鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike
孤獨搖滾就真係神作喇
畫得到炎拳點會差
有委員會點會俾亂鳩咁嚟晒咗個ip
個作者用左3/4既時間去隱藏馬奇馬既招式
中間打黑暗惡魔係幾好睇
不過要真係全部睇晒先知做緊乜
無熱血漫集集即食咁好睇
熱血係新手任何時間入場睇都會覺得精彩易投入
所以熱血同異世界都係皇道 都係吸引你睇落去
講啲你覺得分鏡好嘅出嚟學下嘢
但鬼滅當年銷量過萬排第一 唔存在踩完先紅呢樣野
Muvluv連fans都撐唔落
炸彈妹前都係一般般王道打惡魔漫
炸彈妹後先開始痴線
炎拳一開始都係唔痴線悶悶地
藤本樹慢熱型痴線佬
全世界唾棄
因為係電次角度真係死左個路人咁
Mappa整得咁柒 快啲收皮啦
係,其實都未到後面D爆點,漫畫一開始都冇人講架
係打假槍之後開始有人題下,然後連續D事件都又爆又燃,D人開始hype,
然後Bang再加埋刺身先推到上神枱姐
講真,我個時睇炸彈完之前都係hea睇
炎拳唔係第一頁已經斬手比個妹食?我覺得已經好痴線
樓主入面條link咪有
反而覺得佢最慘係無咩周邊野賣
而家賣版權應該都可以封咗蝕本門 但一定比想像中賺少好多
同埋套野反應好可以即刻整個劇場版掠返一筆先
而家咁樣都唔知谷唔谷第二季好 定係擺精神去返其他新IP度
手機俠都過千 業界已完
手機俠都出到第二季 咁清梳man都可以出第二季一雪前恥
睇另一套漫炎拳,你會改觀
唔知點解mappa搏到咁盡,製作人重咁睇好未做過監督既中山龍
講到明由chainsaw man開始,成立一個中山龍為中心既班底比佢
今次呢套動畫又咁揼本,成件事睇哂佢頭咁濟
Btw呢隻bd係咪送電鋸人角色crossover經典電影cover
呢個特典仲吸引過隻bd本身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞