NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
其實有咩可能冇Olajuwon
On99
佢有金球獎 lbj無
梗係排前過lbj
收到

多謝你肯曬時間去留一個本身你唔應該留既言
榮耀攞左就係攞左
邊有得講咩邊個勁,邊個重要
公牛奪冠Pippen 唔重要,Rodman 唔重要?

咁Goat 呢啲本身就係鬥榮耀多
LBJ 4fmvp 4champ
MJ 6 Fmvp 6 champ
咪MJ 係Goat 囉
你真係好印象流,季後賽最多絕殺係邊個?
MJ都無試過俾人打到成日要絕殺喎⋯⋯⋯⋯

絕殺多代表佢俾人分數成日咬得緊姐

佢playoff絕殺得咁勁

又唔見佢拎Irving個波嚟射既

驚呀?

98 last shot MJ快攻2分 再偷波 拉空晒 自己等並唔多時間做埋要做既野

差唔多情節

唔見MJ幫pippen拉開叫pippen射?

到最後講無可講都係講MJ有pippen同rodmen

籃波係打五個人 絕對係事實

咁依家講緊 呢個情況根本唔會發生

然後發生既次數相對少

即使發生 GOAT處理既手法同另一位自稱GOAT處理手來完全唔同
好啦 印象流既我都係要跟返其他師兄講大路野去比較咁就唔洗打咁多字去研究細項有咩分別

6>4
Curry 4冠得一個Fmvp
爭入前10好過啦
你咁講其實諗深一層 lbj仲恐怖
你話佢樣樣有但冇樣突出 但求其抽一樣出來都係好top
講得分 kobe KD 夠曬突出 但講場均得分 同lbj差唔多 但佢助攻籃板多你一大截
講助攻 拿殊CP3夠曬突出 但講場均助攻 lbj只係輸少少 但得分贏你成條街
講防守 Kawhi 拎過dpoy夠突出 但lbj又拎過幾次一防 dpoy第二 帳面輸少少 但其他野又係好過你
屌,拎d當打之年嘅星,同n年前入過all star嘅黎比,jr冇入all star,又比你講咗做星,反正勇士就唔認有咁多星,你真係得嘅!你咁講啊,11年牛仔正選都5粒星啦,真係唔夠你講!
確實係6>4
Kobe成埋神
冇撚得鬥氣
都係還原基本步算
MJ幫kerr 拉開 比kerr 射唔計?
Catch and shot同持球等最後時間crossover真係一樣咩?
唔使同啲詹狗仔理論太多
就問佢哋:
LBJ咩冠軍?幾多個冠軍?幾多個Fmvp?
已經足夠
都係你醒目
其實你講咁多都係想講mj>lbj
基本上大部分人都認同㗎啦
而家係你唔認同lbj坐第二姐
咁點解要比kerr射 講到關建時刻親手操刀
Lbj 萬能型咩都得仲可以派埋膠搞笑
你睇吓Kobe上到幾多次Shaqtin a fool?
細分到咁?咁真係唔夠你講喎ching
我無唔認同
數據榮譽的確係LBJ2
但我心底入面會計埋體育精神呢種虛無既野
不過有人同我研究下 咪大家交換下論點

好閒 如果用大部人睇法等於客觀事實
ESPN個top10都基本上可以用「公認」呢個字眼
咁LBJ 都係坐2望1
呢樣野確實係冇得坳
但係現階段LBJ 都沒去到MJ嗰皮先囉
Kareem
個問題係

你睇返 兩個同一情況

MJ一個對兩個包夾傳俾空位kerr catch and shot

另一位係企埋一邊食花生 等睇irving crossover shot3

呢個先係重點

一個就係我幫你做左頭段引開埋你個個 你只要空晒射入就得

一個就係睇你表演一打一自己搞掂,起到手仲要入埋

好難明咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞