鏈鋸人動畫銷量連2000都冇

1001 回覆
292 Like 15 Dislike
agger 唔明睇銷量有咩用
睇玩具模型figure銷量好過
咁又唔好咁講
柯南OP果d日頭播嘅係睇廣告嫁

不過電鋸人你係深夜番
咪就係因為「特別」所以咁少人買BD囉
你要行呢種曲高和寡路線,注定要同暢銷背道而馳
就好似王家衛電影咁,藝術成份夠高啦,但票房都係要仆直
仲要你套鏈鋸人藝術成份又唔係真係咁高
一味塞冇意義嘅長鏡頭落去,第一次睇嘅觀眾點會識欣賞
漫畫都唔覺得好睇
中山龍:係你班死毒撚唔識欣賞佢嘅文藝改編呀
第二季俾jc 做 lor
神級垃圾作
JC認真做係交到貨的
至少科炮T隔左幾年出緊第三季都賣得好過電鋸
本來諗緊公佈得咁低銷量
會唔會有LL牙為咗去見楠木而買碟
跟住先醒起佢傷咗唱唔到live之後俾LL換零件踢走咗
你話好嘅地方就係少數跟漫畫節奏嘅位
幫你睇埋 拎黏土人做例子

同時期 Anya個隻排緊23 佢老母排緊92
定係黏土人銷量既數據都無用?
對角色嘅死起共鳴,要巨人級數先做到喎
周邊sales都唔關動畫公司事…
我哋電手足唔玩土人呢啲垃圾
高質撚得把口支持
咁得返返房對住龍哥張相玩賓周了
傷物語 真的狂 小忍變大人個幾幕 同埋阿良良木 換衫
bd銷量唔重要呢個point根本反智

不如話公司表現睇股價無用弱智先會買股票
鬼滅屌打
鬼滅下一季出就冇人記得清疏命
條友根本係直接將鬼佬電影D拍攝手法搬字過紙就算,無諗過載體唔同會唔會水土不服,完全無個人風格
動畫一D獨有既表達手法又唔用(例如好似下面有巴打講既新房,拎字黎炸畫面,拎當object咁用),你就拎黎玩又長又譖既電影式長鏡頭,又唔諗下呢D長鏡頭出現係電影既話,仲有演員既表情同小動作可以比觀眾留意,去到動畫根本就變左做定格泵波鐘
駛乜鬼滅下一季,係出BD數字比人恥笑先浮返上水面,本身已經無人記得
想講除咗啲傻鳩鬼佬,全世界都係等緊佢出BD數個陣恥笑佢
強烈要求公開埋周邊D銷量數,還我大電鋸人一個公道
低銷量工業垃圾
唔靠bd翻本,不過一套吹到咁大既作品bd賣得咁屎覺得好笑囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞