NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
佢指pippen 無指Kerr

同埋個球都係MJ分出去 見人空晒

仲有九成自己射

LBJ就九成俾人射 自己淆底

為左捧佢 咪長播佢block人個球

Irving自己crossover射

Ray個球龍王搶俾佢射

同LBJ完全唔關事

呢個係一直以嚟佢俾人印象

MJ長期自己搞掂 一球半球分出去俾人射咪係能傳能射

佢球球俾人射咪俾人覺得佢唔係killer

就係咁簡單
當 Pippen同Rodman 冇到 先唔講Toni Kukoc入選左Hof
咁你覺得無lbj全場既表現,你講嗰兩球會唔會發生?
咁我頭先都講 籃球打五個 邊會一個打晒

正如有人話LBJ全能

全能都唔會打晒啦 咪一樣4勝6負 全能有用就10勝0負啦

我意思係MJ last shot絕大部份有機會去到個個moment都係自己處理

唔會當炸彈咁俾左人 然後話自己交得靚

俾幾個包夾分出去就會有

唔係單打都驚死然後俾個波人單打
一係你墶晒第四節啲stat出嚟再討論邊個carry
勇拎左四冠仲有人覺得無防守
無限換防+ 隨時一波三分帶個10+ run

curry將26-30呎三分由bad shot變成open 3 range
對面拎完2分 放佢半步已經入番你3分

kobe+shaq湖 / GDP馬刺 / 3巨頭熱火
都打唔出宇宙勇果種屈機無力感
7 game series 喺佢地身上拎到2場都難
前無古人
後無來者
kobe喺lbj前面都公道
Pippen top5 sf 都應該有,俾佢講到完全唔關事咁
佢有邊對鞋超越AJ?
你都幾雙標,講到lbj對隊波0作用咁,有邊年奪冠佢唔係全隊組織同進攻核心?
Curry拎多冠嘅話
理應同LBJ平排甚至更高
幾時去GSW痴冠?
Mj分波就係見人空哂分
Lbj分波就自己淆
上面又有個因為curry係球隊核心所以佢就係一人之力帶隊蠃
Lbj就唔係
呢個post仲要有幾多雙標撚
得罪講句
kobe死左啲人先比面佢
頂盡top 10
lbj就算而家退休都已經係goat
改變籃球壇氣氛係規則
佢係改變規則下最大利益者
我講last shot姐
又扭曲我意思
咁係啊嘛大佬,我認為連Curry本人都唔覺得自己排lbj前面啦!係d咖哩粉係度狂吹噓姐!
打籃球淨係睇入波 你都幾膚淺
當然佢全場有表現

所以咪top2

依家講goat

當然要全場有表現 加最後一擊都要自己包攬

唔係咩叫GOAT?

即係全場有表現但決勝負個球唔敢射既GOAT?

咁世界杯決賽即係射12碼 美斯話唔敢寫 排到無人射先搵我啦咁呀?
湖人當年常規賽第一喎,唔洗打主客場,擺明湖人蝕啦,
咩AD仲係健康係咩邏輯黎?
對魔術 對溜馬 對公牛 都絕殺過啦

屌 你係咪睇波架
你見佢話第四節rondo carry都知咩料啦
公平d 搵左KD個兩冠 歷史上係拎左

但真係唔覺呢兩冠有咩咁令人認同

但的確curry引走晒 拉開晒 KD發揮到最大效果

但呢個係bug 唔知點解聯盟唔俾kobe+CP3

但俾 curry + KD

我係鐘意curry>LBJ

你話curry有防守ok

但比起MJ同O’Neal對位俾人個種感覺

Curry唔係個個水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞