NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
真係要講成就
我覺得得3 peat 仲有得拗下
其他咩3分王 咩得分王 助攻王
甚至不如一個Mvp
MJ呢座山太高 只可接近 難以超越
宇宙勇
最重要係魔術比唔到佢要嘅薪酬同埋搞咗個球迷投票激嬲咗Shaq
GOAT點會成日轉隊
小心講野呀, JORDAN都轉過去巫師
siu4 go on another team
呢隊嘢當年季後賽真係打到屎咁
其實有一年都可以拎fmvp,贏咗三場叫糊後,因傷打唔到最後嗰場,本身數據佢最好係會佢拎
佢根本係歷史第二
呢位Ching 講到冇嘢好講就話奶共,基本上嗰個場下都有黑新聞㗎啦,kobe有強姦案,mj出面有私生子,不過你講呢d 影響唔到佢地係籃球壇嘅排名㗎喎, 想請問Ching
考試係咪經常離題? 講埋d唔相關嘅嘢
而家好似係你唔抵得人地好咋喎 係咪你應該冷靜d啊?
最晚期嗰一兩年, 佢係巫師嘅老細見啲細搞唔掂, 老細自己落場, 重要得分每場都好似仲有二三十, 嗰陣時佢寧願打golf, 籃球對佢嚟講已經冇曬吸引
佢係巫師復出就好似廢老開演唱會賣回憶 唔係有佢係到隊波零吸引力搵鬼去睇, 唔通靠咸美頓來谷票房

個兩年得兩樣野最有印象, 一樣係有場佢攞唔夠十分俾人串, 第二場佢就攞成40分 第二樣就係佢最尾次ALL STAR 俾條傻鳩敗左佢個MVP
謝美奧尼爾
碌大隻眼睇下個topic先啦
依家係討論緊歷史地位,唔係討論緊邊個最值得人鍾意
識唔識字?

數據唔代表一切
但歷史地位係講實力講榮譽,唔係講邊個最努力,邊個最熱情
碌大你個屎眼睇清楚。我覆緊你?dllm我話自己感覺關你L事,唔啱就死L開啦
咁都要 curry帶起3分個熱潮先得既
如果佢係渣就冇人跟佢啦
唔會超越到MJ啦
因為佢大部份時間都係東岸,當年西強東弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞