NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
咁 Gasol O'Neal 係咪潮人育成
唔係即係組隊啦
歷史地位近代應該得 mj 同 Kobe
遠就 bird magic bill Russell
客觀數據擺係眼前
啲老屎忽係鍾意印象流 唔願接受現實
咁我問你如果你畀細球會pick中
小城市冇娛樂完全冇吸引力 吸到星
垃圾管理層冇眼光 揀唔中潛力新人

咁你可以點? 騎士1.0 廢老畀左好多年時間騎士喇
你上面講個幾隊 唔係大城市 就本身管理層教練團隊好有料

Mj Kobe 畀舊時騎 木狼 nyk 山貓 依啲城市pick 中睇下
結果點
Duncan Oneal
仲要決賽比人橫掃出局
點黑都唔夠 黑哨先驅潮人
黑走Kings 咁黑
呢個 Series 都係致敬 Kobe

加上勇士黑完 OKC 同 馬刺
只能說大家都黑 公平嘅
即係組隊啦
組隊方式唔同就唔叫組隊

櫃員機入數同櫃台入數唔係入數?
老實講如果lbj一路唔走
最後最多只會係第2個狼王
要佢繼續等根本係on9…
個個好似 Kobe 咁厚面皮
自己唔減薪
要人地減薪嚟組隊咩
Mj 3分唔夠 curry 準
籃底命中又冇Oneal 咁高
搶籃板又唔夠奧拉祖雲勁
罰球又冇Nash 咁準
傳波偷波又冇Stockton 咁勁
冠軍又唔夠bill Russell 多
Oneal Howard Marlone 幾時係潮人育成
吸嘢吸上腦?
呢件防守黑洞就抵撚死la
除左Irving嗰球 其他幾球都係衰自己on9
mark啲唔mark啲 但又真係有contact
怪得邊個
green自己eq低又係黑哨
MJ Kobe 38歲唔知去左邊
打鳩人禁賽都叫黑哨
咁今年 NBA 都幾多黑哨
俾左7年俾騎士真心仁至義盡
個個心中都有個GOAT,
無話唔係
Draft番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞