NBA有咩球員歷史地位可以排係Lebron James前面?

954 回覆
450 Like 33 Dislike
贏一次唔係贏?而家講緊個人排名啊
你curry有咩個人成就贏lbj啊?
但duncan 同curry 唔係贏一次
你巔峰都贏唔到人
技不如人有咩好怨
冇話咁唔咁計 跟返 curry 3-1 嘅logic姐
得3冇D
除非要有Curry咁屈嘅控球技巧
如果淨3分身型又差 唔識守波
都一樣會冇隊要

反而PJ Tucker / Beverley可以立足咁多年
都係因為D>3
上面個ching話,curry3:1lbj 所以curry>lbj,我都係照佢邏輯去推姐!
Lbj 破咗個最多入球紀錄先講嘢啦
所以Rose係GOAT
講緊騎士輸一比三 lbj 連當代最強都做唔到
Pakho 係rose面前都入到波
最好破埋wilt slept with 20000 women
你睇下勇士當年咩陣容先啦
Lbj 贏到先出奇
大佬啊,你個人榮譽唔夠,你點同人撼啊??而家唔係講緊邊支球隊最強啊,明白冇?
好似無咩人可以單守lbj

你講嘅單打係流暢度?
動作分kobe 係靚但命中/效率 一定差撚過lbj
Kobe 數據上top10左右
但一個唔俾人睇好,身體質素一般,第13先俾人揀中,替補打起既隊員,打到歷史top10,我覺得好勵志,佢對籃球既熱情同追求應該top3
(唔計場外D嘢。齋講籃球)
相反,James一揀中俾球隊圍繞打造,組隊組夠20年,你話佢數據好係真,齋講數據top3係有,但如果叫NBA球星組隊揀人,10個應該有8個揀巔峰Kobe而唔係巔峰James。我尊重James既記錄,但又唔會特別中意佢
如果講數據代表一切,唔通大三元Westbrook勁過big O?
Lbj love irving三巨頭喎
但係kawai贏1次100%勝率喎
MJ >>>>>>>>>>> LBJ
三巨頭炸喎
你睇下勇士當年咩陣容先啦
Lbj 自己係巨頭 其他唔計
呢位ching真係好幽默
組隊組夠20年
大佬 贏波都做唔到 點同人撼阿?輸波有數據<贏波無數據
Curry夾KD嗰幾年連當隊最強都未係 慳返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞