NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
Iguodala green 都算星?
咁jr點解唔算星
咁一輪遊好笑啲定入唔到playoff好笑啲?
唔係話有fmvp地位就高,不過冇/少 地位就高極有限
咪撚玩啦

kawhi 最多叫壓制到佢得分

唔係令到佢得唔得分

jr 有無入all star先
入咗全明星都唔叫星?咁我真係唔知咩叫星啦
搵個大佬同呢位ching講,佢d邏輯 我搞唔掂
fmvp 直接等於係邊個carry final 唔係痴冠
原來大家對實力指標=球迷數量
Howard 12.13.14年數據都差唔多wow。
Nash 38歲想點。以為nash係James咩
Bynum一路都係Lakers,唔評價。
望下2010-2013 Wade Bosh數據跌幾多先啦
純粹係對比,又無話100%無影響
咁實力指標係跟你排果嗰?
明呀。
佢早期替補,主力防守
中後期主得分,唔通又得分又做嗮防守咩,無可能兼顧。佢係人,又唔係神。同埋佢身體質素係NBA算一般
其實係 lbj 關鍵時刻有幾可自己黎
好多球星就係大心臟 可以關鍵時刻單打硬食你
我睇邊個總決賽贏得多(當然唔計角色球員)
你唔講埋lbj 炒罰球?
Lbj fans
咁既級數,連罰球都射唔好
Kobe?
都唔係佢身體質素起碼算中上
佢啲入樽其實都好撚勁
Kobe行先一步了
個個成日咬坐MJ有pippen
我剩係記得條友幾次final 有傷出唔到 靠MJ自己一個搞掂個final

MJ仲要成日讚佢 話有Pippen 先有佢

LBJ呢? 佢有冇多謝佢brotherhood先有冠軍?
Lbj?
到依家都係用身體打波,罰球又唔穩
其實頭10裏面
嗰兩個上古神獸真係俾人神化得好緊要
嗰個年代得幾隊波
而家有成30隊
仲要以前啲人根本連波都未識拍未識射 廢到仆街
講真而家求其搵個kuzma 返到去六七十年代都變神獸
亦都冇咩戰術可言 而家啲嘅戰術複雜到仆街
話就話咩唔鍾意而家啲人射波 因為唔好睇 但係明明係因為靠而家科學進步同埋努力 所有嘢都有系統咁去練習 先練到咁準
仲有而家啲nba有嘅切入腳步 上古神獸都唔會有
所以我會傾向擺Kobe curry 第9 第10
MJ
LBJ
Magic
Jarbar
Larry
Olajuwon
O’Neal
Duncan
Kobe
Curry
靠身體打波有咩問題?
鯊魚、張伯倫、馬龍甚至乎MJ
佢哋唔係靠身體打波?
其他人就大把籍口
LbJ就乜撚都錯

屌你講撚哂啦
curry高過kobe都無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞