
始終呢幾位都係改變左籃球比賽生態
徐遠成屌打啦
廢鳩西決就應該比人停賽啦,踢左兩次adam春袋,一早要比人停啦仲放廢鳩出黎同雷霆搶7
講歷史地位佢top2,3都講得過去
始終有相對應嘅數據同榮譽
但影響力就未到mj,curry果皮
不嬲個定律係:
一輪遊=隊波未ready去爭標
入final輸=choked
On9
隊波第一輪輸就唔關Jordan 事
係final 蠃就佢帶隊?
Oneal 勁到要nba改規則 如果唔係根本守唔到佢
總有班盲反話佢連top 10 都冇衰撚過kobe
不過算啦.. 佢地點講都冇用...
佢既地位退休後應該就係all time top 2 no doubt..
100分唔係Bill Russel
Bill Russel嘅實力俾歷史前五十佢都偷笑
黑人恰成班唔識打波嘅白人兼職球員
都仲可以命中率低過50%
放到黎而家睇只不過係Andre Drummond 之流
講真lbj一定top5內
話佢top10都冇一係盲反
一係就唔識睇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞