NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
你望下同James組隊後d球星下場點先
想犧牲自己數據搏冠軍可以嘗試同James組隊,想延長自己巔峰期搏冠軍就搵Kobe比較好
howard俾佢搞謝左啦
你幾多個Fmvp?
allen iverson
bill russell係白人多過黑人嘅年代打中鋒命中率長期4成,根本全靠隊友carry就算把啦
100分一個職業運動員同一班兼職運動員打數據幾好都無用
唯一同意mj
咪戇尻,條友帶波唔走步都未識講乜撚野歷史地位?如果佢都有地步咁果個運動都唔撚算係籃球了
嗰個年代冇Fmvp
邊個先係大佬都唔知
仲要當年Bill Russell 係一隊四五個HoF打對面一兩個
冠軍嘅含金量必定係低好多
jr
間唔中睇下籃球都知kobe係有少少做神成份, d效率勁差同埋佢單春d波送哂比佢射, 唔係都唔會同oneal嘈
咁咪得囉 騎士自己都三巨頭輸比勇士就唔好懶陣容啦
Howard Nash Bynum 表示不同意
學歷地位就係
歷史地位唯榮耀論
MJ 6 Fmvp 點都勁過LBJ
除非LBJ 變皮之前可以攞多兩個Fmvp
高比
騎士3巨頭vs五星勇士陣容真係冇乜分別
又講下點解唔係
唔知佢有冇睇波
有fmvp就歷史地位高嘅話
咁伊古達拉都高過好多球星
其實睇留言大概都知道究竟佢地幾多歲
同埋有無真係睇MJ打過

「連登仔」都係統稱
實際上好易辨別到每個留言者佢地年紀同水平 分析力
其實kobe防守唔偷懶都係印象流
中後期開始係揀波守
如果追射手好易比人pick甩

利申:kobe fans
講真可以搶到勇士73勝果年冠軍真係好撚勁已經

果球the block都體現出全盛既lebron幾撚恐怖,攻守轉換隔半個場都可以追得上來封鎖你上籃,以個人能力來講,2.0 james太撚屈,可惜遇上宇宙勇,響現今既規則下宇宙勇根本歷史最強球隊
三巨頭炸喎
你睇下勇士當年咩陣容先啦

我發覺可以複製返頭先嗰段嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞