NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
廢到十次決賽四次冠軍四次fmvp
all time scoring leader好酸好嬲好嬲
97總決賽都有
人地話foj帶隊好勁 又多ast
雖然計數據 我覺得西書全能d勁d
騎果陣退化到角色球員都可以拎黎講, 犀利
其實MJ 好少柒嘢,但Lbj偶爾都會發生
同埋我覺得Mj每每最關鍵時刻佢就會挺身而出,好少大賽失準
irving 個球其實同kerr 個球一樣都可以話係戰術
但ray allen 個球三分就..........
37歲都拎黎講 唔講佢38歲打30零場收埋山?
唔好咁肉酸啦, 話騎士SHAQ幫到占士手, 真係未撚聽過
即係生得早過lbj?
其實係 就好似美斯點勁都唔會超越到球王比利咁
就算渣巴以前總得分王 6MVP 6champ 大家都認為MJ先係GOAT啦
Oneal 自己都話lbj係goat ,lbj > mj
算吧啦
對馬刺一勝兩負,贏嗰一次靠kawhi 炒罰球+Ray Allen救世,輸嗰兩次都係俾人打爆
唔計?
睇睇數據
成20年嘅 常規季候賽贏輸數
從來無人吹過kareem 得分王,乜嘢到lbj手上都會變goat,啲marketing 手段同牙朗一模一樣
夾硬加Kobe 入去
班三姓家奴會hang機架
你咁講咁同歲嘅字母仲勁啦,如果佢學lbj抱團、刷數據,仲得了嘅
其實係 如果curry拎多一兩個冠軍+final MVP真係會過到foj頭
點實唔係
冇Fmvp 就係冇得比
唔係高比都5個核心冠
點解地位都去唔到top5
兩次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞